Şimdi Ara

Hatali sorularin ...nun cikmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bunlar tam mal ya 10 soru hatali diyor vagon sorusunu yaptim fonksiyon sorusunu yaptim trdeki paragrafida oyle yaptim ben dusunebildiysem veya sizler dusunebildiyseniz neden bundan yapamayan insanlar puan alsin fizikteki soru hatali degil sikki yanlis anlamiyorum herkes yapamdigi soruya itiraz etmis sahsen hidrografik sorusundan bana puan gelmesini istemem cografyayi zerre bilmem ve de sevmem neden bana burdan puan gelsin 8 tarih isaretledigim icinmi demek istedigimi umarim anlatabilmisimdir sozcu gazetesi tam bir idiot yeri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 fizik sorusunda yanlış olduguna çok eminler ben tabi sözelciyim bilmiyorum digerleri banada pek şey gelmiyor yani bilemeyecegim bekleyip görücez.
  • Aynen anasını satayım adamlar 15 soruya yanlıştır diyor Hassiktir lan coğrafyadaki iklim degisebilir kaykay da degisebilir isi iptal olur şık falan değişmez adamlar 1 2 olacak diyor ee onuda tam olarak bilemeyiz ? Tr de falan hata yok 11 12 13 ales çözen biri olarak çok yakın geldi aleste 42 soruda 6 y falan geliyordu 4e kadar indirmiştim

• Hayatini bu konulara adayan akademisyenler yanlış diyor itiraz ediyor sen değil diyorsun. Pekala dostum böyle devam.

• Herifler anlam darligindan oturu iptal istemis lan beyni kit zaten o soru anlasan 30 sn cozumu surer herkes full ceker fiziktekileri lafim yok.Eminim dogru yapanlar uzulmuslerdim matdaki sorulari ve trdeki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sajsen sozcu gazetesi ve onun gibilere tepkim mat cok komik geldi ben nasil yaptim arkadasim neden herkese puan gitsin o sorulardan benim dusunmemin calismamin karsiligi bu mu zaten gakkimi alamakis olmamin buruklugu var apotemi 3 4 5 gibi saglam kaynaklara saatlerimi vereyim gel gorki 1 2 saglam soru ciksin operler isi

• Arkadaslar tepkim dh de paylasilan sorular degil sacma sapan itirazlar ile iptali istenen sorulardir lutfen yanlis anlamayin Sozcuye bakmani tavsiye ederim dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    Bakin ne yapistirmislar
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum hatali olan sorulara degil tepkim 2 soru hatali 1 kaykay (mfciyim cografya o soruyu cozmedim)bir de cografya sorusu.Sozum ona sozcu gazetesi sacmalik 10 hatali soru felan muhabbetine girmis.Tekrar soyluyorum cevabinin degismesi ve sorunun yanlis olmasi ayni sey degildir...

• Vuracak yer bulamayınca buradan mı saldırıyorsun Sözcü'ye?
  • Sınavı gazırlayanlarda hayatını uzak doğu yemek kültürüne adamamış adamlar unutmayalım

• Historical Science H kullanıcısına yanıt
    Vuracak yer bulamamammi.Dostum siyasetten nefret ederim ve ben sozcunun her olayda halki galeyena getirmesinden son patlamada bile pkk pis lesine kizim diyen.Kapali kizda öldugu icin sevindik diyen zihniyetten nefret ettigim icin kusura bakma...

• Sozcu cumhuriyet gazetesi boyle konusur durur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.