Şimdi Ara

Hattım 50 Mbps Hızı Desteklermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Super Onlinenin Bir Paketi Var 50 Mbps Kadar Hız 200 Gb Akk Diye Almayı Düşünüyorum Şuan Kullandığım Türk Telekom Paketi Süresi Dolmak Üzere.

Şuan Kullandığım Paket 24 Mbye Kadar Hız 75 Gb Akk Türk Telekom. 24 Mb Hızın 22.5 Kadarını Alıyorum. Daha Önceden Düz 23 Alıyodum Nedense 500 KB Düşmüş.

Hat Değerlerim Şu Şekilde

Hattım 50 Mbps Hızı Desteklermi?

Acaba 50 Mbps Hızın Ne Kadarını Alabilirim Bu İşten Anlayan Arkadaşlar Yazarsa Çok Memnun Olurum Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchigoTR -- 11 Kasım 2016; 3:53:53 >

• En mantıklısı, Turkcell Superonline'ı arayıp adres bilgilerinizi vermeniz. Onlar size ulaşabileceğiniz maksimum hızı söylerler.

Eğer Türk Telekom altyapısını kullanarak Turkcell Superonline'dan yararlanacaksanız, aşağıdaki bağlantıdan kendiniz de bakabilirsiniz alacağınız maksimum hıza.

http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php
  • Zorda olsa evet.
  • Zorlar.
  • SixSixSix hocam linke tıklayıp seçim yapınca seçtiğiniz bölgede müsait port olmadığından cevap verilemiyo gibi bişe diyor. verdiğim resime bakarak bir tahminde bulunurmusunuz rica etsem?

AMC hocam 45 mb alırmıyım peki 45 ve üzeri alırsam yeterli yani illa 50 olmasına gerek yok 45 üzeri yakın olursa yeter olurmu sizce bu kadar?

zero fear hocam dediğim gibi illa 50 olacak diye bişe yok 45 mb ve üzeri hız alabilirmiyim sizce?

resime baktığımızda hattımın alacağı maksimum hız 57 mb olarak gözüküyor bunun 7 mb sini hata payı olarak düşünsek. 3-5 de kafamızdan yine düşsek 45 mb hız alabilirim sanırım değilmi arkadaşlar? cevaplarınızı tekrardan yazarsanız çok memnun olurum hayırlı forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchigoTR -- 12 Kasım 2016; 0:50:38 >
  • İchigoTR İ kullanıcısına yanıt
    45 rahat alır hocam merak etmeyin
  • 50 alır problem yok
  • Fiber ise 50 Mbps alabilirsiniz diye düşünüyorum. Hiper ise işler değişir. Kendi evimdeki interneti örnek göstereyim;

Ulaşılabilir hız: 8696 Kbps
    ADSL hızı: 7229 Kbps

Hız ölçümü yaptığımda ise 6 Mbps civarı sonuç alıyorum.

Santrale olan uzaklık dahi etkiliyor hızınızı.

Kendi evimdeki kadar kayıp hesapladığımda, sizin eviniz için 40-45 Mbps arası değerler buluyorum.
  • Hocam 50 alın kopma olursa 35 Mbps düşürmelerin istersiniz sorun kalmaz
  • zero fear hocam vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim

AMC hocam teşekkür ederim vakit ayırıp sorumu cevapladığınız için

SixSixSix hocam ayrıntılı cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. hiper alacam mecburen. fiber altyapısı bizim burada malesef bulunmuyor. 43-45 ve üzeri alırsam benim için yeterlidir. hesabınıza görede o civarda alırım gibi duruyor. tekrar teşekkür ederim

0365634b hocam bildiğim kadarı ile alt pakete geçiş sağlamıyorlar yanlışta biliyor olabilirim. geçişlerini üst paketlere yaptıklarını okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchigoTR -- 13 Kasım 2016; 1:22:6 >

Hocam hız ayarlamasında yaparlar paker değiştirmeye gerek yok snr önemli ne kadar yüksek olursa o kadar kopma olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

Hocam hız ayarlamasında yaparlar paker değiştirmeye gerek yok snr önemli ne kadar yüksek olursa o kadar kopma olmaz

olası bir ters durumda iletişime geçerim müşteri hizmetleri ile dediğiniz gibi hız ayarlaması yaparlar sanırım genelde müşteri hizmetleri pek yardımcı olmuyor ama bunda olurlar sanırım yardımınız için teşekkür ederim hayırlı forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchigoTR -- 13 Kasım 2016; 1:26:51 >
    Hocam arza kaydına not düşmesini isteyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

Hocam arza kaydına not düşmesini isteyin

eyvallah hocam tavsiyeniz için bakalım sorun yaşarsam öyle yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchigoTR -- 14 Kasım 2016; 1:21:8 >
    Saha dolabı ile aranızda kaç metre mesafe var bilginiz dahilinde yardımcı olalım.
    Eğer yakınsa daha yüksek hız almanız lazım.
  • Yanlız elinde farklı modem varsa onlada bakın bu modem ölçüm sıkıntılı.
  • NitroNos bina kutusu ile aramda 15 metre felan var hocam, dolap ilede eğer görüştüğüm yetkili doğru söyleydiyse 250 metre var demişti.

AMC hocam elimde farklı modem varda nedense çalışmadılar ikiside çalışan modem biri ADSL2 destekliyor diğeri direk DSL destekli ADLS2 olanı bağladığımda internet ışığı herhangi bir şekilde yanmıyor. DSL destekli olanı bağladığımda ise İnternet ışığı bir kaç saniyeliğine geliyor sonra sönüyor tekrardan bir kaç saniye geliyor tekrar sönüyor. devamlı bu şekilde. önceki internet hızım 16 mb hız 75 gb akkde bu ikim modemde sorunsuz çalışıyodu şimdi 24 mb hız 75 akkde çalışmıyor nedense. modemler özellik olarak 24 mb hızı destekliyor fazlasıyla ama nedense çalışmıyolar bende anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchigoTR -- 15 Kasım 2016; 23:6:6 >
  • Vdsl olan sinyali adsl modemin nasıl algılamasını bekliyorsunki zaten ? çakmak ile odayı ısıtmaya çalışmak gibi birşey yaptığın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Vdsl olan sinyali adsl modemin nasıl algılamasını bekliyorsunki zaten ? çakmak ile odayı ısıtmaya çalışmak gibi birşey yaptığın.

öteki dsl ama ondada sonuç aynı hocam?
    250 metre uzaklıkta ulaşılabilir hızınız düşük santral görevlisi hız hakkında ne söyledi en azından sizin ulaşılabilir hızınız 75-80 olması lazım tabi 250 metreye göre 100 metreye kadar 100 mb internet sağlanıyor.Avrupa'da olsak 200 mb internet kullanırdık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.