Şimdi Ara

Hatırlayamadığım dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

90lı yıllarda yanlış hatırlamıyorsam Show TV'de sabah erken saatlerde bir dizi vardı. Fransız dizisi diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir tabi.

Dizi ile ilgili en önemli detay bir aile var ve o ailedeki çocuklardan biri çizgi karakterdi. Space Jam gibi ama tersi. Yani normal dizi ama tek bir karakter çizgi.

Yıllardır hatırlayamıyorum ismini, sorduğum arkadaşlarım da ya diziyi hatırlayamıyor ya da hatırlayıp ismi hatırlayamıyor.

Hatırlayan varsa beni büyük bir yükten kurtaracak.

Çok teşekkürler

• Şunlardan biri olabilir mi? Wikipedia'da Show TV'de yayınlanmış yabancı diziler listesinde bunlar var.

Hatırlayamadığım dizi
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Baktım onlara ama wiki'de insanlar yazdığı için tüm diziler yok ve malesef o dizi de yok arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aonura

Baktım onlara ama wiki'de insanlar yazdığı için tüm diziler yok ve malesef o dizi de yok arasında.

O zaman şansınızı birde Show TV'ye mail atarak deneyin, belki dönüş yaparlar.
    Denedim, pek ümitli değilim ama bakalım.
  • aonura A kullanıcısına yanıt
    Son olarak baktınız mı bilmiyorum ama IMDB'deki 90 yılların popüler dizilerine de bir göz atın isterseniz.

http://www.imdb.com/list/ls053713373/

Diziden bir karakterin ismini vs. yada olayın geçtiği yeri (şehir, ülke, kasaba vb.) biliyorsanız bulmak daha da kolay olabilir.
  • Aradığınız kritere uyan tek dizi bunu bulabildim, ki bu çok ünlü bir TV dizisidir. Türkiye'de yayınlandı mı bilmiyorum.

Hatırlayamadığım dizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son olarak birde şöyle birşey buldum.

https://www.tastekid.com/shows/like/Space-Jam

Space Jam tarzı diziler önermişler, belki işinize yarayabilir.
    Evet Alf yayınlandı. Hatta Müşfik Kenter seslendirmişti. Benim dediğim dizide direk çizgi film bir karakter vardı. Space Jam'de nasıl çizgi film içinde Michael Jordan gerçekse burda da tersi tüm dizi normal o çocuk karakter çizgi filmdi.
    Malesef hepsi amerikan. Fransız olduğuna oldukça eminim. Sanırım hiç bulamayacağım, kısmet artık.
  • Buldum, orjinal adı Mi Familia Es Un Dibujo.

Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aonura

Buldum, orjinal adı Mi Familia Es Un Dibujo.

Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler.

Vaybe nerden aklına geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dibu diye bir çizgi filmin spin-off'u imiş.

Bu arada Fransız değil Arjantin dizisiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 14 Ekim 2015; 21:36:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.