Bildirim
Hatalı Etiket olabilir, Denemek isteyen kaçırmasın. (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bilmiyorum bu hafta karara bağlandı , arayıp sonucu sormadım kağıtta henüz gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 1 Aralık 2018; 15:19:20 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım benim thh sitesine koyuyor olumlu olumsuz diye listeyi pazartesi koyarlar çok büyük bir ihtimal.quote:
Orijinalden alıntı: cokbaska
bilmiyorum bu hafta karara bağlandı , arayıp sonucu sormadım kağıtta henüz gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siteye kararın olumlu olumsuz olduğunu yazmıyor diye biliyorum , değiştiyse olabilir
quote:
Siteye kararın olumlu olumsuz olduğunu yazmıyor diye biliyorum , değiştiyse olabilir
bizim thh böyle hocam. -
Valla iyi hizmet bizim başvurduğumuz yerin sitesinde yok bu uygulama
Bu seferki toplantıda görüşülmedi benim şikayet.quote:
Valla iyi hizmet bizim başvurduğumuz yerin sitesinde yok bu uygulama -
Şişliden başvuran varsa orda hepsiburadanın adamları var hep red veriyor haberiniz olsun. -
Benim başvuru hala karara bağlanmadi
Benim burdan aldığım 1 ayakkabı 1 mont ve de bu siparişlerimden önce almış olduğum prado mangal vardı. Thh kararları olumlu geldi. Gene bu konu sayesinde almış olduğum diger bir ayakkabı için ise sonuç kağıdı gelmedi hala. Bu aşamadan sonra ne yapiyoruz arkadaşlar biliyor musunuz
Eve kagıt gelicek.Kagıt eline ulaştıktan itibaren 15 gün bekliceksin karşı tarafa itiraz süresi bu.İtiraz ederse itirazı olumsuz olursa.Kararın resmini çekip hepsiburadaya atıyorsun.2 3 gün içersinde cevap gelmezse arıyorsun durumu söylüyorsun yine 1 2 günde dönüş yapmazsalar icra müdürlüğüne gidiyorsun gerisini onlar hallediyor gidip hakkını alıyorlar söke sökequote:
Orijinalden alıntı: HigherPlace
Benim burdan aldığım 1 ayakkabı 1 mont ve de bu siparişlerimden önce almış olduğum prado mangal vardı. Thh kararları olumlu geldi. Gene bu konu sayesinde almış olduğum diger bir ayakkabı için ise sonuç kağıdı gelmedi hala. Bu aşamadan sonra ne yapiyoruz arkadaşlar biliyor musunuz
-
Hocam hb mobil uygulamada fotoğraf yüklemek yok sanırım. Kararı nasıl attınız hb’ye? Ayrı bir mail adresleri mi var? Yoksa arayıp işlem başlatmak mı gerekiyor?
Size bir mail adresi veriyorlar oraya atıyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: qeep
Hocam hb mobil uygulamada fotoğraf yüklemek yok sanırım. Kararı nasıl attınız hb’ye? Ayrı bir mail adresleri mi var? Yoksa arayıp işlem başlatmak mı gerekiyor? -
Cidden mi ? Konudaki mont botlar için karar lehine mi çıktı?
Evet hocam, bu garip bir durum mu? Soruş seklinizden sanki öyleymiş gibi sezdim
Hocam tüketici hakem heyeti kararı 2 yada 3 sayfaydi. Fotoğraflarını düzgün ve okunaklı olacak şekilde çekip PDF haline getirip yükledim orda müşteri hizmetleri ile olan konuşmama
Değil tabiki.. Bizde thh ye verdik ondan soruyorum , üstte resim attım karara bağlanalı çok oldu da kağıt gelmedi hala
Kararda ne dediler? Hb savunmasında ne dedi!
Tek ürün için mi başvurdun yoksa toplu mu ?
Hocam Hepsiburada savunmasında sunulan hizmetin ayıplı olmadığını fiyatın yanlışlıkla yazıldığını bu sebeple de tüketiciye para iadesi yaptıklarini bu sebeple şikayetin reddini talep ettiklerini yazmış. Tüketici hakem heyeti de satılamaz ibaresi koymadığın bir şeyin satışından kaçınamazsin diyerek beni haklı bulmuş.
Başvurunuz tek ürün içinmiydi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X