Şimdi Ara

Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
104.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kenex parçalarından neler yapardım varya ne günlerdi, ne siyaset ne din ne memleket sorunu hiçbişey yok ugraşırdım. 5-6 yaşlarımda gök delen yapıyordum
     Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın
  • Benimde karakutum vardı
  • Misketlere içim gitti
  • Cumartesi geceleri Show Tv'de Tuttifrutti mi ne vardı
  •  Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

parliament pazar gecesi sineması... o zamanlar yaş ufaktı ve vcd-dvd olayı da yoktu. o filmleri izleyebilmek için ne cebelleşirdim babamla. hep geç saate koyarlardı
  • alayini hatirliyomda tasodan nefret ederdim.

gazoz kapagi

Ahanda bu ydu dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightmyfire -- 3 Haziran 2008; 0:25:52 >

daha yeni ortaokula geçmiştim power rangers cıktıgında.... kuzenlerim sayesinde manyagı olmuştum.... power rangerla kalkıp power rangerla uyuyorduk o zaman.... kuzenim ben mavi rangerım diyip karşı divana atlamaya çalışıp burnunu kırmıştı yere yüz üstü yapışıp, çocuğun o gunden beri burun kemeri şiş kaldı

fülütle yeşil rangerın o dragonzordunu cagırmasını çalardım pembe rangerada hastaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 3 Haziran 2008; 0:26:15 >
  • Vay be Birkaç şey hariç hepsini biliyorum + ışıklı ayakkabı giyip arkamı dönüp nasıl yandığına baklışlığım vardır
  • Bana bir masal anlat babaaaaa... Ne diziydi be.

quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Hâlâ oynarım...

quake

Şu siyah aletin adı neydi 2. resim onda hırsız polis oynardım asansörden falan inerdi

Doom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 3 Haziran 2008; 0:29:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

ne gunlerdi beaa

ne günlerdi diyon da dvd formatında :D

yas kucuk galıba
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektrokemenche

parliament pazar gecesi sineması... o zamanlar yaş ufaktı ve vcd-dvd olayı da yoktu. o filmleri izleyebilmek için ne cebelleşirdim babamla. hep geç saate koyarlardı

giriş müzigi : Linda Rondstadt Vs Aaron Neville - All My Life
  • Bu topic Görüpte efkarlanmayan 80-85 serisi gençlik yoktur herhalde

• Ben hatırlıyorum. Ama tasolar ve susam sokağında artık büyümüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 3 Haziran 2008; 0:30:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

aman allahım

şimdiki gazozlara 12498712847162784 çeker
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Hâlâ oynarım...

quake

Şu siyah aletin adı neydi 2. resim onda hırsız polis oynardım asansörden falan inerdi

Bu Doom değilmiydi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 3 Haziran 2008; 0:32:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scythe Law

daha yeni ortaokula geçmiştim power rangers cıktıgında.... kuzenlerim sayesinde manyagı olmuştum.... power rangerla kalkıp power rangerla uyuyorduk o zaman.... kuzenim ben mavi rangerım diyip karşı divana atlamaya çalışıp burnunu kırmıştı yere yüz üstü yapışıp, çocuğun o gunden beri burun kemeri şiş kaldı

fülütle yeşil rangerın o dragonzordunu cagırmasını çalardım pembe rangerada hastaydım

ben anasınıfındaydım o sırada :D bende bi power rangerlı yemek altlığı ismiyle satılan bildiği plastik bişi vardı. yemek sırasında ben onu çıkarınca tüm sınıf ben bu rencırım ben bu rencırım diye onun üzerinde gösterirdi :D haliyle tüm sınıfa yetecek kadar rencır olmadığından kavga çıkardı :D ağız burun dağılmış çocuklar ertesi gün yine ben bu rencırım diye kavga ederdi ben yemek falan yiyemezdim tabi. anneme söyledim
    iki kattı desenli olan katı kesti oh kurtuldum falan demiştim ama sonra çok üzülmüştüm ama söyleyememiştim. çünkü bende beyaz rencırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa

Bu topic Görüpte efkarlanmayan 80-85 serisi gençlik yoktur herhalde

da bahhsettiğimiz şeyler 90lar :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.