Bildirim
Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benimde karakutum vardı -
Misketlere içim gitti -
Cumartesi geceleri Show Tv'de Tuttifrutti mi ne vardı -
parliament pazar gecesi sineması... o zamanlar yaş ufaktı ve vcd-dvd olayı da yoktu. o filmleri izleyebilmek için ne cebelleşirdim babamla. hep geç saate koyarlardı -
alayini hatirliyomda tasodan nefret ederdim.
gazoz kapagi
Ahanda bu ydu dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightmyfire -- 3 Haziran 2008; 0:25:52 > -
daha yeni ortaokula geçmiştim power rangers cıktıgında.... kuzenlerim sayesinde manyagı olmuştum.... power rangerla kalkıp power rangerla uyuyorduk o zaman.... kuzenim ben mavi rangerım diyip karşı divana atlamaya çalışıp burnunu kırmıştı yere yüz üstü yapışıp, çocuğun o gunden beri burun kemeri şiş kaldı
fülütle yeşil rangerın o dragonzordunu cagırmasını çalardım pembe rangerada hastaydım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 3 Haziran 2008; 0:26:15 > -
Vay be Birkaç şey hariç hepsini biliyorum + ışıklı ayakkabı giyip arkamı dönüp nasıl yandığına baklışlığım vardır -
Bana bir masal anlat babaaaaa... Ne diziydi be.
quote:
Orjinalden alıntı: Meyan
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
Hâlâ oynarım...
quake
Şu siyah aletin adı neydi 2. resim onda hırsız polis oynardım asansörden falan inerdi
Doom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 3 Haziran 2008; 0:29:06 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
quote:
Orjinalden alıntı: FRED BAKER
ne gunlerdi beaa
ne günlerdi diyon da dvd formatında :D
yas kucuk galıba -
quote:
Orjinalden alıntı: elektrokemenche
parliament pazar gecesi sineması... o zamanlar yaş ufaktı ve vcd-dvd olayı da yoktu. o filmleri izleyebilmek için ne cebelleşirdim babamla. hep geç saate koyarlardı
giriş müzigi : Linda Rondstadt Vs Aaron Neville - All My Life -
-
Bu topic Görüpte efkarlanmayan 80-85 serisi gençlik yoktur herhalde
-
Ben hatırlıyorum. Ama tasolar ve susam sokağında artık büyümüştüm -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 3 Haziran 2008; 0:30:26 > -
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
aman allahım
şimdiki gazozlara 12498712847162784 çeker -
quote:
Orjinalden alıntı: Meyan
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
Hâlâ oynarım...
quake
Şu siyah aletin adı neydi 2. resim onda hırsız polis oynardım asansörden falan inerdi
Bu Doom değilmiydi ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 3 Haziran 2008; 0:32:30 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Scythe Law
daha yeni ortaokula geçmiştim power rangers cıktıgında.... kuzenlerim sayesinde manyagı olmuştum.... power rangerla kalkıp power rangerla uyuyorduk o zaman.... kuzenim ben mavi rangerım diyip karşı divana atlamaya çalışıp burnunu kırmıştı yere yüz üstü yapışıp, çocuğun o gunden beri burun kemeri şiş kaldı
fülütle yeşil rangerın o dragonzordunu cagırmasını çalardım pembe rangerada hastaydım
ben anasınıfındaydım o sırada :D bende bi power rangerlı yemek altlığı ismiyle satılan bildiği plastik bişi vardı. yemek sırasında ben onu çıkarınca tüm sınıf ben bu rencırım ben bu rencırım diye onun üzerinde gösterirdi :D haliyle tüm sınıfa yetecek kadar rencır olmadığından kavga çıkardı :D ağız burun dağılmış çocuklar ertesi gün yine ben bu rencırım diye kavga ederdi ben yemek falan yiyemezdim tabi. anneme söyledim
iki kattı desenli olan katı kesti oh kurtuldum falan demiştim ama sonra çok üzülmüştüm ama söyleyememiştim. çünkü bende beyaz rencırdım -
quote:
Orjinalden alıntı: aKaSa
Bu topic Görüpte efkarlanmayan 80-85 serisi gençlik yoktur herhalde
da bahhsettiğimiz şeyler 90lar :D -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X