Bildirim
Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar bu vortex tam olarak ne oluyor? Birde dürbünün durmasına yardımcı oluyormu? -
Havalı tufeklerde yay olur o yay yerıne piston kullanmaya basladilar. Tufekdeki yıpranma ve geri tepme olayı azaldi. Durbunede faydasi icindeki lensleri zarar gormuyor pistondan dolayi. -
Hatsanın numarasını arayın. Teknik servis ile görüşün. Uyumlu ise değişim yaparlar. Benim tüfeğim Stiker 1000S idi. Vortex değişim yapıldıktan sonra çok iyi oldu. Yay salımından dolayı ortaya çıkan ses ve darbe gitti. Yay a göre kurmak biraz zorlaştı.
Hatsan İletişim: 0 (232) 878 91 00 -
Hatsan'dan e-mail geldi beyler.
Sayın müşterimiz QUATTRO tetik uyumlu tüm ürünlerde değişim sağlanmaktadır. Yeni ürün alırken bu özelliğe dikkat etmeniz gerekir. İyi günler
-----Original Message-----
Vortex değişim sürecini de anlatabilir misiniz? Kargo işlemi nasıl oluyor,ücreti ne kadar ve ne kadar sürede tüfek elimde olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba dürbündeki bozulmalar eskisi gibi deva ediyor mu? -
Quattro tetik dışında, tüfeğinize Hatsanın sitesinden bakarken Vortex Piston Uyumlu Model yazmasına dikkat edin.
Kargo Hatsan a ait. Yurtiçi kargoyla gönderiyorsunuz. Göndermeden önce bir arayın söyleyin ne için gönderdiğinizi.
Benim tüfekte tamir işlemi de yapılacaktı. Gönderdikten 12 gün sonra aradım. (Normalde onlar arayıp bilgilendirme yapıyorlar, ben erken davranmışım.) Tüfek tamir oldu vortex değişimi yapıldı dediler, Iban verdiler. Parayı yatırın yarın gönderelim dediler. Tam 14 günde elimde oldu tüfek.
Tüfeği iyice yağlamışlar(ıslatmışlar yağ ile :D ) poşet geçirmişler dışına. Benim kutu kötüydü onu değiştirmişler.
Ücreti 115 TL, yayla hiç uğraşmayın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezarkabul_ -- 31 Aralık 2014; 22:48:06 > -
Tüfeklerin yanında gelen türbünler özelllikle 4x20 Optima. Çok dantik sıcaklığı göre bile ayarı bozuluyor. Vortexte güç kaybı hiçe yakın olduğu için dürbün daha fazla sarsma durumu olabilir. Kalitesiz dürbünlerin lenslerini çok rahat bozabilir. Ben akşam ayarladım, sabaha bozulmuş. -
Beyler mod 125 vortexin bakımı nasıl yapılacak? Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Her turlu havali tufek ve av tufegi ihtiyaciniz karsilanir. Istediginiz isim veya amblem av tufegine islenir.www.sezerav.com
-
Tr den allinan hatsan 125 yurt disina cikarken gumruk vs ucakta problem yasaniyor mu yada araba ile getirsek sorun olur mu? -
bir adet tufekden bir sey olmaz. faturasini kesin yanınıza alın. -
Hocam benim anlamadığım birşey var, bende almaya karar vermiştim bu tufeği lakin bugun öğrendimki bununla avlanmak yasakmış(daha doğrusu bütün havalı tüfeklerle avlanmak yasakmış).. peki şimdi bunu alıpta ne yapacağım? yanımda süs eşyası olsun diyemi taşıyayım, yoksa bira şişelerini kırmak içinmi kullanayım. Bence bu tüfeklerle gizliden avlanıyolar, yoksa kutu, şişe, tuğla vs. kırmak için almıyolardır herhalde bunları! -
Avcilik lisansi olanlar avlanabilir sanirim.
Havalı ile av yasak. marka, model, lisans farketmez.
Ben tamamen dediğiniz gibi cansız hedeflere atış yapmak için aldım ve kullanıyorum. Hedeflere atış yapmak ve nişancılığı geliştirmek, atış yaparken keyifli vakit geçirmek için. Av yapacaksanız av tüfeği almalısınız. -
-
Sezer bey iyi akşamlar. ..
Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek için güzel bir fiyat verebilirmisiniz
Iyi aksamlar efendim.http://www.sezerav.com/urun/hatsan-mod-125-sniper-vortex-havali-tufek-hediyeli/137858 sitedeki fiyatimiz piyasa fiyatindan bayagi indirimlidir.
-
Urettiginiz havali tufeklerden mod 125 sniper vortex modelini kullaniyorum ve bu zamana kadar edindigim ve sizin icinde onem arzedecek bikac hata uzerinde tecrubemi arzetmek istiyorum.
1-mod 125 guclu bi silah ve bu gucu absorbe edecek yapida malzeme kullanilmamis
2- kullanilan butun vidalar cok kalitesiz ve islevini yerine getirmiyo tam anlamiyla
3-namlu kisa ve modarator fazla abartilmis
4- aski kayisini ve tufegin namlusunu tutan ana uzun vida sarsintidan kiriliyo biraz daha kalin ve somunlu vidadan yapilabilir
5- namlunun kirildigi baglanti vidasida ayni sekilde yumusak malzeme ve namlu baglanti noktasindan gectigi yere bol geliyo ve namlunun sallanmasina sebep veriyor vida 1 mm daha kalin olsa tam oturacak ve sallanti sifira inecek
6-tetik muhafazasini tutan vidalar pilastige degilde metal bir yere sabitlense daha iyi olur ve kaliteli vida kullanilmali
7-bunlarin disinda yayli modelinden fazla bi farki olmadigini dsunuyorum sarsinti ve silahin durbune ve kendine hasar vermesinin onune gecilmemis
Bu sorunlar halledilirse silah daha kaliteli hale gelecektir umarim saygilar kolay gelsin bol bereketli kazanclar diliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X