Şimdi Ara

Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
6.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22100 sıralamam var hangisini seçmeliyim :D

• Rahat bi hayat ne anlamıyorum kaçınız tipi bitirdi de rahat hayatı gördü? Tıpı bitirince ultra lüks hayatınız olmuyor bunu anlayın artık. İçkiler viskiler villalar almıyorsunuz. Kazandığında neysen bitirdiğinde de osun. Yoksulluk sınırı 9200 TP. Tıpcıların aldığı maaş 6 10 arası ortalama. Bi araba almaya çalışsan kredi çekeceksin yine. Okumasan da kredi çekebilirsin. İnşaat ustası günlüğü 250 300 arası. Ve doktor kadar zor bi iş de yapmıyor. Hakaret dayağı da cabası. Hangi tanıdığın dişçi işsiz kaldı ki? Dışı bitirip de işsiz kalan tek bi kişiye dahi şahit olmadım. Dostum bence tıpa gitme bosver. Zaten bitirene kadar tip da biter. Ya yurt dışı düşünürsün ya da uzmanlık. Bunları diste de yapabilirsin. Suan yapacağın seçim( diş ve tip için diyorum) tamamen okuyacağın şehri kapsıyor. Diş de secsen tip da secsen gelecekte yapacağın şeyler aynı. Uzmanlık vs yurt dışı. Onun için sen şehri ve kampusu seç.

Ben sallamadım gördüklerimi söylüyorum. Cevremde tanıdığım,tanıdığımın tanıdıkları ne kadar tıpçı varsa max 15 aliyorlardır. Bir senelik diş hekimi 12 13 den aşağı almıyor. Disciler bitirdiğinde genelde teknisyenle çalışır bir iki sene sonra para biriktirip kendi klinigini veya varsa başka arkadaşı ile poliklinik açar. Çevre hasta edindikce geliri de artar. Yani geliri sürekli artmaya meyilli. Tanıdığım 15 yıllık bi hekimin var adamın sahip olmadığı şey yok. Villalar apartlar bürolar vs. Adam artık yönetici olmuş doktor tutup çalıştırıyor o işleri bırakmış. Ve uzman da değil bu adam.Velhasıl kelam diş hekimliği boş bi meslek değil. İnsanlar dişe ihtiyaç duyduğu sürece diş hekimliği para kazanacak muhakkak. Tıpta uzmanlık diyeceksin zaten hic bi mesleğin uzmanı işsiz kalmaz. Mutlaka bi yere kapak atar. Disci de hwmsire de doktor da vs vs. Ama pratisyen hekim veya aile hekimi genelde yerinde sayar.maasi belli bi sınırı var onu asmaz

• diş

• Yozgat tıp bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yozgat çok iyi bir yer değil şehir vs. olarak, 6 yıl dayanırım ama daha rahat bir hayat süreyim gelecekte diye düşünüyorsan yaz tıpı. Değer bence 6 yıl, rahat bir gelecek için.

ama eğer dersen çok da mühim değil benim için tıp veya diş, istanbul dişte daha rahat bir 5 yıl geçirirsin, gelecekte de çok bir sıkıntı yaşar mısın sanmıyorum. İşini bulursun rahat.

ben olsam tıpı yazarım.

• Yozgat tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat bi hayat ne anlamıyorum kaçınız tipi bitirdi de rahat hayatı gördü? Tıpı bitirince ultra lüks hayatınız olmuyor bunu anlayın artık. İçkiler viskiler villalar almıyorsunuz. Kazandığında neysen bitirdiğinde de osun. Yoksulluk sınırı 9200 TP. Tıpcıların aldığı maaş 6 10 arası ortalama. Bi araba almaya çalışsan kredi çekeceksin yine. Okumasan da kredi çekebilirsin. İnşaat ustası günlüğü 250 300 arası. Ve doktor kadar zor bi iş de yapmıyor. Hakaret dayağı da cabası. Hangi tanıdığın dişçi işsiz kaldı ki? Dışı bitirip de işsiz kalan tek bi kişiye dahi şahit olmadım. Dostum bence tıpa gitme bosver. Zaten bitirene kadar tip da biter. Ya yurt dışı düşünürsün ya da uzmanlık. Bunları diste de yapabilirsin. Suan yapacağın seçim( diş ve tip için diyorum) tamamen okuyacağın şehri kapsıyor. Diş de secsen tip da secsen gelecekte yapacağın şeyler aynı. Uzmanlık vs yurt dışı. Onun için sen şehri ve kampusu seç.

• Pinkman1234567890 P kullanıcısına yanıt

Hahahhaha çok boş bir yazı olmuş tıp ile diş çok farklı şeyler, tıp dişten maddi manevi daha iyi bir meslek tabi binbir zorlukla dişi bitirip özelde köle olarak çalışmak istiyorsanız siz bilirsiniz. Diş mobbingin en fazla olduğu alandır, tabi yaşamayan bilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinkman1234567890

Rahat bi hayat ne anlamıyorum kaçınız tipi bitirdi de rahat hayatı gördü? Tıpı bitirince ultra lüks hayatınız olmuyor bunu anlayın artık. İçkiler viskiler villalar almıyorsunuz. Kazandığında neysen bitirdiğinde de osun. Yoksulluk sınırı 9200 TP. Tıpcıların aldığı maaş 6 10 arası ortalama. Bi araba almaya çalışsan kredi çekeceksin yine. Okumasan da kredi çekebilirsin. İnşaat ustası günlüğü 250 300 arası. Ve doktor kadar zor bi iş de yapmıyor. Hakaret dayağı da cabası. Hangi tanıdığın dişçi işsiz kaldı ki? Dışı bitirip de işsiz kalan tek bi kişiye dahi şahit olmadım. Dostum bence tıpa gitme bosver. Zaten bitirene kadar tip da biter. Ya yurt dışı düşünürsün ya da uzmanlık. Bunları diste de yapabilirsin. Suan yapacağın seçim( diş ve tip için diyorum) tamamen okuyacağın şehri kapsıyor. Diş de secsen tip da secsen gelecekte yapacağın şeyler aynı. Uzmanlık vs yurt dışı. Onun için sen şehri ve kampusu seç.

6 bin nasıl alsın bir tıpçı gerçekten sallamasyon sayılar Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? zaten en kötü maaş 7700 (4900+2800) o dahiçbir hastaya bakmazsın ve hiç de nöbet falan tutmazsın o saf maaş ve bölge tazminatı da almazsın

devlet 5 kademeli maaş veriyor bazı insanlar da muhalefet olsun diye mi yoksa başka amaçları mı var sadece saf maaş+sabiti gösterip toplam maaşım u kadar diyor

https://forum.donanimhaber.com/tibbi-sekreter-maasi--149923954

https://forum.donanimhaber.com/ortaogretim-lisans-sozlesmeli-kadrolu-hemsire-maas-ayni-hastane-8-9k-maas--149302311

onlardan iyi alırsınız

maaşlar 4-5 kompanentten oluşur ilk olarak

saf maaş: 4900 sözleşmeli hekim ise (genelde hastanelerde sözleşmeli kadrolar açılır) +2-3bin tl daha alır

sabit: 2800-3200

https://www.saglikpersonelihaber.net/ekonomi/2021-temmuz-pratisyen-tabip-sabit-ek-odeme-tutari-h14085.html

nöbet: genelde acilde olur saatlik ücreti 33tl 1 nöbet 36 saat ise 1 nöbet 1200 tl kaç nöbet tutarsa(sanırım max 7 nöbet veriliyor deniliyor) (ama saatlik nöbet ücreti artırılacak deniliyor bununla ilgili çalışma var)

https://www.saglikpersonelihaber.net/ekonomi/doktor-hemsire-saglik-memuru-saglik-personelleri-15-temmuz-2021-h14146.html

icap: aşağıdaki bağlantıdan bakabilirsiniz

https://www.saglikpersonelihaber.net/ekonomi/2021-temmuz-zamli-saglik-personelleri-icap-ucretleri-h14147.html

performans: ?bir tablo vardı 500bin tl kazancı olan ilçe devlet hastanesinde yaklaşık 3-4bin tl döner verilir diye ama bulamadım

covid ek dönerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Temmuz 2021; 15:59:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

6 bin nasıl alsın bir tıpçı gerçekten sallamasyon sayılar  zaten en kötü maaş 7700 (4900+2800) o dahiçbir hastaya bakmazsın ve hiç de nöbet falan tutmazsın o saf maaş ve bölge tazminatı da almazsın

devlet 5 kademeli maaş veriyor bazı insanlar da muhalefet olsun diye mi yoksa başka amaçları mı var sadece saf maaş+sabiti gösterip toplam maaşım u kadar diyor

https://forum.donanimhaber.com/tibbi-sekreter-maasi--149923954

https://forum.donanimhaber.com/ortaogretim-lisans-sozlesmeli-kadrolu-hemsire-maas-ayni-hastane-8-9k-maas--149302311

onlardan iyi alırsınız

maaşlar 4-5 kompanentten oluşur ilk olarak

saf maaş: 4900 sözleşmeli hekim ise (genelde hastanelerde sözleşmeli kadrolar açılır) +2-3bin tl daha alır

sabit: 2800-3200

https://www.saglikpersonelihaber.net/ekonomi/2021-temmuz-pratisyen-tabip-sabit-ek-odeme-tutari-h14085.html

nöbet: genelde acilde olur saatlik ücreti 33tl 1 nöbet 36 saat ise 1 nöbet 1200 tl kaç nöbet tutarsa(sanırım max 7 nöbet veriliyor deniliyor) (ama saatlik nöbet ücreti artırılacak deniliyor bununla ilgili çalışma var)

https://www.saglikpersonelihaber.net/ekonomi/doktor-hemsire-saglik-memuru-saglik-personelleri-15-temmuz-2021-h14146.html

icap: aşağıdaki bağlantıdan bakabilirsiniz

https://www.saglikpersonelihaber.net/ekonomi/2021-temmuz-zamli-saglik-personelleri-icap-ucretleri-h14147.html

performans: ?bir tablo vardı 500bin tl kazancı olan ilçe devlet hastanesinde yaklaşık 3-4bin tl döner verilir diye ama bulamadım

covid ek dönerinde

Alıntıları Göster

üstüne bir bölge tazminatı alırsın aylık

• quote:

Orijinalden alıntı: Pepsicola77

Hahahhaha çok boş bir yazı olmuş tıp ile diş çok farklı şeyler, tıp dişten maddi manevi daha iyi bir meslek tabi binbir zorlukla dişi bitirip özelde köle olarak çalışmak istiyorsanız siz bilirsiniz. Diş mobbingin en fazla olduğu alandır, tabi yaşamayan bilmez.

amaç rakip elemekYozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? 

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Ben sallamadım gördüklerimi söylüyorum. Cevremde tanıdığım,tanıdığımın tanıdıkları ne kadar tıpçı varsa max 15 aliyorlardır. Bir senelik diş hekimi 12 13 den aşağı almıyor. Disciler bitirdiğinde genelde teknisyenle çalışır bir iki sene sonra para biriktirip kendi klinigini veya varsa başka arkadaşı ile poliklinik açar. Çevre hasta edindikce geliri de artar. Yani geliri sürekli artmaya meyilli. Tanıdığım 15 yıllık bi hekimin var adamın sahip olmadığı şey yok. Villalar apartlar bürolar vs. Adam artık yönetici olmuş doktor tutup çalıştırıyor o işleri bırakmış. Ve uzman da değil bu adam.Velhasıl kelam diş hekimliği boş bi meslek değil. İnsanlar dişe ihtiyaç duyduğu sürece diş hekimliği para kazanacak muhakkak. Tıpta uzmanlık diyeceksin zaten hic bi mesleğin uzmanı işsiz kalmaz. Mutlaka bi yere kapak atar. Disci de hwmsire de doktor da vs vs. Ama pratisyen hekim veya aile hekimi genelde yerinde sayar.maasi belli bi sınırı var onu asmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

amaç rakip elemek 

Alıntıları Göster

Rakip elemiyorum dostum 😊bir tıpçı olarak söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinkman1234567890 -- 29 Temmuz 2021; 16:6:27 >
  • quote:

dişçilerle ilgili bir yorumum olmadıYozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? 

aile hekimleri uzmanların 2 katını kadar kazanıyor nasıl yerinde saysın ki

aile hekimliği uzmanlığı

• quote:

Rakip elemiyorum dostum 😊bir tıpçı olarak söylüyorum

Alıntıları Göster

kesin öyledir

Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? 

bir şey bildiğiniz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Temmuz 2021; 16:8:15 >

• Hocam bence bu sorunun cevabını kendiniz verebilirsiniz iki mesleğin birbirine üstünlüğü yok çünkü çok farklı olanlar olayın maddi boyutuna bakarsanız daha çok kazanan doktor da var daha çok kazanan diş hekimi de var yani tüm tıpçılar tüm dişçilerden fazla kazanır durumu yok

İkisinden de çıkar çıkmaz zengin olup 10k maaşla başlanmıyor (10k bu ülke için az bu arada) İlla fikir almak istiyosanız ben de 20k yaptım ve tıp yazmayacağım ama bu tamamen benim ilgi ve isteklerimle ilgili 10k yapsam da yazmazdım çok büyük ihtimalle

• yozgat tıp

Ben de aile hekimi uzmanından bahsetmedim normal aile hekimligini diyorum

• quote:

Ben de aile hekimi uzmanından bahsetmedim normal aile hekimligini diyorum

ya arada hiçbir fark yok 1500-2000 lira fark varYozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? 

Tanımam çok girmem bu foruma. Ben tıpı 13 k ile ortalam bi tıpa yerleştim sonlardan falan kaçırmadım Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? 

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.