Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
56.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.Ferik

Fiyat nedir hocam?

http://www.sezerav.com/urun/hatsan-mod-125-sniper-vortex-havali-tufek-hediyeli/137858 569.99 tl
  • Hatsan bugün attığı e-postada Vortex değişimine başladığını söylemiş. 115 Tl fiyat biçmiş kargo masraflarını da Hatsan karşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabul_

Hatsan bugün attığı e-postada Vortex değişimine başladığını söylemiş. 115 Tl fiyat biçmiş kargo masraflarını da Hatsan karşılıyor.

Cok harika bir haber havali tufek severler icin ve hatsancilar icin. Hatsani elestiren arkadaslara duyrulur. Buyuk firma olmanin sorumlulugu paradan bile vazgecmektir. Hatsan musterilerini memnun etme adina yapiyor.
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZERAV -- 5 Aralık 2014; 22:01:40 >
  • Yurt dışında hava pistonları araştırdım. En 60 Usd yani 135 TL+ kargo+ değiştirme ücreti ödeyeceksiniz ustaya. Bende şuan Striker 1000S var. 200 TL ye aldım. 115 Gaz pistonuna vereceğim. 315 TL. Yurt dışında vortex li 1000S i 380TL ye satıyorlar(170USD en ucuzu).
  • nasıl mesaj yaZAcağımı bulamadım cevap olarak yazayım dedim. Bir havalı tüfek alacağım bütçe problem değil 1000 & 1500 tl olabiilir.Bu pcp tüfekler tüpü pahallı mı ve bir tüp kaç atış yapar.Şimdiden teşekkür ederim
  • SEZERAV kullanıcısına yanıt
    Şaka falan yapıyorsunuz herhalde

Ne yapacaktı. ? 6 Ay önce mod 125 yaylısını alan havalı tüfek sever HATSAN tüfeğine pistonu takmayı reddediyor diye gidip vortex mi alacaktı.? Benim gibi çoğu başka markaya yönelirdi emin olun.

İlk defa alan vortex alacak zaten...

Almayacağını kendileri bildikleri için en başında yapmaları gerekeni nihayet şimdi yapıyolar... Neyse geç olsunda güç olmasın.

Zararın neresinden dönseler kardır.
  • survivor23 S kullanıcısına yanıt
    Musteri memnuniyeti icin zararda goze alinir memnun musteri demek yeni musteri demektir.
  • tneve T kullanıcısına yanıt
    Hocam pcp tup ile 60-70 atis yaparsiniz. Pompa alip tupe hava basmak en hesablisi.www.sezerav.com sitemizde pcp tufekleri ve pcp setlerini gorebilirsiniz.
  • 2.el hatsan mod 125 Sniper satılıktır uygun fiyata ayrıca dürbün bipod 5 kutu gamo pelet bir adet kamuflaj kılıf su geçirmez ilgilinen varsa mesaj atabilir. çok az kullanılmış ihtiyaçtan satılıktır kullanmaya vaktim olmadığı için satmak zorunda kaldım

• ruhsat yok.sadece faturanız oldumu sorun yok.her ne kadar oyuncak gibi görünsede,çok tehlikeli cihazlar.50 metrede noıkta atış yapabilirsiniz.gerisi ustalık ister
    ancak optik cihazlara garanti yok.dürbün bozuldumu yenisini almak zorunsasınız.
    kesinlikle dampa ayak ve dürbün stoperi almanızı tavsiye ederim

http://gungorav.com.tr/urun/hatsan-durbun-stoperi_215.aspx?CatId=134

http://gungorav.com.tr/urun/ithal-tek-parca-ayak_580.aspx?CatId=480

yoksa sürekli dürbünü sıfırlamak zorunda kalırsınız.

hatsan mod 125 sniper vortex tek sorun bence susturucu yüzünden lazerli sıfırlama aparatlarının uyumsuz olması.
  • Dostum link olarak verdiğin tek parça dürbün ayağıdır. Dampa ayak ise çok daha farklı bir şey. Aslında dürbünü korumanın (mod 125, Diana mod 460 gibi magnum sınıfı yaylılarda) garantili yoludur.

• Nasipse ben de Hatsan mod 125 sniper vortex alacağım. Kendini geliştiren bir marka ve Türk olması sebebiyle tercih sebebi. Müşteri memnuniyeti konusunda gösterdikleri hassasiyeti her yerde görmek mümkün. Bazı sabırsız arkadaşlar bu memnuniyeti tadamadan Hatsan'dan vazgeçselerde...

Şimdiden bir kutu Gamo Expander 5.5mm saçma aldım bile. İnşallah Aralık sonu gibi gelen tüfeğin reimlerini de paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertel -- 16 Aralık 2014; 1:35:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesveren

Dostum link olarak verdiğin tek parça dürbün ayağıdır. Dampa ayak ise çok daha farklı bir şey. Aslında dürbünü korumanın (mod 125, Diana mod 460 gibi magnum sınıfı yaylılarda) garantili yoludur.

bir adet dürbünü bozdum 35 atışta.şimdikini bozmak istemem neler yapılmalı bozulmaması için tek parça ayak aldım.dampa nasıl bir sey.yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırımordu

quote:

Orijinalden alıntı: sesveren

Dostum link olarak verdiğin tek parça dürbün ayağıdır. Dampa ayak ise çok daha farklı bir şey. Aslında dürbünü korumanın (mod 125, Diana mod 460 gibi magnum sınıfı yaylılarda) garantili yoludur.

bir adet dürbünü bozdum 35 atışta.şimdikini bozmak istemem neler yapılmalı bozulmaması için tek parça ayak aldım.dampa nasıl bir sey.yardım

Dampa dediğimiz ayak ve ön mercek çapı küçük dürbün kullanmalısın. 3x9x32 gibi. Buradaki32 ön mercek çapını belirtir. Piyasada dampa olarak 2 marka var. Biri yatagun diğeri spothmac marka. yatagun sıfır olarak aksuav a bakabilirsin. sporthmac ise işgören av da vardı yanılmıyorsam. Mod 125 gibi çok güçlü yaylılarda dampa şarttır. Ekonomik durumunuza göre kaliteli dürbün (hawke 3x9x40 , gamo 3x9x40 gibi) + dampa ayak kullanırsanız dürbünü korumanın yanında hedefi vuramayınca dürbünün ayarındamı sorun kayma şaşma mı oldu gibi soruları unutup güzel vakit geçirirsiniz. Yada benim gibi birsürü dürbün bozar saç baş yolarsınız. tekrar uyarıyorum dampa farklı birşey tek parça ayak farklı. sporthmach ve yatagun. gerisi hikaye. örnek olarak aynı sitede iki tane dampa ayak görünüyor bu gerçek dampahttps://www.isgoren.com.tr/urun/1171/SPORTS-MATCH-DM60-DAMPA-AYAK.html bu ise sahte https://www.isgoren.com.tr/urun/1174/iTHAL-DAMPA-AYAK.html karar sizin. Dampa iki parçadan oluşun ve darbeyi emen kauçuklu bir ara katmanı olan özel bir üründür. Ben mod 125 imde spothmatch dampa ile hawke 3x9x40 kullanıyorum ve gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesveren -- 17 Aralık 2014; 16:18:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemhandogan

Kesinlikle izlenmesi gereken bir video. Elin adamı bizim malımızı bizden iyi reklamlıyor.....

http://www.youtube.com/watch?v=xS2Tr8BNJ6s

elin adamı senin malını senden daha ucuza alıyor... bırakta istediği gibi video çeksin.

ben hatsan mod 125 aldığım için pişmanım... garanti süresi 2 yıldı... 1 yılda dipçik plastiği renk attı, garantiye gönderdik, sizin tüfek özel yapım olduğu için garanti süresi 1 yıl dediler. oda zaten 5-6 gün kalmıştı garantiye onuda öyle boşa giderdiler... sonuçta değiştirdikleri dipçiğin parasınıda söke söke aldılar. =)

şimdi yine renk atar diye moralim bozuluyor kılıftan çıkartmıyorum...

kalite işçilik sıfır... 100 tl ye aldığım kral magnum havalı tüfek bile daha kaliteli. en azından 7 yıl oldu ses gıcırtı yay kırılması, renk atma gibi hiçbir sorunu yok...

allah sizi inandırsın, pcp tüfek alacaktım hatsandan almıyorum. ithal olanlarda 3000 tl ye çıktığı için vazgeçtim bu havalı tüfek işinden... bu hobi bu ülkede yürümez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netbook42 -- 19 Aralık 2014; 8:35:16 >
  • Yasal olarak fatura tarihinden sonra tüm ürünler minimum 2 yıl garantilidir. Kanun bu şekilde. Siz bakmayın 1 yıl denildiğine. Sizin yasal hakkınız var.

Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelik
    Amaç
    Madde 1 — Bu Yönetmeliğin amacı; hangi malların garanti belgesi ile satılmak zorunda olduğunu, bunların azami tamir sürelerini ve garanti belgesinin onaylanmasına ve uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.
    Kapsam
    Madde 2 — Bu Yönetmelik, garanti belgesi ile satılmak zorunda olan, ekli listede yer alan ve tüketici işlemine konu olan mallara uygulanır.
    Dayanak
    Madde 3 — Bu Yönetmelik, 23/2/1995 tarihli ve 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 31 inci maddesi ve bu Kanunun 4822 sayılı Kanunla değişik, 13 üncü maddesine dayanılarak düzenlenmiştir.
    Tanımlar
    Madde 4 — Bu Yönetmelikte geçen;
    a) Bakanlık: Sanayi ve Ticaret Bakanlığını,
    b) Genel Müdürlük: Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğünü,
    c) İl Müdürlüğü: Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğünü,
    d) TSE: Türk Standardları Enstitüsü Başkanlığını,
    e) Kanun: 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu,
    f) Mal: Alış-verişe konu olan taşınır eşyalardan Bakanlıkça, bu Yönetmeliğin eki listede tespit ve ilan edilen, garanti belgesi ile satılması zorunlu olan malı,
    g) Garanti Belgesi: İmalatçı – üretici veya ithalatçıların, sattıkları, ürettikleri ve/veya ithal ettikleri mallar için düzenlenen ve malın garanti süresi içerisinde meydana gelebilecek arızalarının en az iki yıl süreyle veya özelliği nedeniyle belirlendiği ölçü birimi içerisinde, ücretsiz olarak yenisi ile değiştirilmesinin, tamirinin, bedel iadesinin veya bedel indiriminin taahhüt edildiğini ve satıcı ile tüketicinin yükümlülüklerini gösteren belgeyi,
    h) Servis İstasyonu: İmalatçı - üretici ve/veya ithalatçıların, ürettikleri veya ithal ettikleri mallar için; kullanım ömürleri süresince satış sonrası montaj, bakım ve onarım hizmetlerini yürütmek üzere, kendileri tarafından ve/veya aralarındaki sözleşme uyarınca, bu amaçla yetki verilen gerçek veya tüzel kişiler tarafından kurulan ya da kurulmuş bulunan tesisleri,
    ı) İmalatçı-üretici: Kamu tüzel kişileri de dahil olmak üzere, bu Yönetmeliğe ekli listedeki mallardan, tüketiciye sunulmuş olanları üretenler ile mal üzerine kendi ayırt edici işaretini, ticari markasını veya unvanını koyarak satışa sunanları,
    i) İthalatçı: Kamu tüzel kişileri de dahil olmak üzere, bu Yönetmeliğe ekli listede sayılan mallardan herhangi birini yurt dışından getirerek satışa sunan gerçek veya tüzel kişiyi,
    j) Satıcı: Kamu tüzel kişileri de dahil olmak üzere ticari veya mesleki faaliyetleri kapsamında tüketiciye mal sunan gerçek veya tüzel kişileri,
    ifade eder.
    Garanti Belgesi Düzenleme Zorunluluğu
    Madde 5 — İmalatçı-üretici veya ithalatçı firmalar, imal veya ithal ettikleri, ekli listede yer alan mallar için; Bakanlığa başvurarak garanti belgelerini onaylatmak ve tüketicilere verilecek garanti belgesi düzenlemek zorundadırlar.
    Bu Yönetmelik hükümlerine göre hazırlanacak garanti belgesinin tasdik edilerek tüketiciye verilmesini temin etmekle satıcı, bayii, acente ya da temsilcilikler yükümlü ve sorumludurlar.
    Servis istasyonlarında yapılan onarım ve parça değişimi işlemleri sonucunda verilen fatura, bu Yönetmeliğin öngördüğü garanti şartlarını içermesi kaydıyla, garanti belgesi yerine geçer.
  • ilk başta hatsan mod 135 e kafayı taktım. ama aradığım hiçbir av bayisinde yoktu...
    hatsan mod 135 yeni nesil sas 5.5 mm - Yeni Nesil tek vidalı altın kaplama tetikli olandan yoktu... 2 vidalı olanlarda vidaları düştüğünden söz ediyorlardı.
    hemde neden eskisini alayımki ? altın kaplama tetik daha güzel duruyordu...

bakın bunun aynısı yoktu... 20 ye yakın av bayisini aradık,, ya 4.5 mm var dediler, ya 6.35 var dediler. yada eski modelleri vardı... onlarında vidaları düşüyordu... herneyse fabrikayı aradık, ellerinde varsa ordan alalım dedik, telefonda dalga geçer gibi dedilerki, elimizde odun yok...

--------
    herneyse dedim. bende bu güçte olan mod 125 de aynısı ama plastik dipçikli güzel duruyor dedim... sonra bu olumsuzluklara rağmen mod 125 sas od almaya karar verdim...
    hocam ben mod 125 düz siyah renk almak istememiştim çünkü herkeste vardı ve diğer tüfeklerimde siyah olduğu için farklılık istemiştim...

sas od alayım yani haki yeşili olsun dedim.
    işte bundan aldım. herneyse bir av bayisiyle anlaştık, fabrikadan oraya gitti ordanda bana geldi. , atış denemesi yaptım toplam 250 yi geçmedim... hep kılıfında güvenli bir yerde duruyordu diğer tüfeklerin arasında...

daha sonra içerisinden ses gelmeye başladı gıcır gıcır sesler.. o hiç önemli değildi benim için tek önemli olan, bir baktımki o yeşil kundak beyaza dönmüştü... çok moralim bozuldu... öncedende hafif beyazlıklar vardı önemsemiyordum ama git gide bembeyaz olunca kundak iyice moralim bozuldu... ve baktımki alalı 1 yıl olmasına 5-6 gün vardı... tüfek orda 25 gün kaldığı için, yok sıra var, çok yoğunuz sırayla yapıyoruz gibi şeyler söylediler 1 yıllık garantide öyle bitmişti.

neyse telde konuştuk hatsanla, gönderdik, herşeyi bize yüklediler,,, garanti süresi 1 yılmış zaten yok dediler... o dipçik elimizde yoktu size özel yaptık dediler... özel bir üretimdi o dediler...

ve yeniden dipçik yapmışlar bu sefer dipçiğin üzerine anlamsız bir çizgi atmışlar... sanki değiştirdiklerinin yeni taktıklarının göstergesi olarak... herneyse sonuçta kılıfta duruyor artık hiç çıkartmıyorum... toplam 90 tl para verdim kargo parası birde orda dipçik değiştirme parası vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netbook42 -- 19 Aralık 2014; 8:34:07 >
  • herneyse, bir miktar daha para biriktirdim... bu sefer kafayı Pcp tüfeklere taktım... çok pahalılar,,, ithal olanlar en pahalıları 2500 tl den aşağı düzgün bir pcp yok...
    gerek çıkış hızı gerek dürbün pcp pompası yedek şarjoru derken en az 2500 tlyi gözden çıkartmak gerekiyor... şuanki piyasaya göre çok çok pahalanmış durumda...

herneyse, ben hatsan pcplerin fiyatlarını ucuz olduğunu görünce almayı düşündüm... ve havalı tüfek forumlarına yazmaya soru sormaya karar verdim...
    plastik dipçikli olanlar onlardada renk solması renk atma gibi şeyler oluyormuş sadece benim mod 125 de yokmuş bu sorun... siyah mod 125 dede renk soluyormuş,,, pcplerdede at44 müydü neydi onlarda yani.. plastik kundakta yağ çözücü pas çözücü gibi spreylerle geçici çözümler üretmişler...

herneyse bir abiyle karşılaştım kendisine ve yegenine mod 125 sniper almış 2 tane. birde kendisine at44 pcp almış.
    hep sorunlarından bahsediyor hem yegeninkini hem kendi mod 125 sniperimi 3-4 defa garantiye gönderdim diyor, arkasındaki dipçik vidaları hep sorun çıkarmış. facebookda kamerada gösterdi sorunları... namluda sorun oluşmuş... sonra at44 pcp de ise şarjor sıkıntısı tüp sıkıntısı oluşmuş... at44 üde garantiye göndermiş, garantiden gelince bana soruyordu, ya bu at44 de yiv setler ne kadardı bir bilgin varmı benim için araştırırmısın diyordu,,, yiv setleri bayağı bir küçülmüş garantiden gelince, sanırım namlu değiştirmişler...

hertel kardeş; 7 yıl önce aldığım 100 tllik kral magnum 5.5mm tüfekte bile ne renk solması ne renk atma ne paslanma ne gıcırtı hiçbir sorun yok... tabi o zaman kılıf + dürbün + saçma + yağ gibi hediyelerle almıştım 100 tlye şimdide pazarlıkla gene 100 - 120 tl ye alınabilir kral magnum 5.5mm.

gidip 400-500 e tüfek alıyoruz mod 125 dipçiği renk atıyor soluyor vs vs... :S
    pcp tüfek alacaktım hatsandan almayacağım... uğraşamam garantiyle marantiyle... gider ya adam gibi ithal olanlardan alırım yada bırakırım bu hobiyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netbook42 -- 19 Aralık 2014; 8:29:19 >
  • mezarkabul_ kullanıcısına yanıt
    Hatsan'ın internet sitesinde böyle bir haber göremedim ben? Ve eğer varsa Hatsan marka yaylı tüfeğimi 115 ₺ ye vortexe çevirebilecek miyim,tüm yaylı modellerde bu değişim mümkün mü?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.