Şimdi Ara

hatamı yaptım :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    siz memnunsunuz yani ben daha kurulum yapmadım kafam karıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jb.ati

4.nesil ve 6.nesil bittigi zman 2.nesilde biter cunku aralarinda daglar kadar fark yok %20 %25 ha senin soruna gelelim 860k f/p urunu 2300 ile kafa kafaya gideri var (oyun olarak). Tercih senin

ben oyun oynicam mesela COD Thief Tomb raider Gibi oyunlara hastayım .. :) ayrıca film müzik sosyal medya işelerinde kullanıcam yeterli görüyormusunuz X4 860k yı
  • hasip04 H kullanıcısına yanıt
    Kurun ve calistirin ne demek istedigimi o zaman anlayacaksiniz.
    Tabiki eksi yonleri var, fakat para-cokomel iliskisine bakinca verdiginiz her kurusa degdigini goreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    inşallah önümüzdeki hafta sonu kurulum yapıcam stresli günleri geride bırakabilirsem Allahın izni ile ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasip04

2 sistemde mevcut bende şuan elimde ayrıca celeron g530 1155p bide amd a6 4600k var :) ekran kartı olarak HD 4850 1 gb 256 bit de var napacağımı şaşırdım anakart olarak GIGABYTE F2A68HM Fm2+
    Gigabyte Ga-H61M-s2pv 1155p Asus A58M-K fm2+ modelleri mevcut siz olsanız napardınız ??

yeni topladığın sistemleri kullanırsın, diğerlerini elinden çıkarırsın. 4gb daha ram eklersin olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

2 sistemde mevcut bende şuan elimde ayrıca celeron g530 1155p bide amd a6 4600k var :) ekran kartı olarak HD 4850 1 gb 256 bit de var napacağımı şaşırdım anakart olarak GIGABYTE F2A68HM Fm2+
    Gigabyte Ga-H61M-s2pv 1155p Asus A58M-K fm2+ modelleri mevcut siz olsanız napardınız ??

yeni topladığın sistemleri kullanırsın, diğerlerini elinden çıkarırsın. 4gb daha ram eklersin olur biter.

aslında haklısın diğerlerini elden çıkarıp şöyle 27'' bir monitör parasına denk getirdikmi süper olur heralde
  • sistem guzel alacaksınız simdiden hayirli olsun, 860k tam bir f/p urunudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xevonna

sistem guzel alacaksınız simdiden hayirli olsun, 860k tam bir f/p urunudur

kullandınız mı siz X4 860k yı ? kullandıysanız memnunmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CadenArcher

860K kullanıcısı olarak söyliyeyim, kesinlikle soğutucu al. Stok soğutucu işlemciyi soğutmak yerine seni işlemciden soğutur. Hem çok sesli, hemde stok hızda bile aşırı ısınıyor, ısınıncada performans sorunları yaşıyorsun. Deep Cool GAMMAXX S40 tavsiye ederim.

ben işlemciye o kadar para vermedim ki soğutucuya vereyim ama tavsiyen için teşekkür ederim işin espiri bi yana düşünüyordum zaten soğutucuyu sen memnunmusun Gammaxtan
  • quote:

quote:

quote:

860K kullanıcısı olarak söyliyeyim, kesinlikle soğutucu al. Stok soğutucu işlemciyi soğutmak yerine seni işlemciden soğutur. Hem çok sesli, hemde stok hızda bile aşırı ısınıyor, ısınıncada performans sorunları yaşıyorsun. Deep Cool GAMMAXX S40 tavsiye ederim.

ben işlemciye o kadar para vermedim ki soğutucuya vereyim ama tavsiyen için teşekkür ederim işin espiri bi yana düşünüyordum zaten soğutucuyu sen memnunmusun Gammaxtan

Gayet iyi hocam. Pek sıcaklık kontrol eden biri değilim ama artık 10 dakika oyun oynadıktan son fps düşmüyor, fanın seside evi ayağa kaldırmıyor.

biraz pahalı değil mi ? alternatif bişeler yokmu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gayet iyi hocam. Pek sıcaklık kontrol eden biri değilim ama artık 10 dakika oyun oynadıktan son fps düşmüyor, fanın seside evi ayağa kaldırmıyor.

biraz pahalı değil mi ? alternatif bişeler yokmu

Alternatifi vardır da ben bilmiyorum hocam benim 100 lira bütcem vardı S40 önerdiler aldım bende.

galiba bende S40 alıcam öyle görünüyor hem nasıl die sağda solda araştımraya gerek kalmicak bilgileriniz sayesinde ha bide akasa nın fanları var araştırmak lazım kullanıcı yorumları nasıl die

• arkadaşlar fan tavsiye edebilirmisiniz Gammax s40 rekabet açısından bir kaç marka daha söyleyin hele :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.