Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
56.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SEZERAV

Hocam durbunu en az 75 atis yaptikdan sonra tufege sabitletin durbun lenslerine zarar veriyor tufek. Dampa ayak kullansaniz bile 75 atisdan once durbunu takmayin tufege.
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek

Hocam bu dediğiniz vortex model için de mi geçerli ayrıca dediğiniz 75 100 atıştan sonra dampa ayaksız kullanılabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanilir sayet dampa ya gerek duymuyorsaniz kullanmazsiniz.
  • Hocam merhabalar
    Stoeger X20 combo ile bunun arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz. Birde fiyatı pm atarsanız..

• Mod 125 yaylıyı aldık yayı zamanla yorulmaya başladı, ilk günkü halinden eser kalmadı., adamlara VORTEX Piston sistemine geçmek istediğimi söylüyorum yok, yahu madem yapmıyorsun pistonu gönder kendim yapayım, o da yok...

Kendi ülkemin yaptığı malın Polonya'dan siparişini vereceğim... Birşey diyeceğim ama neyse.

Birisi Hatsan müşteri memnuniyetimi dedi .???
  • SEZERAV kullanıcısına yanıt
    MERHABA HOCAM;
    BAHSE KONU TÜFEОİN FİAYTI NEDİR.
    BU TÜFEОİN MENZİLİ VE TESİRLİ MENZİLİ HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI ?
    BU TÜFEОİN YAYLISI VE GAZ PİSTONLUSU SİZİN TERCİHİNİZE BIRAKILDIОINDA
    TÜFEK BİLGİSİ OLAN BİRİ OLARAK HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ ?
    FİAYTI NEDİR? SATIŞ YAPTIОINIZ SİTEDE ОRОNОN LİNKİNİ ÖZELDEN YOLLAYA BİLİRMİS
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertegulkaya

MERHABA HOCAM;
    BAHSE KONU TÜFEОİN FİAYTI NEDİR.
    BU TÜFEОİN MENZİLİ VE TESİRLİ MENZİLİ HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI ?
    BU TÜFEОİN YAYLISI VE GAZ PİSTONLUSU SİZİN TERCİHİNİZE BIRAKILDIОINDA
    TÜFEK BİLGİSİ OLAN BİRİ OLARAK HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ ?
    FİAYTI NEDİR? SATIŞ YAPTIОINIZ SİTEDE ОRОNОN LİNKİNİ ÖZELDEN YOLLAYA BİLİRMİS

Merhabalar Efendim size PM atdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: survivor23

Mod 125 yaylıyı aldık yayı zamanla yorulmaya başladı, ilk günkü halinden eser kalmadı., adamlara VORTEX Piston sistemine geçmek istediğimi söylüyorum yok, yahu madem yapmıyorsun pistonu gönder kendim yapayım, o da yok...

Kendi ülkemin yaptığı malın Polonya'dan siparişini vereceğim... Birşey diyeceğim ama neyse.

Hocam adamlar o kadar maddi ve manevi yatirim yapdilar bunun maddi karsligini almadan sadece sistemi satarak para kazanamazlar.
  • quote:

Mod 125 yaylıyı aldık yayı zamanla yorulmaya başladı, ilk günkü halinden eser kalmadı., adamlara VORTEX Piston sistemine geçmek istediğimi söylüyorum yok, yahu madem yapmıyorsun pistonu gönder kendim yapayım, o da yok...

Hocam adamlar o kadar maddi ve manevi yatirim yapdilar bunun maddi karsligini almadan sadece sistemi satarak para kazanamazlar.

EEE ben ne yapayım o zaman, ilk kez alan vortex alsın güzelde, yay yoruldu diye VORTEX mi alayım.? Sizce mantık bunun neresinde.?
  • survivor23 S kullanıcısına yanıt
    Hatsan'a veya bayisine gönderirseniz eski yayı yeni yay ile değiştirirler
  • sertace kullanıcısına yanıt
    Burada önemli olan, firmanın yayı değiştirip değiştirmemesi değil, adamların kendi müşterisine karşı takındığı tutum... Oldukça fazla kullanıyorum silahı, 3 ayda bir yay değişimine mi göndereceğim tüfeği.?

Aynı silaha piston takılıp çok daha sessiz, sarsıntısız ve aynı güçte çalışması mümkünken, yaydan 100 kat uzun ömürlü ise piston neden gene yay taktırayım.?

Sizce bu mantıkla, Vortex alırmıyım.? Onu da geçtim bir daha Hatsan alır mıyım.? Çevreme tavsiye eder miyim.?

HATSAN Sadece kendi ayağına sıkıyor.

Sizi anlıyorum ve ayrıca bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum.

Fakat siz ürünü satın alırken gelecekteki modifikasyonlara sahip olacağınız vaadiyle almadınız.

Eğer tüfeğiniz bir araba olsaydı vortex yeni bir motor demektir ve ben hiç bir arabanın motorunun müşteri talebiyle değiştiğini görmedim.

Ayrıca fabrika bu tip bir talebin altından kalkabilecek altyapısını kurmadan bu hizmeti vermeye yanaşmaz.

Fakat bu değişimi yapacaklar ama zamanı geldiğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertace

Sizi anlıyorum ve ayrıca bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum.

Fakat siz ürünü satın alırken gelecekteki modifikasyonlara sahip olacağınız vaadiyle almadınız.

Eğer tüfeğiniz bir araba olsaydı vortex yeni bir motor demektir ve ben hiç bir arabanın motorunun müşteri talebiyle değiştiğini görmedim.

Ayrıca fabrika bu tip bir talebin altından kalkabilecek altyapısını kurmadan bu hizmeti vermeye yanaşmaz.

Fakat bu değişimi yapacaklar ama zamanı geldiğinde.

Aslına bakarsanız sizde haklısınız, piston bambaşka bir teknoloji, ve ben tüfeği gelecekteki modifikasyonları yapılacak diye almadım.

Ancaaak!!! Ben hatsan'a demedim ki alın illaki değiştirin, kaldı ki sanki bedava istiyorum... Madem destek olmuyorsun bırak bari köstek olma, yapmıyorsanda anlarım gönder ben yapayım... Aslında uygun alet edevatla bu değişimi yapmak en fazla 1 saatimi alır.

Hatsan olarak kendi müşterini bile desteği bırak öpmeye kalkışırsan, bundan sonra da o adam senden birşey almaz ....Zamanı geldiğinde yapacak diyorsunuz, peki bu zaman ne zaman gelecek . Eminim cevabı siz daha iyi biliyorsunuz

Neyse uzatmayalım daha fazla, bundan sonra alacağım PCP nin markası kesinlikle HATSAN olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivor23 -- 6 Kasım 2014; 23:32:21 >
    Öncelikli vortex yaygınlaşsın müşteri geri beslemesi gelsin ondan sonra zamanı da gelmiş olur :) Unutmamak lazım ki Hatsan bakım için gönderilen ürünleri bile gerektiğinde sıfır ürünle değiştiren bir firma.

Bu kadar kötümser olmayalım bu konuda.. Unutmayın ki ithal bir ürün aldığınızda onu gönderecek bir fabrika olmayacak, fabrikayı bırakın destek alabileceğiniz şüpheli.
  • Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Kaç kalibrelik satın aldılar acaba?

4.5 mm / 177 cal.
    5.5 mm / 22 cal.
    6.35 mm / 25 cal.
  • Fabrika genelde piyasaya 5.5mm veriyor ama bazi bayiiler 4.5mm de ozel siparis verip satabiliyorlar. ama 6.35 fabrika ozel siparis uzerine uretiyor.
  • sertace kullanıcısına yanıt
    Kusura Kalmayın ben bu konuda kötümserim, ne alakası var ki, ithal ürün aldığım zaman bu ürünü satan firma bunun garantisini vermek zorunda... Aksi halde bunu satamaz. Hangi firmadan aldıysam oraya gönderirim, kimse muhattabı kendisi çözer, ya da distibütörüne yollarım... Gamo, Diana gibi firmaların da vardır Yetkili distribütörü Türkiye'de (bilmiyorum araştırmadım. )...Siz Alman araç aldığınızda tamir için Almanya'ya mı gidiyor aracınız.

Ha derseniz ki yerli firma, bizim firmadır koruyup kollamak gerek, o zaman gene kusura bakma , müşterini kolladığın kadar kollanırsın ... Umarım anlatabilmişimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivor23 -- 8 Kasım 2014; 22:27:31 >
    Eğer bu yazdıklarınızın doğru olduğunu düşünüyorsanız sizi kötü tecrübeler bekliyor maalesef. Keşke bu kadar kolay olsa. Bu konuda bana güvenin yok öyle yapacaklar edecekler bu sektörde :)

Hatsan müşterisini yeterince kolluyor dediğim gibi ben arızalı gönderip "0" ürün alanların biliyorum. Ama Vortex konusu özel bir durum esasında aynı kodlu yeni bir ürün ve fabrika şu anda bu modifikasyonu desteklemiyor. Bu tip bir modifikasyonu destekleyen silah firması hiç görmedim.

Göreceksiniz ki önümüzdeki dönemde vortex piston setleri satılmaya başlanacak Av bayileri bu değişimi yapacaklar. Benzer bir uygulama Gamo'da ilk ürün çıktıktan 2 yıl sonra ancak oldu.
  • quote:

Eğer bu yazdıklarınızın doğru olduğunu düşünüyorsanız sizi kötü tecrübeler bekliyor maalesef. Keşke bu kadar kolay olsa. Bu konuda bana güvenin yok öyle yapacaklar edecekler bu sektörde :)

Hatsan müşterisini yeterince kolluyor dediğim gibi ben arızalı gönderip "0" ürün alanların biliyorum. Ama Vortex konusu özel bir durum esasında aynı kodlu yeni bir ürün ve fabrika şu anda bu modifikasyonu desteklemiyor. Bu tip bir modifikasyonu destekleyen silah firması hiç görmedim.

Göreceksiniz ki önümüzdeki dönemde vortex piston setleri satılmaya başlanacak Av bayileri bu değişimi yapacaklar. Benzer bir uygulama Gamo'da ilk ürün çıktıktan 2 yıl sonra ancak oldu.

Doğrudur yada değildir, ben olması gerekeni söyledim sadece... Yok öyle değilsede tecrübelerinize saygı duyarım, doğrudur...

Diğer konuya gelince, anlamamakta neden ısrar ettiğinizi anlayamadım... Fabrikanın bu modifikasyonu desteklememesini de anlarım, saygı duyarım. Desteklemek zorun da da değil....

Ama ben piston istediğimde göndermezse, o zaman işin içinde bir artniyet vardır, bir müşteriyi öpmeye kalkışmak vardır...

Efendim kendi başınıza yapamazsınız---Orası sizi ilgilendirmez, ben sadece pistonu istiyorum.

Yok efendim bunun olması için ekstra tüfeğe modifikasyon yapmamız lazım--- Yersen.

Yok efendim bunu kendi başınıza yaparsanız garanti dışı kalır...- Orasıda sizi ilgilendirmez.

Yahu arkadaş aslında açık açık söylemiş, sadece pistonu satarak para kazanamaz, maddi manevi çok yatırım yaptı... (Bunun da aslında hangi firmadan çalıntı olduğunu da biliyorum ya... neyse.)

İşin özü ısrarla HATSAN öpmeden bırakmam diyor, ben de anca 1 kez öpebilirsin ikinciye öptürmem diyorum işin özü budur.
  • quote:

quote:

Doğrudur yada değildir, ben olması gerekeni söyledim sadece... Yok öyle değilsede tecrübelerinize saygı duyarım, doğrudur...

Diğer konuya gelince, anlamamakta neden ısrar ettiğinizi anlayamadım... Fabrikanın bu modifikasyonu desteklememesini de anlarım, saygı duyarım. Desteklemek zorun da da değil....

Ama ben piston istediğimde göndermezse, o zaman işin içinde bir artniyet vardır, bir müşteriyi öpmeye kalkışmak vardır...

Efendim kendi başınıza yapamazsınız---Orası sizi ilgilendirmez, ben sadece pistonu istiyorum.

Yok efendim bunun olması için ekstra tüfeğe modifikasyon yapmamız lazım--- Yersen.

Yok efendim bunu kendi başınıza yaparsanız garanti dışı kalır...- Orasıda sizi ilgilendirmez.

Yahu arkadaş aslında açık açık söylemiş, sadece pistonu satarak para kazanamaz, maddi manevi çok yatırım yaptı... (Bunun da aslında hangi firmadan çalıntı olduğunu da biliyorum ya... neyse.)

İşin özü ısrarla HATSAN öpmeden bırakmam diyor, ben de anca 1 kez öpebilirsin ikinciye öptürmem diyorum işin özü budur.

Mesela Hyundai fabrikası istediğinizde size motor gönderiyor mu :) Olaya bu açıdan bakın.. Bu arada vortex gamonun sisteminin kopyası değil kastettiğiniz oysa, daha gelişmiş bir sistem çünkü piston gücü ayarlanabiliyor :)

Az sabır yakında çıkar vortex değiştirme setleri :)
  • Bende Mod 125 Sniper Vortex pistonlu var, gayet güçlü ve memnunum. 5.5 mm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.