Bildirim
HATSAN MARKA EN İYİ TÜFEK?(Havalı yada PCP)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Havalı tüfek olarak mod135qe vortex e bakabilirsin. Pcp istiyorsan nova compact,hercules ,bt65 long 25 cal.pcp de scuba tüp de alman gerekir. Onu da hesaba kat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir bütçe belirtsen ve pcp mi yaylımı oldugunu söylesen ona göre tavsiye verebilirdim.
öncelikle sorunu yanıtlayayım şuan hatsanın en güçlü yaylı tüfegi mod 125 sniper vortex
pcp(tüplü) en güçlü tüfeği herculesdir.
bende ikisi de var mod 125i 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum 100-120 metre civarında nokta atışı yapıp soda şişelerini rahatlıkla kırabiliyorum.
herculesi yeni aldım ortalama 500-600 metre menzili var 400 metreden şişe kırabiliyor. bunu daha deneyemedim en uzak 300 metre civarında büyük bir hedefe attım delip geçmiş.
eksi yanlarına gelecek olursak mod 125 kırma tüfek her seferinde tek tek kırmak gerekiyor ve kırma bazen zorlayabiliyor yayı güçlü oldugundan zor kuruluyor. fiyatı Şuan herşey dahil 750tl civarıdır. bunu düşünürsen mutaka dampa ayak al(dürbün için) yoksa dürbün ayar tutmaz zevk alamazsın.
hercules hem tüfek fiyatı yüksek hemde tüplü oldugundan dolum tüpü alman, bittikçe onu doldurman lazım bu biraz uğraştırıcı ama imkanın varsa değiyor. özellikle uzun mesafe atış istegin varsa ve imkanın varsa çok iyi(300-400 metre etkili atışlar yapabilirsin-gözle göremediğin yerlere ) tüple(300 bar scuba tüp 6litre) silah fiyatı 3200-3500 civarı. başka sromak istedigin birşey olursa mesaj yazablirsin.
-
S.a dostum HATSAN MOD 125 TH Havalı Tüfek 5.5mm tüfeğim var gayet memnunum illa son çıkanları almana gerek yok. 800 sayfalık kitabın 700 sayfasını rahatlıkla delebiliyor. İsabetide çok iyi. 2015 te aldım hep rafta duruyor Arada bir WD40 ile temizliyorum. Temiz duruyor. şehirde kullanma imkanım olmuyor istersen sana satabilirim. 400 liradan. Baya para harcamıştım buna lazer rail falan ama işte kullanmak nasip olmuyor. Yer istanbul bu arada.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X