Şimdi Ara

Hattım full çekmesine rağmen bazen ulaşılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattım full çekmesine rağmen ara sıra telefonuma ulaşılamıyor. Evde deneme olarak başka numaradan arattım kendimi ve direk arayanıı bil mesajı geldi. Vodefone müşteri hizmetlerini aradım hat değerleriniz normal dedi. Merkezde oturuyorum çok ilginç. Her türlü iyi çekmesi gerek.

• Hocam şöyle açıklayayım bana baz istasyonlarının bakımında çalışan bir abi söylemişti. Baz istasyonlarında anlık olarak belli bir kullanıcıya hizmet verebilme kapasitesi var o kapasite aşılırsa istasyon seni direk kendinden başka en yakındaki istasyona yönlendirir. Bunu yapamazsa telefon kapalı uyarısı verir.

Özetle tüm olay bölgendeki kullanımın yüksek olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Hocam şöyle açıklayayım bana baz istasyonlarının bakımında çalışan bir abi söylemişti. Baz istasyonlarında anlık olarak belli bir kullanıcıya hizmet verebilme kapasitesi var o kapasite aşılırsa istasyon seni direk kendinden başka en yakındaki istasyona yönlendirir. Bunu yapamazsa telefon kapalı uyarısı verir.

Özetle tüm olay bölgendeki kullanımın yüksek olması.

Adana merkezde oturuyorum. Böyle devam ederse hiç telefon kullanamam. Acaba baz istasyonu eksikliği mi var ama sanmıyorum yani Adananın en iyi semtinde oturuyorum.
  • 3g yerine 2g de deneyin yine olacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

3g yerine 2g de deneyin yine olacak mı

1-2 gündür sorun yok. Acaba hatlarla alakalı mıydı. Sorun olursa deneyeceğim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.