Şimdi Ara

Hatırıladığınız en saçma rüyayı anlatın(Güzel Rüyalar Geldi Sizde Anlatın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
5
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit4:Aşağıdaki yaı uzun olunca kimse bakmıyor diye yukarı doğru editliyorum.
    Beyler bir tane daha aklıma geldi sanırım karabasan olayı.
    Rüyada apartmana girmiştim biim apartmnın içinde de pencere falan yok lamba yanmazsa zifiri karanlıktı.Neyse girdim aparmana ışıklar yanmadı(harekete duyarlı lambalardı)ben korka korka ilerlerken bir anda çöktüm beyler pilim bitmiş gibi yavaş yavaş olduğum yere yığıldım,karşımda kapı vardı alından ışık sızıyordu,bağırmaya çalışıyordum bağıramıyordum sesim çıkmıyordu nefes almaka zorlanıyordum.Benim küçükken bir totemim vardı,rüyada olduğumu anladığım anda gözümü açıp kapıyordum ve uyanıyordum(Çocukluk işte şimdi rüya olduğunu anladığımda)o bile işe yaramıyordu.
    sizlerde de yaşayan var mı

Edit3:Beyler bizim durumlar vahim gibi onlar nasıl rüya bence toplanıp psikokoloğa falan gidelim

Edit2:Uzun diye benimkini okuyan yok sanırım Neyse canınız sağolsun.Ama bilinçaltınıa hayran kaldım örümcek kadınla ilişkiye girmek nedir ya

Edit:Özeti yukarıya taşıdım.

ÖZET:Okuldaydım sınıfın ortasına mıçtım rezil oldum sonra okula cristiano ronaldo ve megan fox geldi, ronaldo beni megana fırlattı meganla güzel dakikalara yaşadık.

Herkese selamlar.Mezuna kaldığım için evdeyim arkadaşlarla sürekli iletişimim yok ve bu rüyayı nedense birilerine anltmayı çok istiyorum o yüzden buraya yazayım dedim.Eğer başlığa gelirseniz dalga geçme maksatlı da olsa torum yaparsanız sevinirim.Sizlerde hatırladığını rüyaları yazın

Çok kısa anlatacağım.

Beyler yemin ediyorum rüyanın yarısını yazdım geri sildim aklıma bir şey daha geldi.Asıl rüyanın başımı yoksa başka bir rüyamı bilmiyorum ama ilk bunu anlatayım.

Okuldaydım beyler.Bu aralar arkadaşlarla 'keşke lisede olsaydık'gibisinden konuşmalar çok geçiyordu oradan bilinçaltıma işlemiş herhalde.Neyse,Ne olduysa ben sınıfım ortasna mıçtım.Ciddiyim beyler sazan.avi falan değil ama yaptığım anı hatırlamıyorum ama benim yaptığımı biliyorum.Böyle 15 er santim 3 parça halinde sınıfın ortasına.Kimseden ses soluk yok ama.Sonra ben bunları ayağımla sınıftan dışarı doğru iteklerken tam kapıya geldiğimde hoca geldi.Bu geçen seneki matematik hocamızdı,kendisi aynı zamanda disiplin kurulu başkanı olur.Ben sanki ayağımla oynadığım normal bir şeymiş gibi(hani tam şişeyle falan top oynarken hoca gelir sizde çöpe atarsınız ya)ayağımla çöpün oraya itekledim ama nasıl utanıyorum.Başım öne eğik yerime geçtim.Nolduysa hoca bir anda bir kağıt çıkardı disiplin kurulu kararı okuldan atıldığıma dair.Beyler ben normalde her hocanın sevdiği efendi çalışkan bir çocuğum,hoca beni bir azarlıyor,ne dediğini hatırlamıyorum ama yerin dibine girmiştim utancımdan.Sonra bir anda elimde kürek belirdi.Rüya işte ben bir yerden almadım direk elimde bitiverdi.Tabi sorgulamak yok direk hocanın yanına gittim büyük bir utançla hocam bari temizleyeyim dedim ve kürekle mokları alıp götürdüm.Sınıftan çıktığımı hatırlıyorum ama ne yaptığımı hatırlamıyorum.

Asıl anlatmak istediğim rüya şimdi başlıyor yine okuldayız sanırım deminki moku temizledikten sonraki devamı bu ama o sırada unutmuştum utanma falan yoktu.

Beyler işte sınıfa geldim ama o olay hiç yaşanmamış gibiydi.Okulda bir hareketlilik vardı ne olduğunu anlamadan kendimi okulun spor salonunda buldum.(Klasik rüyada mekan değiştirme)Rüya sırasında noluyoruz ya falan demiyoruz tabi.Beyler cristiano ronaldo ile megan fox bizim okula gelmişler.Sallamaya başladı bu falan demeyin ciddiyim.Başta sadece ronaldoyu gördüm herkes uzaktan onu seyrederken ben yanına gittim tam ne yaptık hatırlamıyorum zaten rüya çok hızlı gelişiyor.Bir ara popo üstü yere düştüm ve hani maçta rakip takım yere düşünce başka tarafa bakarak kaldırma vardır ya işteronaldo aynısını bana yaptı.İşte buradan sonra megan fox devreye giriyor beni yerden kaldırır kaldırmaz beraber sağa bir döndük spor salonunun içinde konser sahnesi gibi birşey kurulmuş ve megan fox sahnedeydi mini etekli bir elbiseyle.Beyler sahneye doğru yürürken ronaldo bana türkçe olarak 'seni sahneye fırlatayım' der demez beni sahnenin üstüne fırlattı.Beyler sahneye düşer düşmez sanki dünyaca izlenen bir konserde megan fox ve ben sahnedeydik.Ben bu kadar saçmalığa rağmen hala rüya olduğunun farkında değilim.Bir dipnot ekleyeyim megan fox benim hayran olduğum ve fantezilerini kurduğum bayandır.Beyler hani lady gaga falan konser verirken dansçı zencilerle tiyatral bir sahne oynar uzaktan biraz striptiz yapar falan.Aynı o sahneyi yaşıyorduk ve beyler düşünün ben onu gerçek sanıyorum.Mini etekli olduğunu söylemiştim bu uzaktan dans ediyor ama nasıl beyler.Hayallerimi yaşıyordum.Mini etekle çömeliyordu iç çaaşırı gözüküydu derken ben olaya kendimi kaptırdım.Bu arada hala spor salonunda değiliz tabi ki ben başımı çevirip sol tarafıma bakmıyorum bile ama binlerce kişi izliyordu bizi sesler çığlıklar vs. Sonra beyler bende olaya dahil olup yaklaşmaya başladım ama yine o tiyatral sahne olan dudakların arasında 1 santim kalıp bekleyip karşılıklı nefesleşirsiniz ya onu yaşadık.Arada bir dayanamayıp öpüyordum ama abaza gibi deil sanki yıllardır öpüşüyormuşum gibi.Dokunduruyorum geri çekiliyorum vs.Normalde rüya olduğunu anlasam yapışr paramparça ederim ve işi bitirmeden hemen uyanırım bende öyl oluyor nedense ama burada rüya zamanıyla 15 saniye falan böyle durduk.Sonra kız gülerek arkama geçti ben yere bakıyordum.Kafamı kaldırdığımda evdeydim.Kendimi dh da konu açarken buldum ama yaşadıklarımı hatırlıyorum zaten konuda da'dün akşam nasıldım :D' gibisinden bir şey yazıyordum.Dünyaca ünlü olmuştum saniyede +100 falan geliyordu .Sonrasını hatırlamıyorum.

Evet beyler neden bunu anlattın derseniz,şimdiye kadar elime kız eli 1 defa deydi o da arkadaş olarak.Sanki gerçekmiş gibi bunları hayalimdeki kadınla yaşayınca beni etkiledi ve anlatmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz3rs -- 5 Kasım 2014; 23:59:01 >

• bunu dhde kimse okumaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri özet geçsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maymunla ilişkiye giriyordum tövbe yarabbim gördüğüm en saçma rüyaydı
  • Özet yukarıda var beyler işi gücü olan adam okumasın zaten kimseye bir şey kazandıracak bir şey yok boş vakti olan okursa iyi olur sizlerde anlatın muhabbet olsun :)
  • Bunu kimse okumaz özet geç :)

Ben yazayım

Evin balkonundan (3. Kat) aşağı atlayıp her seferinde geri çıkıyordum. 5-6 kere olmuştur gerçek gibiydi

• Başka yok mu rüya gören koca dh de?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erken açtım sanırım akşam uplarım
  • Buraya yazarsam beni dışlarsınız. Ban bile yiyebilirim.

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    biz sizi her halinizle seviyoruz
  • dün rüyamda kız tc kimliğimi çaldı üstüme şirket kurdu
  • xman deki mavi kadin la sevistim su sekilden sekle giren

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

bunu dhde kimse okumaz.

konuya girdgmde ilk okudugm senn yorumundu

• Cumhurbaşkanı sigara içerken yakalıyodu

• Arkadaşlar bu arkadas subyancinin onde gidenidir boyle ruya vb... seylerle yalan soyluyor onune gelen her kiza yavsayan birisidir.inanmayin buna

• En saçma Rüyam:Uçan bir saksı beni kovalıyordu

En saçma 2. Rüyam: Askerde komutan olmuştum.4 astsubayla kavga ediyorum.Onları dövdüm.sonra köprüye çıktım
    Bir kamyon geçiyordu.Kamyon her tarafı kapattığı için köprüden denize atladım.Denizde denizanaları ve yunuslar vardı.

En saçma 3.Rüyam:siyah beyaz bir film efektinde rüyaydı.Sevdiğim kızla soslu doritos yemek için kafeye gittik.
    Soslu doritosu kızın üzerine döktüm.Kavga ettik.Çıktı gitti.
  • çok başarılı biri olacağını sezdim bu aklını ülkenin geleceği için kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar bir kızı seviyordum.O sevdiğim zamanlarda gördüğüm rüyada kızın ailesiyle tanışmaya gidiyordum babası türban takıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: panpaciben

Arkadaşlar bu arkadas subyancinin onde gidenidir boyle ruya vb... seylerle yalan soyluyor onune gelen her kiza yavsayan birisidir.inanmayin buna

demek intikam ha
  • Kucukken ev yqda apt yaniyordu. Kucuk derk3n beb3klik. Beni camdan i5faiy3ye atiyolard i ben gercek waniyordum ama anneme sormustum 9 yasindayken yoo ben hatirlamiyorum oyle bisi demisti. Buyuk ihtimal ruyaydi.[simage][/simage]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.