peki @2020ayt o da aynı şeyi söyledi ne ortak yönünüz var |
Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? (2. sayfa)
-
-
Hocam arkadaş neden böyle saçma bişey yapsın belki de gerçekten kendi fikrini söylüyordur
-
Tıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahahahahaha bu ne kuyruk acısı ya gerçekten varmıymış böyle tipler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahu hiç bi ortak yanımız yok nerden tanim herifi. Ben geçen sene tip tercih ettiğimde böyle düşünmüyordum açıkçası. Tıp okuyorum diye tıbba toz kondurmamam mi gerekiyor yani? Gerçekleri yavaş yavaş görmeye başladım ve onun için bu şekilde konuşuyorum. Demek istediğim tam olarak şu. Biliyorsun ki her tip mezunu uzman olmuyor. Zaten öyle olsa ülkede uzman eksiği olmazdı. Herhangi bi yerde tip bitirip atanan ve pratisyen hekim veya halk sağlığı merkezlerinde görev yapan doktorlar düşük maaşla başlarlar ve bu çok da artmaz. Çok para kazanması için uzman olması gerekiyor. Ayrıca pratisyen hekiminin diş tabibi gibi özelde çalışıp çok para kazanması da söz konusu değil. Ama diş tabibi bitirdiğinde uzman olmadan özel yerlerde rahatça dilediği kadar kazanabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinkman1234567890 -- 29 Temmuz 2021; 16:29:19 >
quote:
Orijinalden alıntı: OutOfContextTıp
Hahahahahaha bu ne kuyruk acısı ya gerçekten varmıymış böyle tiplerben 3-4 kişiyi ortaya çıkardım forumda baya var
hatta en son boğaziçine gittiğini ve orayı kötüleyen biri çıkmıştı güya koça gidiyormuş hem de 200-300den yazan biri
çok iyi öğrenciler de yapıyor bunu
-
Anladım hocam ne değişik insanlar var bence herkes ilgi duyduğu mesleği seçmeli forumda bi arkadaş da bu sene 6k ile diş yazacak mesela
Ama işte insanlar ilgi duyduklarını değil de ona dayatılana mecburmuş gibi hareket ediyor ikisi de çok güzel meslekler bence tıp türkiyede seçilecek en güzel bölümlerden biri diş de öyle bana göre
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pinkman1234567890Yahu hiç bi ortak yanımız yok nerden tanim herifi. Ben geçen sene tip tercih ettiğimde böyle düşünmüyordum açıkçası. Tıp okuyorum diye tıbba toz kondurmamam mi gerekiyor yani? Gerçekleri yavaş yavaş görmeye başladım ve onun için bu şekilde konuşuyorum. Demek istediğim tam olarak şu. Biliyorsun ki her tip mezunu uzman olmuyor. Zaten öyle olsa ülkede uzman eksiği olmazdı. Herhangi bi yerde tip bitirip atanan ve pratisyen hekim veya halk sağlığı merkezlerinde görev yapan doktorlar düşük maaşla başlarlar ve bu çok da artmaz. Çok para kazanması için uzman olması gerekiyor. Ayrıca pratisyen hekiminin diş tabibi gibi özelde çalışıp çok para kazanması da söz konusu değil. Ama diş tabibi bitirdiğinde uzman olmadan özel yerlerde rahatça dilediği kadar kazanabilir
yoo verilerde yanlışlık yapıyorsun
herkes biliyor tıpın çok yoğun çalışma süreci oldıuğu hayatını tıpa adaması gerektiğini
ama sizin gibi yok 6bin maaş alırmış da yukarda kanıtlarıy belirttim tamamen gerçeklikten uzak rakamlar
üst mesajımı okuyun
yok aile hekimi uzmanı alırmış prat almazmış da
------------------------
ya zaten uzmanlık kadrosu prattan daha fazla
pratlar ya acile ya 112ye ya da aile hekimi oluyorlar
diş hakkında yorum yapmadığımı özellikle belirtiyorum
-
Diş hakkında yorum yapmıyorsan ne işin var burda o zaman? Adam bize disle tipi kiyaslamamizi sormus. Kendi fikrimi beyan ettim ben de
quote:
Orijinalden alıntı: Pinkman1234567890Diş hakkında yorum yapmıyorsan ne işin var burda o zaman? Adam bize disle tipi kiyaslamamizi sormus. Kendi fikrimi beyan ettim ben de
baktım yalan beyanlarla tıp hakkında yorum yaptığını gördüm ben de bu yanlışlıklarını düzelttim onun haricinde yorum yapmadım
üstteki mesajlarıma bak
-
rahat hayat dediğim şey sadece para olarak bakılmamalı. İşin garanti gibi bir şey devlette. Yaptığın şey belli aldığın maaş belli. Çalıştığın ortam belli. Daha nasıl bir rahatlık istersin ki ?
-
İst diş
Hocam sen nereleri yazacaksın
-
Erzurum Atatürk istiyorum hocam geçen sene 18,5k ile kapatmış gelirmi bilmem olmazsa Fırat Tıp yazacağım oda 18.8k ile kapatmış buda olmazsa Tokat Gaziosmanpaşa yazacağım büyük ihtimal gelir diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pm attım hocam bakar mısın
-
Ankara tıpta veya başka bi tıpta okumuyor olsaydın böyle konuşmazdın
quote:
Orijinalden alıntı: Pinkman1234567890Ankara tıpta veya başka bi tıpta okumuyor olsaydın böyle konuşmazdın
beni bilen bilir
yine konuşurdum kusura bakma yalan söyleyeni düzeltme alışkanlığım var
pm ye bak
-
Parasi abartıldığı kadar değil. Verdiğin emegin karşılığını alamıyorsun bu iki. İt gibi çalışıyorsun hastane köşelerinde güvenlik yok tedbir yok bu üç. Bi avm ye markete gir on kişi peşine takılır biri ateşine bakar biri cebinde para var mı diye bakar biri x ray ile tarar. Hangi hastanede böyle bi güvenlik önemli var? Hayatin risk altında tamamen. Ben fikirlerimin arkasındayım sonuna kadar. Bana yalan yanlış bilgilerle gelip beni yalanlamaya kalkışmayın gidin bi hastaneye gezin bi kaç dkktorla konuşun gerçeği görün İnternette isteyemeyeceğin kadar boş bilgi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X