Bildirim
Hatsan mod 125 wortex , hatsan torpedo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
resım acmıyor
hatsan mod 125 bende var tek tek atar 20 metreden saga sola yukarı sapıyor zor vurursun
10 metreden ıyıdır -
Pcp deneyiminden sonra kırma bir havalı seni tatmin etmeyecektir ama güç konusunda at44 ü aratmaz. Üzerinde optik kullanmayı düşünüyorsan dampa ayak şarttır. Kalibre konusuna gelirsek; ikiside tatmin eder ama 6.35te fazla çeşit bulman zor. Bence 5.5mm doğru tercih olur. Bu arada husanda dürbün önüne red dot u bilerek mi taktınız???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 25 Aralık 2016; 18:31:11 > -
Reddot kaybolmasin diye acikcasi kisa mesafelerde gong hedeflerine sikarken reddot uzun mesafelerde (100-150-200) durbun kullaniyorum , pcp bana hamallik gibi geliyor tup karbon olsa dahi 4,5 kilo karbon ama doldurmasi sikintili fakat hatsan nova veya herkulde dikkatimi cekmedi degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
20 ga. mi 12 ga. mi? 200 metrede ortalama ne kadar bir düşme yapıyor gözlemleyebildiniz mi? -
12 cal. Bu tufwk 20si o zaman cikmamisti teknik cihazlar elimizde mevcut fakat yeni alindi deneyemedik ama bilgi almak istiyorsaniz HusanArms Can Yilmaz youtube kanalindan izleyebilirsiniz tanitim bilgi veren abimizle atislara gitme sansimiz olmustu
Kendisini takip ediyorum ama uzun mesafeden ziyade taktiksel atışlarla daha fazla ilgileniyor. 12 ga. 250 metrede ortalama 3.5 metre düşme yaptığı için uzak mesafelerde pek randımanlı değil bence. -
Acikcasi yivsiz bir av tufeginde fazla nesafe beklememek en iyisi 100-150-200 m hafife alinacak bir mesafe degil
Yivsiz tüfek ile verim alınabilecek, mükerer isabet sağlanılabilecek maksimum mesafe 100-120 metredir bence. Daha uzun mesafeler fantazi olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X