Şimdi Ara

HATAY TIP MI TOKAT TIP MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

quote:

Orijinalden alıntı: ludwig boltzmann

duyduklarıma göre kardeş tokatı yazma derim giden tanıdıklar var hiç memnun değiller hocaları iyi değilmiş çoğu yaşlı ve gıcıkmış öğrencileri adam yerine koymayanlardan. zaten 8-9 tane profösör varmış bu profösörlerden bir tanesi rektör 1 tanesine rektör yardımcı diğeride dekanmış.bunların derse girmesi söz konusu değil zaten tusta 2012-2013 de tokat 5.sırada diye benim arkadaşlar tokatı yazdı ama o zamanlar gop tıpın eğitimi hacettepedeymiş şuan zaten 14 binlerde olmasının sebebide bu yoksa en sonlarda olurdu. ev kiraları öğrenciye 2 katı.en iyi yurtlar kalınacak gibi değilmiş ve yemeklerinide yiyemessin.tek bir caddesi var.gezilecek yeri yokmuş.bu arkadaşlar tokattan giresun ve orduya geçiş yaptılar şuan mutlular.sana tavsiyem bu sıralamalardaki hatay rize ordu giresun erzurumdan şaşma eğitimleride iyi şehirlerde güzel diye duydum urfanında tıpıda iyi diye duydum

dostum arkadslarin memnunmuymus rize girsun veyahut erzurum..birde bu gecis kolay olmus mi veya nasil olmus ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon0123 -- 5 Temmuz 2015; 15:11:49 >

• Ben tokatliyim merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin insanlarımız çamur atmaya yatkınlar ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hataylıyım. pişman olacağın tek şey yazın sıcakları olacak :D
  • tokatı üste yaz ışid var olm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.