Şimdi Ara

Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
104.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu capri sun ların üstünde "sallayınca soğur" yazardı, pek gerçekçi olmasa da
    quote:

Orjinalden alıntı: Yuni

Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

• bide çekiliş diye bişey vardı bizim orda kart alıodun bakkaldan kazıyordun kazıdıgın yerde isimler oluyordu, oyuncak hayvan,silah,bebek,sakız,gazoz,top falan kırmızı bir aslan vardı onu kazanmak için herkes zengin ettik bakkalı nedense herkeste o aslanı isterdi
  • Hocam yapmayın ya şunları

O ateriyi gördüm ya of offffffffffff ne günlerdi ya,hey gidi günler hey.

Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

bu capri sun ların üstünde "sallayınca soğur" yazardı, pek gerçekçi olmasa da
    quote:

ya bu şişirip patlatılan mı?

quote:

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

bizim zamanımızda beybileyd vardı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scythe Law

daha yeni ortaokula geçmiştim power rangers cıktıgında.... kuzenlerim sayesinde manyagı olmuştum.... power rangerla kalkıp power rangerla uyuyorduk o zaman.... kuzenim ben mavi rangerım diyip karşı divana atlamaya çalışıp burnunu kırmıştı yere yüz üstü yapışıp, çocuğun o gunden beri burun kemeri şiş kaldı

fülütle yeşil rangerın o dragonzordunu cagırmasını çalardım pembe rangerada hastaydım

Küçükken bende beyaz rangerdim, aslında o yeşildi ama sonra beyaza dönüşüp geri dönüyordu, tabi pembe ranger kimberly yede hastaydım, bütün rangerların oyuncakları vardı ne günlerdi bee offff..... Legolarım k'nex lerim ahhhh ahhh üniversite hayatı falan yalan o günleri istiyorum ben
  •  Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın
  • Bazılarını hatırlıyorum..

Vikingler "haydi yallah hop hop hop"

Power rangers ı her okuldan gelişimde izlerdim.

Bi sürü misket ve tasolarım vardı. Tasolarım nedense hala duruyor.

Legolarım vardı bi sürü. Hepsini gazeteden almıştım.

Ayrıca kardeşimle asker figürleri ile savaş yapardık. Tanklar , toplar , jipler fallan vardı.

Vay be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 3 Haziran 2008; 0:48:39 >
  • Küçüklüğüm gözlerimin önünden geçti bir anda sayenizde...

Teşekkür ederim...

alfı hem sever hemde korkardım... kedi yiyordu bizimde kedi vardı o zaman ablam çek şu kediyi yoksa alfı cagırırım yer derdi

bide susam sokağında kırpık diye yeşil bir kukla vardı sepetin içinde dururdu paso... hep onun bigün o sepetten çıkmasını beklemişimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 3 Haziran 2008; 0:46:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokak_papagani

quote:

Orjinalden alıntı: Scythe Law

daha yeni ortaokula geçmiştim power rangers cıktıgında.... kuzenlerim sayesinde manyagı olmuştum.... power rangerla kalkıp power rangerla uyuyorduk o zaman.... kuzenim ben mavi rangerım diyip karşı divana atlamaya çalışıp burnunu kırmıştı yere yüz üstü yapışıp, çocuğun o gunden beri burun kemeri şiş kaldı

fülütle yeşil rangerın o dragonzordunu cagırmasını çalardım pembe rangerada hastaydım

Küçükken bende beyaz rangerdim, aslında o yeşildi ama sonra beyaza dönüşüp geri dönüyordu, tabi pembe ranger kimberly yede hastaydım, bütün rangerların oyuncakları vardı ne günlerdi bee offff..... Legolarım k'nex lerim ahhhh ahhh üniversite hayatı falan yalan o günleri istiyorum ben

kim istemiyoki yazın sıcağında 180 boyunda don atlet karşımda dh gözümde gözlük kucağımda biyoloji çalışıyom. şu anda istemezmiytdim big baboldan balon yapma yarışına kırmadan polo eritme yarışına girmeyi. lan ben sırf power ranger'ı takip edebilmek için daha anasınıfına gitmezken güneş saatini icat ettim :D sonra kış geldi saatin ayarına kaydı o ayrı :D

bu çıkolataları hatırlayan warmı

simdiki cocuklar nfs tdu felan yarıstırıyolar bızım zamanımızda bıde telli arabalar wardı resım bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 3 Haziran 2008; 0:47:50 >
  • ewet hep rezil yemişimdir o çikolataları
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

simdiki cocuklar nfs tdu felan yarıstırıyolar bızım zamanımızda bıde telli arabalar wardı resım bulamadım

Hayatım bunları yemekle ve gerçekmi acaba diyerek geçti
  • quote:

Orjinalden alıntı: :HAKAN:

Hocam yapmayın ya şunları

O ateriyi gördüm ya of offffffffffff ne günlerdi ya,hey gidi günler hey.

Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler.

Hocam al işte, veriyorum kaybolan yıllarını
    quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Bu ve daha fazlası için lütfen ziyaret edin.
    http://www.emuasylum.com/index.php?page=roms&type=list&system=Atari%202600&letter=R
    Tabi önce gerekli emulatörü aşağıdaki adresten indirin.
    http://www.emuasylum.com/index.php?page=emulators&system=Atari%202600
  • 88 li olmak ayrıcalıktır şimdiki çocuklara acıyorum resmen yav tatsız tutsuz sanal alemde cocukluklarını geçiriyorlar bu topikte eski günlere geri gittim ve keşke o zamanlara geri dönsem diyorum eminim burdaki coğu kişide aynı fikirdedir
  • quote:

olmamı :Dyandan kurmal ıarabalar arkadan çekmeli arabalra neler vardı neler :D
  • micro genious atariler geldi sonra... mario manyaklıgı sardı heryeri... dıdıtdıtdırıt dıt dıt dıt
  • quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Bu ve daha fazlası için lütfen ziyaret edin.
    http://www.emuasylum.com/index.php?page=roms&type=list&system=Atari%202600&letter=R
    Tabi önce gerekli emulatörü aşağıdaki adresten indirin.
    http://www.emuasylum.com/index.php?page=emulators&system=Atari%202600

Yanlız bu oyunu Activision yapmış niyeti taaa o zamanlardan belliymiş
  • quote:

quote:

Hayatım bunları yemekle ve gerçekmi acaba diyerek geçti

sizin cocukluğunuzda warmıydı yaw hayret

ben kısa donla gezıyodum baqqal amcadan alırdık bunlardan

kola sekerı wardı sıse seklınde leblebı tozu wardı dondurma kulahı gıbı kutularda bı suru sey wardı bazılarını hatırlayamıyom artık

meybuz alırken caktırmadan dodurmanın ıcıne batırırdık

telli arabaları bı aldıkmı mahalle mahalle gezerdık herkezın elınde bı iiioooo aaiiooo dıye sesler yapardık heryerı bol raptıyelı (modifiyeli )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 3 Haziran 2008; 0:57:40 >
  • resmini aradım da bulamadım.

"otomatik kalem kutuları vardı". düğmelerine basınca sağı solu açılan. altına basarsın silgilik gözü açılır üstüne basarsın kalem yeri açılır. karnem iyi gelirse tutar dedemim elinden doğruca kırtasiyeye bu kalem kutusundan almaya... iki üç tane eskittim diye anımsıyorum. hey gidi eski günler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.