Şimdi Ara

Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
104.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • off meybuzlar unutulurmu unutulurmu =)
     Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

Bu arada nickini ve avatarını görünce aklıma geldi Harry Potter'ı da çok severim ben, Çocukluğumun ve takiben gençliğimin önemli bir anısıdır o kitap seriside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 3 Haziran 2008; 1:48:07 >
  • way anasına yaw 85 li olaraktan herseyı hatırlıyorum burda gorduklerımın valla cok duygulandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: caadas

quote:

Orjinalden alıntı: :HAKAN:

Hocam yapmayın ya şunları

O ateriyi gördüm ya of offffffffffff ne günlerdi ya,hey gidi günler hey.

Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler.

Hocam al işte, veriyorum kaybolan yıllarını
    quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Bu ve daha fazlası için lütfen ziyaret edin.
    http://www.emuasylum.com/index.php?page=roms&type=list&system=Atari%202600&letter=R
    Tabi önce gerekli emulatörü aşağıdaki adresten indirin.
    http://www.emuasylum.com/index.php?page=emulators&system=Atari%202600

O zamanlar şu oyunun tadını bugün hangi oyun verebilir ki?
    Ne oynardım be,birde yarış oyunu vardı,sabah otururdum karşısına akşam kalkardım.
    Annem;Oğlum yeter kalk televizyon patlayacak derdi.
  • Arkadaşlar şimdi geldi aklıma.Plastik borulardan silah yapardık (ince olanları) kağıtları sarıp atardık.Hatırlayan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokak_papagani

quote:

Orjinalden alıntı: ae_

çok eski değil bunlar ben 88 li olduğum halde hemen hemen hepsini hayırlıyorum.

yoksa yaşlandık mı bizde?

Bende 88 liyim, biz yaşlandık dostum

• Şimdi bi başlıkta adı geçmiş hemen bulup koyayım dedim =)

• quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Arkadaşlar şimdi geldi aklıma.Plastik borulardan silah yapardık (ince olanları) kağıtları sarıp atardık.Hatırlayan varmı

Evet. Gri ince plastik borulardı. Külh şeklinde kağıtları kıvırır atardık. Birde çitlenbik ile ilgili tahtadan bişiler yapardık ama unuttum
  • Adı tüftüf müdyü ne
  • quote:

Arkadaşlar şimdi geldi aklıma.Plastik borulardan silah yapardık (ince olanları) kağıtları sarıp atardık.Hatırlayan varmı

obaa olmazmı ya sanırım elektrik borusu olacak onu böle ideal boylarda keserdik,sonra mahallede 3 kişi 1 gün boyunca yapabildiğimiz kadar mermi yapardık(hatta birkeresinde 50-60 tane ucuna iğne monte ettiğimiz mermilerden komşunun tahta evine dizdiğimizi hatırlarım )
  • quote:

"Tüf tüf" .Yeni yapılan inşaatların elektrik tesisatlarının döşenmesini 4 gözle beklerdik ki artan, atılan borulardan "tüf tüf" yapalım diye (üflemeden güzelce yıkardık tabii ki )
  • bu arada ısteyene tutti frutti video lınk verebılırım pm den
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

Evet. Gri ince plastik borulardı. Külh şeklinde kağıtları kıvırır atardık. Birde çitlenbik ile ilgili tahtadan bişiler yapardık ama unuttum

Elektrik borularıyla
    Ne günlerdi bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: cücük

quote:

quote:

Elektrik borularıyla
    Ne günlerdi bea

Birde plastik yuvarlak mermi atan silahlar vardı. Hala vardı ama bizim zamanlarımızda daha çok meşhurdu sanki...
  • Bob Ross
    Uzun süre izledim o adamı, başlamadan önce sulu boyamı, kağıdımı hazırlardım televizyonun karşısına, bie türlü o kadar güzel olmuyor diye üzülürdüm.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cücük

quote:

quote:

Elektrik borularıyla
    Ne günlerdi bea

Birde plastik yuvarlak mermi atan silahlar vardı. Hala vardı ama bizim zamanlarımızda daha çok meşhurdu sanki...

Evet o boncuklu tabancalardan çok eskittim.
  •  Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

• Burak Kut'un Benimle Oynama şarkısını hatırlamayan varmıdır acaba

Gazetelerin kuponlarla verdiği Meydan Laouruse ansiklopedileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamk -- 3 Haziran 2008; 2:09:10 >
  • quote:

Şu siyah aletin adı neydi 2. resim onda hırsız polis oynardım asansörden falan inerdi

Siyah aletin adı Atari 2600, 5200, 7800 diye gider. Halk arasındaki adı karakutu.
    Hırsız polis oyunun adı: Keystone Kapers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 3 Haziran 2008; 3:30:49 >
  • Cartel TR rapin babasiydi

Cartel 1 numara
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.