Şimdi Ara

HATAY TIP MI TOKAT TIP MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinizin sonuçları hayırlı olsun.İnşAllah istediiniz yerleri kazanırsınız.Sıralamam 14100küsür Hatay da Tokatta 14400 ile kapatmış.Sizce hangisi yazmalıyım?Bide gelirler değil mi çünkü iyi tıplar kontenjan azaltsa da gerideki tıplar arttırmış.

• Yaz ikisini de elbette gelme ihtimali vardır ve bence hatay olursa tokattan daha iyi olur inşallah istediğin yeri kazanırsın 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonitobb B kullanıcısına yanıt
    İnşAllah sende istediğin yeri kazanırsın kardeş sağol.Şehrin gelişmişliği çok önemli değil benim için fakulte kaliteli olsun onu daha çok önemsiyorum
  • Hatay'da yaşıyorum. 19 Yıldır merkezde yaşıyorum.

ARTILARI:
    İklimi çok güzeldir,kışın tshirtle gezersin,ilkbahar sonbahar hergün yürüyüs yapmak istersin çünkü havası süperdir.
    Yemekleri Türkiye'nin en iyi yemekleridir. Kesinlikle aç kalmazsın uygun fiyata antakya'ya ait tüm yemekleri yigebilirsin.
    Kampus çok güzel.Kampusun kendi içinde yaşam var
    Tıp Fakultesinde en kolay sınıf geçebileceğin üniversitedir.
    Antakya merkes ilçesidir küçüktür ama sıkılman imknsıza yakındır çünkü sıkıldığın an Arsuz,İskenderun gibi gece hayatının aktıgı yerlere gidebilirsin.
    Antakya merkezdede gece yaşantın olur
    İnsanı çok iyidir. Kesinlikle sogukluk olmaz. Ve hatay kültür başkentidir. Çarsıdaki dükkanlardan ortadaki müslüman sagındaki hristiyan solundali yahudidir. Aynı şekilde alevi ve sünni halklar iç içedir.

EKSİLERİ:
    Tıp okuyacagın için sıkıntıdan dışarı çıkamazsan sıkıntıdan ölme ihtimalin var
    4.yıl sonunda şehir sana yetmeyebilir(senin sosyalligine baglı)
    Kiralar ortalama merkezde 600 700 arasıdır(3+1)
    Yazın burda kalacaksan sıcaktan ölürsün..Çok sıcak

• uantakya U kullanıcısına yanıt
    Cevapladığın için sağol kardeş ailemde Hatay diyor bakalım hayırlısı.
  • LDERENNN L kullanıcısına yanıt
    Daha önce Hatay'a gelipte sıkılan kimseyle tanışmadım. Ben hukuk istiyorum ama hatay'da yok keşke olsaydı. İnternettende bakabilirsin Hatay medeniyetlerin şehridir. Sen hangi şehirde yaşıyorsun?
    Kahramanmaraş'ta yaşıyorum kardeş.İlk sene notlarımı yüksek tutup Maraş a yatay geçiş düşünüyorum olursa.
  • LDERENNN L kullanıcısına yanıt
    Bence yatay geçiş hakkını kullanmak istemeyeceksn çünkü bu şehir gerçekten çok iyi. Yinede sana başarılar tercihlerde inşallah senin için en uygun olanı olur
  • rize giressun dusunmez misin ?

bende bu zaamana kadr heo tip tip dedim ama mf3.14679 gelince...ne yapacigmi sasurdjm...dise kaybilrim..hala tip isteedigim halde :(

Ailemin yanında daha iyi olur diye düşünüyorum.Sanada başarılar kardeş inşAllah istediğin hukuk gelir
  • Rize Giresun çok güzel iller ama Maraş a çok uzak kardeş yinee olmaz demiyorum.Bence sende tıp yaz .Sıralamamamıza çok iyi tıplar gelmiyo ama tıpta unv. önemli değil uzmanlığını nerde yaptığın önemli diyorlar .Hem Urfa Erzincan Adıyaman gelebilir bence daha öndekilerde gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LDERENNN

Rize Giresun çok güzel iller ama Maraş a çok uzak kardeş yinee olmaz demiyorum.Bence sende tıp yaz .Sıralamamamıza çok iyi tıplar gelmiyo ama tıpta unv. önemli değil uzmanlığını nerde yaptığın önemli diyorlar .Hem Urfa Erzincan Adıyaman gelebilir bence daha öndekilerde gelebilir.

iste sorun surda bak antep e rize giresun ne kadr uzaksa istanbulada adiyaman urfa okadr uzak be kardesim...ne yapcm bilmiyorum ..gpzum korkiyor

• Olsun kardeş ailene çok düşkün değilsen şehrin uzaklıgını takma imkanlar açısından İstanbul gibi olmazlar ama oralarda güzel iller hem okuyacagın 6 sene memnun kalmazsan notunu yuksek tutup İstanbul a yakın illere geçersin
  • duyduklarıma göre kardeş tokatı yazma derim giden tanıdıklar var hiç memnun değiller hocaları iyi değilmiş çoğu yaşlı ve gıcıkmış öğrencileri adam yerine koymayanlardan. zaten 8-9 tane profösör varmış bu profösörlerden bir tanesi rektör 1 tanesine rektör yardımcı diğeride dekanmış.bunların derse girmesi söz konusu değil zaten tusta 2012-2013 de tokat 5.sırada diye benim arkadaşlar tokatı yazdı ama o zamanlar gop tıpın eğitimi hacettepedeymiş şuan zaten 14 binlerde olmasının sebebide bu yoksa en sonlarda olurdu. ev kiraları öğrenciye 2 katı.en iyi yurtlar kalınacak gibi değilmiş ve yemeklerinide yiyemessin.tek bir caddesi var.gezilecek yeri yokmuş.bu arkadaşlar tokattan giresun ve orduya geçiş yaptılar şuan mutlular.sana tavsiyem bu sıralamalardaki hatay rize ordu giresun erzurumdan şaşma eğitimleride iyi şehirlerde güzel diye duydum urfanında tıpıda iyi diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ludwig boltzmann

duyduklarıma göre kardeş tokatı yazma derim giden tanıdıklar var hiç memnun değiller hocaları iyi değilmiş çoğu yaşlı ve gıcıkmış öğrencileri adam yerine koymayanlardan. zaten 8-9 tane profösör varmış bu profösörlerden bir tanesi rektör 1 tanesine rektör yardımcı diğeride dekanmış.bunların derse girmesi söz konusu değil zaten tusta 2012-2013 de tokat 5.sırada diye benim arkadaşlar tokatı yazdı ama o zamanlar gop tıpın eğitimi hacettepedeymiş şuan zaten 14 binlerde olmasının sebebide bu yoksa en sonlarda olurdu. ev kiraları öğrenciye 2 katı.en iyi yurtlar kalınacak gibi değilmiş ve yemeklerinide yiyemessin.tek bir caddesi var.gezilecek yeri yokmuş.bu arkadaşlar tokattan giresun ve orduya geçiş yaptılar şuan mutlular.sana tavsiyem bu sıralamalardaki hatay rize ordu giresun erzurumdan şaşma eğitimleride iyi şehirlerde güzel diye duydum urfanında tıpıda iyi diye duydum

dostum arkadslarin memnunmuymus rize girsun veyahut erzurum..birde bu gecis kolay olmus mi veya nasil olmus ?

• Tokat hatay ı 5 e katlar 100 le çarpar tus başarılarına bak bakayım tokat ilk 5 te hatay nerde ?

Tokat ta internlük daha kolay geçer tusa hazırlanırsın

sınıfta kalmazsın rahat bir tıptır

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

Tokat hatay ı 5 e katlar 100 le çarpar tus başarılarına bak bakayım tokat ilk 5 te hatay nerde ?

Tokat ta internlük daha kolay geçer tusa hazırlanırsın

sınıfta kalmazsın rahat bir tıptır

ilk 5 de olmasının sebebi 2013 mezunları hacettepe okuduğu için olmasın 2 yıl sonra kendi mezunlarını verince görecez
  • hatay antakya dan bahsediyoruz arkadaşlar şehir küçük olmasına rağmen hayatını yaşayabileceğin herşey burda var. Tokat nerede?? Türkiyenin ili mi? egede mi? Tokat kim Galatasaray'damı oynuyor???????
  • Sıralamam 13.300 sizce zonguldak giresun ordu sivas tıp fakülteleri arasında nasıl bir sıralama yapmalıyım.(İzmirde yaşıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 287 time

Sıralamam 13.300 sizce zonguldak giresun ordu sivas tıp fakülteleri arasında nasıl bir sıralama yapmalıyım.(İzmirde yaşıyorum)

bence zonguldak ordu Giresun sivas sırasında yaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.