Şimdi Ara

Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
104.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 35.5KsK35.5

Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

oyunu oynamak isteyenler
    http://www.cyberiapc.com/flashgames/duckhunt.htm

SÜPERSİN YA EYVALLAH DAHA RESMİ GÖRÜR GÖRMEZ ANILAR CANLANDI
  • baktım kimse yazmamış. Biz çivili tahtalarla futbol ounu oynardık. resmini aradım ama bulamadım. Dikdörtgen bir tahtaya çivileri çakardık oyuncular sırayla paraya vurarak parayı çivilerin arasından geçirirdi . Böylelikle gol atmaya çalışırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 31 Ekim 2008; 2:25:41 >
  •  Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: justice_st

ben bunları lise birdeyken çok yiyordum bakıyorumda lise 1 üzerinden 7 yıldan fazla geçmiş
  • 20 yaşındayım ve hepsini biliyorum. 1 saatimi geçirdim şu konuda ama gözlerimden yaşlar süzüldü çoğunu görünce... Ne güzel günlerdi, okuldan eve gelince üzerimizi bile değiştirmeden hemen sokakta maç yapmak.

Şunu hatırlayanınız var mı?

Yılbaşının sabahında saat 7'de çizgi filmler vardı ve hep karlı manzaralarda olurdu hepsinde yeni yılı anlatırdı. Ve her sene kalkar sabah 7'de onları izlerdim öğlene kadar. Şimdi bakıyorum da yılbaşında sabahları saçmasapan selenaların tekrarı var.

Tüm aile toplanır yılbaşında tombala oynardık. Hile yapılırdı. Şimdi yılbaşında annem babam evde, ben arkadaşlarla dışarda, eve zaten gelen giden yok.

...
  • ilk okulda sınavlara knex ile hazırlanırdım. en fazla 3 alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

20 yaşındayım ve hepsini biliyorum. 1 saatimi geçirdim şu konuda ama gözlerimden yaşlar süzüldü çoğunu görünce... Ne güzel günlerdi, okuldan eve gelince üzerimizi bile değiştirmeden hemen sokakta maç yapmak.

Yılbaşının sabahında saat 7'de çizgi filmler vardı ve hep karlı manzaralarda olurdu hepsinde yeni yılı anlatırdı. Ve her sene kalkar sabah 7'de onları izlerdim öğlene kadar. Şimdi bakıyorum da yılbaşında sabahları saçmasapan selenaların tekrarı var.

Tüm aile toplanır yılbaşında tombala oynardık. Hile yapılırdı. Şimdi yılbaşında annem babam evde, ben arkadaşlarla dışarda, eve zaten gelen giden yok.

...

eski şeyler kalmadı eskiden ateri vardı he-man vardı şimdi selena var.Ya da eskiden uçan kaz vardı şimdi çizgi film bile yok olanlarda çok saçma hiç bir güzelliği yok.

O uçan kazı seyrederken amma hayaller kurardım

şimdi yılbaşında tombala oynayalım desen basit rezil rüsva olursun.İnsanlar o kadar değiştilerki anlam veremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 31 Ekim 2008; 3:02:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

20 yaşındayım ve hepsini biliyorum. 1 saatimi geçirdim şu konuda ama gözlerimden yaşlar süzüldü çoğunu görünce... Ne güzel günlerdi, okuldan eve gelince üzerimizi bile değiştirmeden hemen sokakta maç yapmak.

...

eski şeyler kalmadı eskiden ateri vardı he-man vardı şimdi selena var.Ya da eskiden uçan kaz vardı şimdi çizgi film bile yok olanlarda çok saçma hiç bir güzelliği yok.

O uçan kazı seyrederken amma hayaller kurardım

şimdi yılbaşında tombala oynayalım desen basit rezil rüsva olursun.İnsanlar o kadar değiştilerki anlam veremiyorum

Evde kontorland, sega ve klavyeli atari'm hala duruyor. Ama ne adaptörleri ve ne de kolları. Çünkü atari devri bitti ve uzun süre aramama rağmen bulmamamıştım 2000 civarında.

Zaten dikkat edersek 2000'den sonra yok oldu bu olayların hepsi. (Bence)
  • kimse koymamış bunu yada görmedim

• eee arkadaşlar devamı gelsin
  • tasoları görünce içim kıpırdandı valla. şimdi olsa yine oynarım. şu zamanın onların kıymetini bilemeyecek.

A Takımı

Her bölümünü izlemişimdir çok severdim. Kanal 7 de yayınlanıyordu
  • bende 95 moodelim bende çoğu şeyi hatırlıyomda şu show tv logosundaki kerameti çözemdim ama özlüyorum o günleri ne dersaane ne liseyi okuma heyecanı ne de sabahın 6:30'unda uyanarak okula gitmek vardı
  • vay anasını be 24.01.89 bı kac ay sonra 20 oluyorum gidiyo gençliğim elden.. resimlere baktıkça duygulanıyo insan yaa zaman çok hızlı geçiyo büyümek istemiyorummmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 1 Kasım 2008; 10:57:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

kimse koymamış bunu yada görmedim

olay bıudur yaaa
  • Susam sokağı tekrar yayınlansa yaşıma bakmam izlerim vallahi çok güzeldi
  • bak yine aklıma geldi
  • çok güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık geçmişe götürdü beni
  • bunların hepsinide hatırlıyorum geçenlerde 80 li yıllardaki 90 lı yıllardaki reklamlara çizgi filmlere dizilere baktımda ilk günkü gibi hatırlıyorum ne kadar güzel günlermiş o günler anladımki o dizileri reklamları değilde o yılları çok özlüyoruz nedense 80 li bambaşka çocukluk dönemi 80 li yıllara denk gelenler arasında sohbet açılsa herkes başlar saatlerce anlatmaya çizgi filmler çok güzeldi susam sokağı vazgeçilmezimdi yine olsa yine seyrederim şimdi öylemi sabahtan başlıyor acayip acayip kadın proğramları ne konuştuklarınıda bilmiyorlar laf kalabalığı yapıp duruyorlar hepsinde de birer tane mağdur var gözyaşları zaten proğramın formatı eskiden aile içindeki olayların dışarıda anlatılması çok ayıp şeydi şimdi herşeyi konuşuyolar tv çok bozuldu hiç izlenecek proğram kalmadı eskiden hatırlıyorum çok kanal yoktu zaten 90 lı yılların başında öğleden sonraları hepside yerli film yayınlardı trt de müthiş orjinal arşiv varda tozlu raflarda bekliyor kendi sitesinde nostalji bölümü diye bir bölüm açsa eski dizilerden filmlerden çizgi filmlerden reklamlardan gösterse eminim epey ilgi çeker bizler o güzel yılları gördük şimdiki çocuklar büyüdüklerinde çocukluk anılarından neler hatırlayacaklar merek ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.