Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
56.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatli bakarsaniz gorursunuz piyasanin en uygun fiyati ile mevcutdur.
  • Arkadaşlar selamun aleyküm yıllardır takip ettiğim ve değerli bilgilerinizden faydalandığım forum ailesine sonunda bende katıldım. Buda ilk mesajım forumdaki önce durumu izah etmem gerekirse bende 31.07.2015 yani 2 gün önce hatsan mod 125 sniper vortex gaz pistonlu sisteme sahip havalı tüfeğimi almış bulunmaktayım buraya kadar her şey çok güzel fakat sorun şu ki çok sevdiğim abim emre de bana torpedo 155 ceviz kundak modelini almış ve köye gittiğimizde bana sürpriz yapıcaktı tabi ben kendisine heyecanla mod 125 sniper vortex modelini aldığımı söyleyince durumlar değişti aldığım dükkana geri götürdüm fakat geri alamıycaklarını söylediler bende satmaya karar verdim silahı dükkanda denerken yaptığım 3 atış dışında kullanmadım zaten atış talimi yapıcak uygun bi yerde yok buralarda kutusundan daha çıkmadı ayın 11 i 12 si gibi istanbuldan köye gitmek için ayrılıcam o zamana kadar satmayı düşünüyorum.İstanbul içi elden görerek satılması tercihimdir anlaşldığı takdirde kargoyada verebilirim kargo ücreti karşılandığı takdirde FİYAT:500 lira pazarlıksız kutu içeriği aynen şu şekildedir hatsan mod 125 sniper vortex havalı tüfek,hatsan marka kayış,dürbün stopperi,optima 3x9x44 ışıklı dürbün,yedek pili,alyan anahtarı,bipod,tetik ayarlaması için bi alyan anahtarı daha ve bendende 250 lik bi kutu pellet telefon:542 527 96 52 forumda yeniyim bi yanlışım olduysa affola sevgili DH forumdaşlarım
    Not:yazmayı unutmuşum tüfek 5.5 cal dir
    SATILMIŞTIR İlginize teşekkür ederim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurathanK -- 3 Ağustos 2015; 18:01:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan günceldir

• MERHABA

Hatsan Mod 125 VORTEX Sniper (5.5mm /.22cal) Havalı Tüfeğim satılıktır. Namlu çıkış hızı 305m/s (1000fps)

Durumu SIFIR. Genel özellikleri için biraz internette araştırma yaparsanız ne kadar güçlü olduğunu görürsünüz.

Sıfır'ı 580-600 tl arasında oynaklık göstermektedir.
    Başlangıç için değil orta üst düzey bir makinedir. Kırma kolunu kırmak için güç ister :) Çelimsiz güçsüz arkadaşlara tavsiye etmem.

3 AОUSTOS 2015 FATURALI

Satma sebebim büyük heyecanla ve istekle aldım ama gerçekten ağırlığı beni biraz yordu bu sebebten başka tüfeklerde tercihimi yapmak istiyorum 20 atış yaptım dürbünü hiç kullanmadım aldığım gibi poşetinde duruyor ..

Ürün tamamen keyfi satılıktır. HİÇ BİR SIKINTI PROBLEMİ KESİNLİKLE YOKTUR. ELDEN TESLİMAT İÇİN YALOVA İSTERSENİZ KARGO İLE GÖNDERİM VARDIR. KARGO ALICIYA AİTTİR.

FİYAT:500 TL

SAYGILAR

RESİMLERDE NE GÖRÜYORSANIZ HEPSİ ALACAОINIZ ÜRÜNLERDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga aslan -- 13 Ağustos 2015; 0:57:23 >
  • Merhaba mod 125 i durbunsuz sekilde alma sansimiz var aksesuarsiz daha uygun fiyatlara alabilir miyiz yani

• Malesef oyle bir sey yapmamiz mumkun degil.
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek
  • Usta en son ne olur ??

• Kardesim linki incele benim karim sadece 50 tl sen ne dersen o olsun. Kargo masrafida bana aithttp://www.sanalpazar.com/hatsan-mod-125-sniper-vortex-havali-tufek-hediyeli/i-19736274
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZERAV

Kardesim linki incele benim karim sadece 50 tl sen ne dersen o olsun. Kargo masrafida bana aithttp://www.sanalpazar.com/hatsan-mod-125-sniper-vortex-havali-tufek-hediyeli/i-19736274

450 olur diyorsunuz o halde ?

• Durduk yere niye zarar edeyim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZERAV

Durduk yere niye zarar edeyim ki?

Pardon yanlis oldu sanirim.size yazmamistimmm yalovadaki arkadasa yazdim

• Vallahi Kardesim Hatsan bu tufegi parekende 598tl ye satiyor. 450 ye veren var ise garantili ise hemen al kacirma derim. Kazasiz Belasiz Atislar. SEZER
  • Dün(26 mart 2016)bir adet mod125 sniper vortex aldım.yillar once alttan kurmali ve markasini hatirlayamadigim bir havali tufek kullaniyordum. Son zamanlarda her 5-6 atisin birinde sacma namluda kaliyordu. Atmiyordu bile. Binlerce atis yapmistim o tufekle ve gayet keyifli geliyordu. Yalniz...bu hatsan mod 125 dedikleri tufek bence top sayilir o eskisinin yaninda. Az evvel sabirsizligimin kurbani oldum ve şeytana uyarak evin icinde bir atis yaptim. Aga tüfek resmen ateşli silah gibi ses çikardi. Komşular simdi cinayet mi oldu diye kapiyi calarlar diye dusundum.hedef olarak kuşe kagitli 5 adet okul kitabi koydum.4 adet koymus olsaydim duvarimda bir delik olacakti zira son kitabin icinde ezilmis mermiyi zar zor buldum. Diyecegim o ki arkadaslar...bu silah bence ruhsatla alinmali ve coluk cocugun eline asla verilmemeli. 100 metreden bile insani öldürebilir bence. Ve lütfen hic ama hicbir canliya sıkmayalım. O canlilarin bize hicbir zarari yok. Aksine dogamiza faydasi var. Yaza dogru artik haftasonlari hazar gölü kenarinda şişelere sıktığım videolari cekip baglantilarini burada paylasirim. Herkese kazasiz belasiz keyifli saatler dilerim. CANLILARA SIKMAYALIM LÜTFEN.

• bariskunch B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, ben de bu tüfeğe kafaya taktım. Alacam almasına da, aracım olmadığı için atış yapacağım yerlere nasıl giderim tereddütüyle almadım bugüne kadar. Canlıları hedef yapmama konusunda sonuna kadar katılıyorum size. Yalnız kırdığınız şişeleri de lütfen toplayın, doğada bırakmayın. Altlarına gazete sererseniz kırılınca çok dağılmazlar sanırım.
  • Aynen kardeşim. Cam kırıkları doğada uzun süre kalıyor. Toplamak lazım atışlardan sonra. Araç olmasa da sonuçta ruhsat vs gerektirmeden taşınabilir. Faturasının yanınızda olması iyi olur. Gösteri ve yürüyüşlerde yasak yalnız. Kılıfa koyup omuzda taşınabilir ama yine de polis veya jandarma durdurup bakabilir. Güçlü ve sağlam bir tüfeğe benziyor. Henüz tek atışta kaldım. Haftasonu deneyip gözlemlerimi ve video bağlantilarimi paylasmayi dusunuyorum. Size de tavsiye ederim bu silahi. Sanal pazarda bilginler avdan 579 tl 6 taksitle aldim. Simdiden hayirli olsun.

• Yeni tufegim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hayırlı olsun kaça aldiniz

• Herkese iyi günler. Bu forumdaki ilk yazım. Hatsan Mod 125 Sniper Vortex almış bulunmaktayım. Ama içinde optima
    3-9×44e çıkmasını beklerken 3-9×32 optima çıktı. İnternette videolara baktığımda 2015 nisan mayıs sonrasında olan ve yabancı kanal olan videolarda bu dürbün vardı. Acaba 2015 ilk çeyrekten sonra çıkan Mod 125 lerde bunlar mi var yoksa bende mi bi sıkıntı var?
    Ha bu arada silah vortex sniper ve fiyat baya uygun aldım bi tanıdıktan ve silah sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouDeadByHunter -- 30 Haziran 2016; 16:50:13 >
    Kaça aldınız ve de içinden sanırım sizde 3-9×44e dürbün çıkmış benden ise 3-9×32 neden öyle ve farkı ne biliyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.