Şimdi Ara

Hattımı taşıyacam en iyi ücretsiz İnternet veren operatör. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vodafone Tl yükletmeden çarkı cevirttirmiyordu
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Hocam ben telekoma hiç bulasmıyorum. Vodafone faturasıza geç. Numara tasiyacaksin ücretsiz. Sonra hat taşınır taşınmaz turkcelle geri döneceksin. Bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Hocam ben telekoma hiç bulasmıyorum. Vodafone faturasıza geç. Numara tasiyacaksin ücretsiz. Sonra hat taşınır taşınmaz turkcelle geri döneceksin. Bu kadar basit.
    Çok te?ekkür ederim hocam.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bahsettigim çark değildi. Uygulama içinde ek paket al bölümünde 5 gb hediyesi vardı. Hala devam edip etmediğini bilmiyorum yeni taşıyana özeel.

Vodafone paket tavsiye ana konusunda yazılmış 2 ay önce.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-kampanyalar-ve-paket-tavisyeleri-ana-konu--139078169

quote:

Taşıma işlemi tamamlandıktan sonra 20 Gb hattınıza tanımlanmazsa bayiden aktifleştirebiliyorsunuz. Bayiye gitmeden önce Yanımda uygulamasının ek paket satın al kısmında 20 Gb hediyenizi göreceksiniz tıkladığınız an hediyeniz aktif olacaktır. Aynı bölümde 5 Gb hediyenizde mevcut onuda tanımlayabilirsiniz 5 Gb hediye sadece 1 hafta geçerli ve hat taşındıktan sonra 1 ay içinde almanız gerek. 20 Gb hediye de normalde 31 Aralık'ta sondu ve kampanya şartlarında hala 31 Aralık 2019 yazıyor. Hattınızı taşıdıktan sonra hemen alın derim her an iptal edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 16 Mart 2020; 15:13:30 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.