Şimdi Ara

Hatay'dan Soğuk Sıkım Zeytinyağı (Kendi mahsulümüz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
7
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Zeytin ve Zeytinyağları
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Hatay'dan Soğuk Sıkım Zeytinyağı (Kendi mahsulümüz)
    satıldı, ürün kapandı.
    Fiyat : 19 TL Miktar : 50 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 25 tl 2 kilo fiyatımı?eğer 1 kilo ise, bu forumda birine satarsan haberimiz olsun, gerçekten büyük başarı olur senin için.
  • bol mazotlu..
  • nasıl yani hocam anlamadım?

• Hocam merakımdan soruyorum çok dfazla bilgim yok ama bana her yıl edremitten soğuk sıkım zeytin yağı geliyor.Rengi mat yeşil sizinkisi bal gibi sarı nedenini açıklarmısınız ?
  • hocam toprak ve hasat zamanından dolayı öyle oluyor. ben hayatım boyunca o reklamlardaki gibi gerçekten yeşil organik bi zeytinyağı görmedim açıkçası, zeytinyağı dediğin sarıya çalan bi rengi olur zaten
    açık renk ise şundan dolayı kaynaklanıyor; normalde hakiki zeytinyağın mat ve bol bol tortu olur biliyorsun, keza bizimkinde de tortu mevcut ama foto çekmek için tortunun dibine çökmesini bekleyip sonra üstte kalan kısmını yeni kaba aktardık.
    alan arkadaşlara da bu şekilde gönderiyoruz, tortu kısmının dibine çökmesini bekleyip saf kısmını yeni kaba aktararak yani.
    açıkçası biz rahatsız olmayıp tortu olan halini de kullanıyoruz ama insanlar daha saf ve akışkan olan halini tercih ediyorlar anladığım kadarıyla

• hocam pahalı degilmi ya 25 tl? şu anda 14 tlye satılan yerler var.
  • isseyy kullanıcısına yanıt
    dediğinizi memlekettekilere ilettim, düşürüyorum hocam fiyatı

• Hocam son fiyat nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horny Saint kullanıcısına yanıt
    hocam 15 son fiyat, yukarda belirttiğim gibi kar amacı içiinde değiliz. zarar içinde de olmayalım daha aşağısına inerek kilosunu 19 civarı yapıp kargoyu ücretsiz yapabilirmiyiz diye kargo şubesi ile görüşecek memlekettekiler. öyle bi alternatif de bulmaya çalışıyoruz

• Konuyu takibe alalim. Ankara da nereden teslim alabiliriz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kntrli -- 19 Mart 2017; 15:58:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kntrli kullanıcısına yanıt
    Hocam elvankent ve şaşmaz civarından her zaman, kızılay veya ankamall den haftasonları teslim alabilirsiniz.

• 5 litre için de fiyat yazın. 1 litre alıp denerim, beğenirsem 5 alırım. şu an 10lt hatay yağım var. konuyu takipteyim.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.