Şimdi Ara

Hattım 50 Mbps Hızı Desteklermi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • NitroNos hocam konuştuğum kişi santral görevlisi değildi arıza kaydı oluşturmuştum bu bendeki ping sorunundan dolayı yolladıkları görevli söyledi bu mesafeyi.

hiç bir sorunu çözmedi gelen arkadaş orası ayrı işte kontrol ettik netinizde sorun yok hızlı vs saçmaladı. telefondan wifiye bağlanıp netimin ne kadar hızlı olduğunu vs gösterdi bana bilmiyomuşum gibi vs vs ben ping sorunu yaşadığımı anlatmama rağmen anlamamasını felan hiç demiyorum zaten. sırf bu ping olayı yüzünden zaten interneti değişmeye karar verdim. turk telekomu aradığımda pinge müdahale etmediklerini söylediler. kendilerinden kaynaklı soruna müdahale etmiyolar şiddetle tavsiye etmiyorum bu yüzden araştırmalarıma ve gözlemlerime dayanarak superonline denemeye karar verdim vdsl paketlerinden birini alıp kullanacam yakın zamanda bakalım sonuç ne olacak. sonuçları buraya yazacam

• İchigoTR İ kullanıcısına yanıt
    Süperonlinede Türk telekom Altyapısını kullanıyor hattınız saha kötü veya iyi duruma gelebilir porttan kaynaklanan sorunsa düzelir fakat diğer türlü iptal ettirmeye kalkınca önünüze ciddi rakamlar sunacaktır bilginize
    Türknet'e geç Vdsl hattının desteklediği son hızı verirler ve iptal ettirince sıkıntı yaşamazsın taahhüt yok sıkıntıda yok eğer Türknet'te sıkıntı halen yaşarsan sakına Süperonline gibi diğer İSS'lere geçme!
    8 aydır Türknet Adsl kullanıyorum online oyunlarda hiç ping sıkıntısı çekmedin hep düşük pingi ben aldım Aynı ilçede arkadaşım Türk telekom Cs Go 98 ping alırken ben 46 ping alıyordum.
    2 mizinde hızı felan aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 17 Kasım 2016; 12:05:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Süperonlinede Türk telekom Altyapısını kullanıyor hattınız saha kötü veya iyi duruma gelebilir porttan kaynaklanan sorunsa düzelir fakat diğer türlü iptal ettirmeye kalkınca önünüze ciddi rakamlar sunacaktır bilginize
    Türknet'e geç Vdsl hattının desteklediği son hızı verirler ve iptal ettirince sıkıntı yaşamazsın taahhüt yok sıkıntıda yok eğer Türknet'te sıkıntı halen yaşarsan sakına Süperonline gibi diğer İSS'lere geçme!
    8 aydır Türknet Adsl kullanıyorum online oyunlarda hiç ping sıkıntısı çekmedin hep düşük pingi ben aldım Aynı ilçede arkadaşım Türk telekom Cs Go 98 ping alırken ben 46 ping alıyordum.
    2 mizinde hızı felan aynıdır.

turk telekom altyapısını kullanmayan yokki hocam hepsi onun altyapısını kullanıyo anca fiberde ayrı kullanıyosa kullanıyo şirketler. turk neti araştırdım bayağı şikayetci olan olmuş şuan durum nedir bilmiyorum ama ping konusunda özellikle şikayetler bayağı bir fazla. superonlineye sadece zaten ping yüzündende geçmiyorum açıkcası hız ve kota konusundan dolayıda geçiyorum 75 akk daha birşeye yetmiyor en adili sınırsız olması ama oda olmuyo şartlar malum. en azından 200 akk olana geçersem belki ayda bir rahat bi şekilde oyun indiririm iptal ettirme gibi bişeyi düşünmüyorum 3 sene turk telekom kullandım. 2 senede bunu deneyelim bakalım ondan sonra askerlik var zaten kısmetse. birde cs go'da artık bana mı rast geldi bilmiyorum ama 40-50-60 arası ping alan hangi türkü gördüysem sorduğumda superonline adsl kullanıyorum dedi. buda biraz etkiledi beni açıkcası. bakalım bizde 50 mb hız 200 akk olan vdsl paketini alalım bakalım nolacak. bir an önce sürenin bitmesini bekliyorum sabırsızım açıkcası bu arada tavsiyeniz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchigoTR -- 18 Kasım 2016; 0:59:44 >

Bir musibet bin nasihatten iyidir.
    İnsanlara verilen öğütler ve nasihatler ne hikmetse kulak ardı edilir. Önemsenmez. Önemsiz gibi gözüken bu nasihatler aslında o kadar hıymetlidir ki; kişiler bunun farkına varmaz. Bunu anlamaları için illaki kötü bir duruma düşmeleri gerekir. Nitekim onlarda bunu tecrübe ettiklerinde kendinden sonrakilere bunları aktarırlar. Fakat aktardıkları insanlarda bunu kulak ardı eder ve onlarda bu kötü durumu tecrübe eder. Bu durum bu şekilde süregelir ve dünya kanunları oluşur.

Süperonline'ye geçerseniz kendiniz bilirsiniz zorlama yok ama üstteki atasözünü ilerleyen vakitlerde aklınıza geleceğini umuyorum
  • quote:

Bir musibet bin nasihatten iyidir.
    İnsanlara verilen öğütler ve nasihatler ne hikmetse kulak ardı edilir. Önemsenmez. Önemsiz gibi gözüken bu nasihatler aslında o kadar hıymetlidir ki; kişiler bunun farkına varmaz. Bunu anlamaları için illaki kötü bir duruma düşmeleri gerekir. Nitekim onlarda bunu tecrübe ettiklerinde kendinden sonrakilere bunları aktarırlar. Fakat aktardıkları insanlarda bunu kulak ardı eder ve onlarda bu kötü durumu tecrübe eder. Bu durum bu şekilde süregelir ve dünya kanunları oluşur.

Süperonline'ye geçerseniz kendiniz bilirsiniz zorlama yok ama üstteki atasözünü ilerleyen vakitlerde aklınıza geleceğini umuyorum

tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. belliki superonlinede sıkntı yaşamışsınız veya yaşayan görmüşsünüz. her sağlayıcıda bu tür sorunlar oluyor olmayan yok. bu şans meselesi benim beğenmediğim net başkasında çok iyi sonuçlar verebilir. başkasının beğenmediği bende iyi sonuçlar verebilir. keşke hepsi taahhütsüz olsada deneyip istediğimizi seçebilsek. sizin söylediğiniz turknet taahhütsüz fakat öteki sağlayıcılara göre az bilindiği için tercih etmek istemiyorum açıkcası birde bidaha bağlat kestir oyuncak gibi oynamakta istemiyorum. genel olarak superonlineden memnun olan sayısı ötekilere göre daha yüksek olduğu için onu tercih etmek istedim. taşınma durumu var gideceğim yer fiber destekliyor bildiğim kadarıyla. eğer öyle olursa superonline fiber düşünüyorum. araştırdım önceden ve şimdide superonline fiberden memnun olmayan yok nerdeyse. bakalım herşey nasip kısmet deneyip görecez. tekrardan ince düşünceniz için teşekkür ederim. keşke herkes bir kişiyi bir zarardan elinden geldikce korumaya çalışsa sonunda o kişi zarar görecek olsa bile. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchigoTR -- 20 Kasım 2016; 1:16:31 >

Fiber olursa işler değişir fakat Türk telekom altyapısın olunca sıkıntılar başlıyor.
    Hocam süperonline müşteri hizmetleri tamamiyle rezalet her aradığımda dövecekmiş gibi konuşuyorlar çokmu çalıştırıyorlar bilmiyorum.
    En kötüsü vodafone orası ayrı ama ingiliz şirketi Türkiye'de beş para etmez ingiltere'de imkanı yok bu şekilde hizmet vermezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fiber olursa işler değişir fakat Türk telekom altyapısın olunca sıkıntılar başlıyor.
    Hocam süperonline müşteri hizmetleri tamamiyle rezalet her aradığımda dövecekmiş gibi konuşuyorlar çokmu çalıştırıyorlar bilmiyorum.
    En kötüsü vodafone orası ayrı ama ingiliz şirketi Türkiye'de beş para etmez ingiltere'de imkanı yok bu şekilde hizmet vermezler.

müşteri hizmetleri konusunda açıkcası bilgim yok fakat superonline fiberden bir hayli memnun olan var. gerek hız konusunda gerekse düşük ping konusunda. taşınacağım yerin altyapısı sağlam binanın yani. eğer kendilerinden kaynaklı bir sorun yaşamazsam iyi değerler alırım gibi hissediyorum yinede fazlada ümitlenmemek lazım nolur nolmaz hayal kırıklığına uramayalım bakalım sonuçları sabırsızlıkla merak ediyorum. neti bağlatınca deneyimlerimi konuya yazacam. bağlatmak isteyen arkadaşlar olursa az biraz bilgi sahibi olurlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.