Şimdi Ara

Hatalı Etiket olabilir, Denemek isteyen kaçırmasın. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
14
Favori
33.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Az önce aradı hepsiburada 20 tl çek teklif etmiştik kabul etmemişsiniz 100 tl olarak güncelleyelim dedi bende kabul etmediğimi söyledim.

Aynen böyle oldu ben de kabul etmedim, niye kabul etmedim ben de bilmiyorum. Tüketici heyetine de vermiyorum normalde. Yalnız geçen aradiklarinda 20 tl çek de teklif etmemişlerdi, ben sadece siparişimin iptal edilmesini istemiyorum diye not aldırmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aradılar açamadım 100₺ teklif ediyorlarsa kabul ederdim nasıl ulaşabilirim şimdi

Hem 40₺ iade edilecek hem 100₺ çek gelecek mont ihtiyacım olduğunu söyleyemem çek teklifi cazip geldi.

• Mont için de 100 TL teklif ediyorlar mı? Beni arayan soran yok?

• Aramadılar hala ama mail geldi 20tl çek vermiş dalga geçiyor heralde

• 20 lira çek tanımlamışlar arkadaşlar. Bundan sonra hangi adımları atmayı düşünüyorsunuz? Bazı arkadaşlara 100 lira çek teklif etmişler. Bunu neye göre belirliyorlar acaba? İptal olan siparişin esas tutarına mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sauthern Man

Çadır için 100 tl çek tanımlamışlar.
    nasıl oldu? 20 tl lik çeki reddeddikten sonra mı bunu tanımladılar yoksa direkt mi tanımladılar?
  • 20 olsun 100 olsun nolacak benzer ürünü aynı fıyata alabilecekmisin? 100 verse kabul edecekler sıcak fırsatları bıraksın lütfen

Firma parayı topladı işletti 10 gündür para adamlarda benim gibi bir sürü insanın parasını işletsin sonra 100tl ye kandırsın yokyaaa

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Çeki almayıp THH’ye mi gideceksiniz?

• Benim montlarda hala bir gelişme yok ne arayan var ne de iptal.

• kalfatt kullanıcısına yanıt
    Alışveriş tutarınız neydi hocam? Bana 70 liralık alışveriş yapmıştım 20 lira tanımlamışlar.

• Müşteri hizmetlerine yazmıstım cvp yok kaç gündür,bugun aramışlar görmedim,ama ne iptal var ne çek ne başka bişey :)

• Arkadaşlar müşteri hizmetlerinden bu gün tekrar aradılar. Ayakkabı için hediye çekinin 100 TL olarak güncellendiğini belirttiler. 20 TL'de yaşanan gecikme için çek verildi. Böylelikle toplamda 120 TL hediye çeki ile bu serüveni sonlandırmış bulunuyorum.
    Bu fırsattan haberdar eden arkadaşa teşekkür ederim ki bu ben oluyorum : )
    Şansını daha fazla zorlamak isteyenlere bol şans dilerim : )
  • 100 tl çek önerdiler kabul etmiyorum ürünleri istiyorum dedim 5 mont 3 ayakkabi:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siparişler iptal. Çek falan da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: attilas35

100 tl çek önerdiler kabul etmiyorum ürünleri istiyorum dedim 5 mont 3 ayakkabi:)
    benımde 3 ayrı siparişimde mont ayakkabı ve canta var. arayan olmadı. çek verende olmadı ama iptal ettiler. 100tl çek için aramalıyımım yoksa jeneratör ve drone da oldugu gibi thh yemi gitmeliyim bilemedim. 100 tl çek işimi görür aslında ama telefon yolu ile çek alabilen oldumu ?
  • erkanist kullanıcısına yanıt
    Aynen

10 gün oldu parayı işlet işlet sonra iptal ohh ne güzel

Hemen yasal yollara başvuruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Campolist

benımde 3 ayrı siparişimde mont ayakkabı ve canta var. arayan olmadı. çek verende olmadı ama iptal ettiler. 100tl çek için aramalıyımım yoksa jeneratör ve drone da oldugu gibi thh yemi gitmeliyim bilemedim. 100 tl çek işimi görür aslında ama telefon yolu ile çek alabilen oldumu ?

Alıntıları Göster
    hocam drone bende almıştım thh sonuc aldiniz mı hazir metin varsa başvurayım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde iptal çek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Benimde iptal çek yok
    Attıgım meseja instagramdan cevap verdiler yasal haklarınızı kullanabilirsini siparişiniz gönderilmeyecektir dedi.Bende THH başvuruyorum onlar kaşındı.Savaş mı istiyorsun kamoon kazmdım kadına nasıl şaşırmıştır
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.