Şimdi Ara

hattımı kaybettim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kartı kaybettim.1 kere daha jaybetmiştim hattı geri aldım.Bu ikinci oldu.Ben kıbrıstayım.Türkiye de onu kullanıyorum kıbrısta başka bir hattı.Tak çıkar tak çıkar kaybolup gidiyo.Şimdi 2. kez kaybettim hattı bana geri verirlermi...

• Evet alabilirsin Onun herhangi bir sınırı yok dilediğin kadar yeni simkart alabilrsin

Kıbrısta olduğun için ;

-sadece türkiyedeki türkcell extralardan veya abone merkezlerinden

- Kimliğinle birlikte

- 6 ytl simkart 2 ytl işlem ücreti karşılığında

5 dk içinde alabilirsin ve hat tekrar 24 saat içinde çalışır konuma geçer

bilgine
  • istediğin kadar kaybet. yinede yenisin alabilirsin
    yeterki parasını ver
  • Valla saolun ya arkadaşlar.Bana dediler bir yedeği bulunur ondan sonra daha vermezler falan dediler.Pek inandırıcı bulmadım ama kıllandım.Bir kere daha kaybettim aldım ama 3. kez verirlermi vermezlermi bilemedim.Ben şu anda kıbrısta olduğum için burda türkcell bayiliği yok.müşteri hizmetleri de burda görüşme yapmıyo.Kafayı sıyırdım.Bende buraya başvurdum.Eyvallah saolasınız.
  • Para mühim değil hüseyinkarabal.Aslında başka bi hatta mı geçsem.Ya işte bu numaramız değişiyo ya.Numarayı millete dağıttık.Bayaa bi eleman da numaramız kayıtlı.Şimdi değiştirirsem ortalık birbirine girecek.Turkcelle acaip gıcığım normalde ama numaramı da seviyorum.Bırakamıyorum işte napiim.Bu aynı numara ile başka operatöre geçme dalgası varmışBurda bir topic açılmış.Varmı ki öle bişey.Yoksa gidiyim o numaraya başka hat alıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisagorean

Para mühim değil hüseyinkarabal.Aslında başka bi hatta mı geçsem.Ya işte bu numaramız değişiyo ya.Numarayı millete dağıttık.Bayaa bi eleman da numaramız kayıtlı.Şimdi değiştirirsem ortalık birbirine girecek.Turkcelle acaip gıcığım normalde ama numaramı da seviyorum.Bırakamıyorum işte napiim.Bu aynı numara ile başka operatöre geçme dalgası varmışBurda bir topic açılmış.Varmı ki öle bişey.Yoksa gidiyim o numaraya başka hat alıyım.

o başka operatöre geçme olayı daha bayağı zaman alır
    sen en iyisi numaranı al bence
  • Hocam parasıyla değil mi? Paran olduktan sonra al istediğin kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.