Şimdi Ara

Hatalı Format Sonrası Oluşan Sorun (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, komşum bir bilgisayar getirdi. Windows Vista kuruluydu, windows 7 yüklemek için cd yi taktım ve vista üzerinden kurulum yapıyordum. Bütün adımları geçti son adıma geldi, son adımı bir türlü atlamadı. Ben de cd ye çıkartım bilgisayarı yeniden başlattım ve şu hatayla karşılaştım.

"Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Windows yüklemesi devam edemiyor. Windowsu yüklemek için bilgisayarı yeniden başlatmak üzere tamamı tıklatın ve yüklemeyi yeniden başlatın"

Daha windows 7'yi kurmaya çalıştım ancak bilgisayarı açamadığı için windows üzerinden windows 7 kurulumu yapamadım. Xp yükleyip daha sonra tekrar windows 7 yükleyim dedim ancak bu kez de xp kurulum için gerekli dosyaları bilgisayara aktarırken bilgisayarı yeniden başlatıyor, başka xp cdsiyle denedim ondada aynı sorun yaptı. Elim kolum bağlandı, yardımlarınızı bekliyorum.

• Merhaba,

Neden Windows 7 DVD sini boot ederek kurulum yapmıyorsun ? Seni işletim sistemi üzerinden kurmaya zorlayan neden nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Neden Windows 7 DVD sini boot ederek kurulum yapmıyorsun ? Seni işletim sistemi üzerinden kurmaya zorlayan neden nedir ?

Boot ettirmiyor hocam, xp cdsini boot ediyor win7 cdsini boot etmiyor. CD'de boot problemi olabilir mi? Evet hocam cd boot etmiyormuş, win 7 64 bit cdsini taktım onu gördü. Ama pc 64 bit desteklemiyor, puff.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FDedecan -- 3 Aralık 2011; 18:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihdedecan

Boot ettirmiyor hocam, xp cdsini boot ediyor win7 cdsini boot etmiyor. CD'de boot problemi olabilir mi?

W7 dvd sinin içeriği nasıl görünüyor mümkünse SS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: fatihdedecan

Boot ettirmiyor hocam, xp cdsini boot ediyor win7 cdsini boot etmiyor. CD'de boot problemi olabilir mi?

W7 dvd sinin içeriği nasıl görünüyor mümkünse SS.

Evet hocam cd boot etmiyormuş, win 7 64 bit cdsini taktım onu gördü. Ama pc 64 bit desteklemiyor. Ama bi deneyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.