Şimdi Ara

Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
104.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten duygulandım. 1 2 tanesi hariç hepsini biliyorum. 90lıyım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

Hocam bu ikisi için kulüp kurulur bea +25 öncesi hatırlaması imkansız(;
  • batman vardı bir de teyzem derdi ne istiyon ben hep batman oyuncağı isterdim
  • quote:

quote:

Şu siyah aletin adı neydi 2. resim onda hırsız polis oynardım asansörden falan inerdi

Siyah aletin adı Atari 2600, 5200, 7800 diye gider. Halk arasındaki adı karakutu.
    Hırsız polis oyunun adı: Keystone Kapers

valla bu aglamak istiyorum sayın seyirciler
  • musti terliklerinden giyen varmı arkadaşlar
  • hepsini hatırlıyorum 85 liyim tşkler.. zamanımzın sudokusu efsane oyun solo test.

• quote:

Orjinalden alıntı: Namaste.

hepsini hatırlıyorum 85 liyim tşkler.. zamanımzın sudokusu efsane oyun solo test.

Bu resme bakarken mouse un scrool u ile yukarı aşağı yapsanıza değişik birşeyler oluyor resimde
  • off ya cocukluğumu özledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Hâlâ oynarım...

quake

Şu siyah aletin adı neydi 2. resim onda hırsız polis oynardım asansörden falan inerdi

evet dostum bende hatırladım o oyunu hırsız polis hırsız oluyorduk polis koyavlıyordu yakaladımı kafaya jopu koyuyordu ismi aklımda deil bilen biri varsa sölesinde emuleden oynayak nostalji yapak
    @Meyan bulmuş bile Allah razı olsun senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastson59 -- 3 Haziran 2008; 3:47:13 >
  • ya telli araba peşinde deli gibi koştuğunu hatırlayan varmı
  •  Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

beni en çok bu şaşırttı , ne alırdık o sakızı içinden araba resimleri çıkardı...
  • quote:

quake

quote:

evet dostum bende hatırladım o oyunu hırsız polis hırsız oluyorduk polis koyavlıyordu yakaladımı kafaya jopu koyuyordu ismi aklımda deil bilen biri varsa sölesinde emuleden oynayak nostalji yapak

Şşt. Oyunu ben bulmuştum. Ayıp oluyo ama Sayfanın en başında mesajımı görebilrisiniz. Bi teşekkürü çok görmeyin. İlk sayfada hem emulatorlerin, hem "ROM"ların linlerini verdim. Ayrıca bir başka emulatör olan Stella için de link vereyim, pekişsin:
    http://stella.sourceforge.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 3 Haziran 2008; 4:15:58 >
  • quote:

quote:

quake

quote:

Şşt. Oyunu ben bulmuştum. Ayıp oluyo ama Bi teşekkürü çok görmeyin. İlk sayfada hem emulatorlerin, hem "ROM"ların linlerini verdim.

Doğru ben bulmadım Saolasın kardeş 15 sene sonra oyunun adını ögrendim

Bu arada quake diye karıştırdım doom'du o oyunun adı godmode ve impulse 101 diye şifresi vardı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 3 Haziran 2008; 4:17:09 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Grup Laçin Bekar Gezelim şarkısı çok güzeldi.

Bilo adlı grup da Donla Yüzelim şeklinde cover yapmıştı.

Onu bunu geçin de siz Calimero izleyerek büyüdünüz mü?
    "Ama bu haksızlıktı öyle diilmi" diyen kara civciv.

Yakari'yi kaçınız hatırlıyor?

84lüyüm hayal meyal hatırlıyorum böyle her filmin sonunda Emrah bakışıyla bakıp "Ama haksızlık buuu, öyle değilmi çocuklar?" derdi ulan yaşlanmışız be

birde aklıma geldi bilye ve tahtayla araba yapardık bayırdan kayardık ne kadar yaygın bilmiyorumda Bursada çok wardı birde tabi KAderkısmet; bir nevi kazı kazan oyunu çikolata, gofret fln çıkıyodu, hey gidi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabi -- 3 Haziran 2008; 4:22:15 >
  • heyt beee :))...ilk okuldayken basinda az sabahlamadik o zaman windows icat edilmemisti ya da varligindan haberim yoktu (yas 6 olunca) :)))...ms-dos la idare ediyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 3 Haziran 2008; 4:27:18 >
  •  Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

Gözlerim doldu okurken. Nelerle büyümüşüz Allahım.
    Ama kimse Benjamini hatırlamıyo ya nasıl olur. Tsubas'dan daha eskiydi bu çizgi film. Benjamin, Eric, Sezar, kaleci şeker duvar gibi karakterler vardı. Akula vuruşu, magnum vuruşu, serap vuruşu gibi her iyi oyuncunun bi vuruşu vardı...
    Ahhh
  • Kara ateri teyzemin oğlunda ve halamın oğlunda vardı. Okula bile gitmiyordum o zaman. Oynadığımızı hatırlarım. Teyzemin oğlu büyüdüm oynamıyorum diye 20 milyona mı ne satmıştı onu yada ben öyle hatırlıyorum. Bisiklet manyağıydı bisikletini geliştirmişti. Kapak mapak yaptırmıştı. Halamın oğlunda ki de bozulmuştu. Zaten Amiga oynardık genelde. Ahh ah.
  • İlk postta bob marley'in üstündeki adam hariç herşeyi hatırlıyorum. Barış Manço'nın Adam olacak çocuk, Dönence, 7'den 7'ye. Çocukluğu 80lerin sonu ve 90larn başında geçenler şanslıdır.

Birde dikkat ettim, bisiklet kullanan çocuk göremiyorum sokaklarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

ya telli araba peşinde deli gibi koştuğunu hatırlayan varmı

hacu sen arabayı sademı sevıyon bızım arabalar full raptıye modluydu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.