Şimdi Ara

Hatırlatma Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda herkes yardımcı olabilir , unuttuğumuz veya yaklaşan günler olursa bu konu altında yazarsanız hatırlarız ve başarı puanlarını toplarız

Yarın yani 19 Eylül Pazartesi , Cadılar Bayramı hemen dükkanlardan Hollowen Canavar maskesi alın ve herhangi bir kişiye ilgilenine tıklayıp maskeyi kullanın. Sağlık ve Ruh hali fullenecek , cadılar bayramını kutladım başarısıyla beraber 10 puan eklenecektir.

• Yarın cadılar bayramı var hallowen canavar maskesi ile çocuklar için Jack-o'-lantern ile kutlamayı unutmayın. Ruh halinizi bol bol yükseltin. Kredisi olup harcamak isteyenlerde cadılar bayramı dehşeti ile kutlayarak +4dp kazanabilirler. Ama dikkat edip elinizden çıkarmazsanız lanetlenirsiniz
  • Bugün Cadılar Bayramı , Cuma Noel Noel'de ne yapacağız acaba havai fişek falanmı atıyorduk unutmuşum.
  • Noel hiçbirşey yapmıyoruz :D Bazı şanslı arkadaşlarımız noel baba ve geyiklerini görerek ruh hali kazanıyorlar(mış). Ben ne gördüm ne denk geldim Yılbaşında havaifişek atıyoruz
  • Bugün Noel , gözünüz kırmızı takım elbiseli şişman adamda olsun.
  • Noel hakkında unuttuğum bir şey vardı ekleyeyim. Alışveriş yaparken alacağınız eşyaların yanındaki kutucuğu işaretleyerek hediye yapabiliyorsunuz. İlişkiniz olan birine normal bir eşya verir gibi veriyorsunuz. Verdiğiniz kişinin hoşuna giderse ruh hali artıyor. Gitmezse hiçbir şey olmuyor. Şöyle bir şeyde var-mış. 6 tane mum(ucuz olduğundan) hediye ettiğimiz zaman hepsini açınca bir şekilde artıyor-muş ruh halimiz.

NOT: Denedim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Pesimist::: -- 23 Eylül 2011; 10:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Noel hakkında unuttuğum bir şey vardı ekleyeyim. Alışveriş yaparken alacağınız eşyaların yanındaki kutucuğu işaretleyerek hediye yapabiliyorsunuz. İlişkiniz olan birine normal bir eşya verir gibi veriyorsunuz. Verdiğiniz kişinin hoşuna giderse ruh hali artıyor. Gitmezse hiçbir şey olmuyor. Şöyle bir şeyde var-mış. 6 tane mum(ucuz olduğundan) hediye ettiğimiz zaman hepsini açınca bir şekilde artıyor-muş ruh halimiz.

bende eşya var ama kullan şeçeneğinde yok.. Arkadaşlık barı dolu olmasına rağmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hediye olarak kullandıysan eşya olarak vereceksin kullanmayacaksın. Yanına git onun karakterine girip eşyalara tıkla aşağıdan kendi eşyalarından ver'i seç.
  • Noel'de ruh halini fullemenin bir yolu vardı, mutlaka hatırlayıp ya da bulup yazarım buraya. Ayrıca arkadaşlar Popgod aşkına Kobe Günleri yaklaşınca hatırlatın bana, 4 kere üstüste kobe kaçırdım
  • Daha çok var usta kobe gününe. Kasım'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Noel hakkında unuttuğum bir şey vardı ekleyeyim. Alışveriş yaparken alacağınız eşyaların yanındaki kutucuğu işaretleyerek hediye yapabiliyorsunuz. İlişkiniz olan birine normal bir eşya verir gibi veriyorsunuz. Verdiğiniz kişinin hoşuna giderse ruh hali artıyor. Gitmezse hiçbir şey olmuyor. Şöyle bir şeyde var-mış. 6 tane mum(ucuz olduğundan) hediye ettiğimiz zaman hepsini açınca bir şekilde artıyor-muş ruh halimiz.

Böyle birşey biliyordum bende ruh hali artırmak için

• Güzeel! Giydiğim bu T-Shirt (Melvin Lives!) beni insanların gözünde daha önemli kılıyor.

Bugün Kurtuluş Günü Melvin T-shirt'leri olanların politik görüşlerini savundukları gün
  • Tuhaf Nadir Eşyalar kategorisindeymiş bu tshirt. Her yer de yok herhalde
  • Kategorisindey-di. Kaldırıldı. Artık almak için elinde olanlara para bayılarak alacaksınız ki çok pahalı ve gittikçe pahalanıcak
  • Perşembe - Büyük Patlama
    Tüm dünya üzerindeki sanatçılar, bir şeyler kazanmak uğruna savaşmak için Rio de Janeiro'daki Mega Dome'da bir araya gelir. Bazıları bunun zafer için, bazıları ise Brezilyalı groupieler için olduğunu söyler; ancak burada konser verene dek kim olduğunuzu asla bilemeyeceksiniz.

Cuma - Sevgililer Günü
    Sevgililer Günü aşkı kutsadığımız gündür. Sevgililer Günü Kartları bu günü kutlamanın en uygun yoludur.

Sevgililer günü kartı alacaksınız ve birine ilgilen dediğiniz de kullan diyeceksiniz. Aynı Cadılar Bayramında maske kullanımı gibi.

Ayrıca bunlara nasıl bakıldığını yazayım bilmeyen arkadaşlar için.

Popmundo > Camia > Takvim

• quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Perşembe - Büyük Patlama
    Tüm dünya üzerindeki sanatçılar, bir şeyler kazanmak uğruna savaşmak için Rio de Janeiro'daki Mega Dome'da bir araya gelir. Bazıları bunun zafer için, bazıları ise Brezilyalı groupieler için olduğunu söyler; ancak burada konser verene dek kim olduğunuzu asla bilemeyeceksiniz.

Cuma - Sevgililer Günü
    Sevgililer Günü aşkı kutsadığımız gündür. Sevgililer Günü Kartları bu günü kutlamanın en uygun yoludur.

Sevgililer günü kartı alacaksınız ve birine ilgilen dediğiniz de kullan diyeceksiniz. Aynı Cadılar Bayramında maske kullanımı gibi.

Ayrıca bunlara nasıl bakıldığını yazayım bilmeyen arkadaşlar için.

Popmundo > Camia > Takvim

Neler yapmamız gerektiğini de söylermisin.

• Hocam Büyük Patlama'da birşey yapmıyorsun diye biliyorum. Fakat Sevgililer Günü'nde sevgililer günü kartı alıyorsun. İlişkin olmayan birine olmuyormu bilmiyorum , ilgilen butonuna basıp kullanacaksın.
  • Büyük patlamada önceden konser için başvuruda bulunuyorsun. Bir şehirde (rio de janeiroydu sanırım) o gün rastgele bir saatte saat veriyorlar sana 50.000 seyirci oluyor ve onların önünde konser veriyorsun. Parası gelmiyor, 1.000 den fazla kişi önünde konser verdim başarısı da gelmiyor(sonuçta hepsi sizi izlemeye gelmiyor )
  • Bende tekrar başlamayı düşünüyorum ama zaman yok
  • Bugün sevgililer günü. Dükkanlardan oyuncaklar bölümünden sevgililer günü kartı alarak kutlayabilirsiniz. Kutlamak için romantizminiz olan kişilere ilgilen>kullan seçeneği ile vermelisiniz. Yeterli romantizminiz varsa;

Sizde, Sevgililer günün kutlu olsun xx, seni seviyorum!
    Onda,xx bana Sevgililer Günü kartı verdi. Ay ne kadar romantik! çıkar ve iki tarafında ruh hali artar.

Yeterli romantizminiz yoksa;

Sizde, Öff! Sevgililer gününden nefret ediyorum... xx adlı ruhsuzdan da.
    Ondai, Keşke xx bütün gün salyalarını üzerime akıtmasa. () çıkar ve ruh haliniz bir miktar düşer.

Her iki şekilde de ''Sevgililer Günü'nü Kutladım.'' başarısını alırsınız

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.