Şimdi Ara

Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
2
Favori
6.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıpı okuyan sizsiniz hocam, benim bilgim dışarıdan gördüğüm kadarıyla ve genelde tıpı öve öve bitiremezler.

En garanti meslek en iyi meslek gibi. Bir tek sizin olumsuz konuştuğunuzu gördüm o yüzden dikkatimi çekti.

Öyle diyorsanız doğrudur, olayın içinde siz varsınız sonuçta.

• tıp 

• Pinkman1234567890 P kullanıcısına yanıt

dişçiler kamuda açıkta kalmaya başladı bu arada. zamanla tıpçılar için de aynısı olacak zaten suriler olmasyfı bu yıllwrda doktor açığı oluşmaya başlayacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yozgat tıpın geleceğine nasıl bu kadar eminsin tahminin ne kadar oynar sıralamalar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinkman1234567890

Bu mesaj silindi.

hocam siz niye hep tıpçıları ve hekimleri yeriyorsunuz

intihar edecekler falan diyorsunuz ağzını hayra açın ve saçma sapan konuşmayın

aşırı derece yatırım ve hastane açılıyor

Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi?sygm.saglik.gov.tr
    Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü
    https://sygm.saglik.gov.tr
    Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi?
    Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi?TOKİ
    TOKİ | Toplu Konut İdaresi Başkanlığı
    https://toki.gov.tr/haber/toki-toplamda-291-hastane-insa-ediyor

Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Temmuz 2021; 20:20:25 >

• Pinkman1234567890 P kullanıcısına yanıt

Hocam siz de tıp okuyormuşsunuz bu kadar sevmiyorsanız bırakın bence tıp okuyan herkes hasta bakmıyor ya da türkiyede çalışmak zorunda değil kolay kolay burada bile bitecek meslek değil

Kadın doğum plastik cerrahi dermatoloji.. gibi branşlarda da klinik açan çok insan var veya akademisyen olan bu kadar karamsar olmayın

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

hocam olay komikmiş. ama siz de çok acımasızsınız. siz de sınırda olsanız siz de aynı şeyleri yapardınız inkar etmeyin. kaç konunuza girdiysem hep bu elemanı paylaşıyorsunuz. bu arada elemanı tanımam şimdi gelip bana sataşmayın. ama dava yiyeceksiniz diye korkuyorum özel mesajları paylaşmanız suç çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daneres

Hocam siz de tıp okuyormuşsunuz bu kadar sevmiyorsanız bırakın bence tıp okuyan herkes hasta bakmıyor ya da türkiyede çalışmak zorunda değil kolay kolay burada bile bitecek meslek değil

Kadın doğum plastik cerrahi dermatoloji.. gibi branşlarda da klinik açan çok insan var veya akademisyen olan bu kadar karamsar olmayın

tıp okumuyor hocam bunların hepsi böyle

saçma sapan konuşuyor amacı rakip elemek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB2FFA9A5

hocam olay komikmiş. ama siz de çok acımasızsınız. siz de sınırda olsanız siz de aynı şeyleri yapardınız inkar etmeyin. kaç konunuza girdiysem hep bu elemanı paylaşıyorsunuz. bu arada elemanı tanımam şimdi gelip bana sataşmayın. ama dava yiyeceksiniz diye korkuyorum özel mesajları paylaşmanız suç çünkü.

özel mesaj değil ki forumdaki iletiler herkese açık

sorun olmuyor araştırmıştım zamanındaYozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? 

ve 2020ayt kişisi marka falan değil anonim hesapYozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Temmuz 2021; 20:25:3 >

siz de hiç rakip elemediniz mi zamanında? eminim ankara tıpı yazmasınlar diye uğraşmışsınızdır Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 29 Temmuz 2021; 20:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB2FFA9A5

siz de hiç rakip elemediniz mi zamanında? eminim ankara tıpı yazmasınlar diye uğraşmışsınızdır  

eledim Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? 

Okuyup bunları yazıyorsa çok saçma bence çoğu doktora hatta göreceli olarak tıpa sıcak bakmayan birine (babam dahil) sorsanız tekrar okur musun diye çoğu kişi evet diyor

Diş hekimleri için de geçerli hiç çok pişmanım yazmasaydım diyene rastlamadım

ee hocam niye paylaşıp duruyonuz o zaman? her konunuzda görüyorum hep birileriyle kavga halindesiniz

İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. :)

Gerçi size değil bu da, bir tane Ege tıp yazan arkadaş vardı böyle yapıp. Gelince de başlık açmıştı geçen sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 29 Temmuz 2021; 20:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daneres

Okuyup bunları yazıyorsa çok saçma bence çoğu doktora hatta göreceli olarak tıpa sıcak bakmayan birine (babam dahil) sorsanız tekrar okur musun diye çoğu kişi evet diyor

Diş hekimleri için de geçerli hiç çok pişmanım yazmasaydım diyene rastlamadım

dişhekimleri de güzel kazançları var, 1-2 sene sonunda gayet iyi ücretlere çalışabiliyorlar o alanda ustalaşıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Leader of Birmingham.

İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. :)

Gerçi size değil bu da, bir tane Ege tıp yazan arkadaş vardı böyle yapıp. Gelince de başlık açmıştı geçen sene.

onu da biliyorumYozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? Yozgat Tıp Mı İstanbul Diş Mi? 

İşte bir kez daha kanıtlandı: YKS'deki sıralamanın zekayla bir orantısı yok, olsaydı bu arkadaş böyle bir işe girişmezdi.

• Hocam rastlamadın da kırıkla tekrar tıp için hazırlanan çokmuş Ankara dişte.

kaynak neresi diyorsan @cerenceyy'e yazabilirsin, hem de hemcinsin :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 29 Temmuz 2021; 20:37:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.