Şimdi Ara

Hattımı taşıyacam en iyi ücretsiz İnternet veren operatör. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam zaten Turkcell dışında sormuş tekrar neyini öneriyorsun.

Kesin Telekom sil süpür ve ücretsiz paket bile veriyor Vodafone de çarktan veriyor
    Pazartesi açılan hatta cuma sil süpür geliyor
    Çark değişmediyse oda pazartesi geliyor.
    Turkcell den geçeceği için 2 alternatifi var ken tekrar Turkcell diyorsun sen

Gider Telekom’a para yükler hediye internet gelir kullanır
    Hattını taşıyınca da parasını alır hesabına uğraşıp işi bildikten sonra

Turkcell kullanıp diğerine geçmek isteyene Turkcell de var demek ayrı bişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    turkcell önermedim zaten, bu konuda ondan iyisi yok dedim. farkındayım turkcell dışında aradığının.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Günlük hediyelere döndü artık

Üye nin 2 alternatifi varken bunu önermen ne alaka dedim ben de

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    evet hediyeleri çok azaldı hatta salla kazandan bir şey çıkmıyor sürpriz nokta bitmiş bip yıldızları günlüğe dönmüş ama şu an gollercepte ile internetsiz kalma durumu yok hiç değilse.

diğerlerinde gollercepte gibi sürekliliği olan bir şey olmadığı için bu konuda turkcellden iyisi yok dedim

• Konuyu görünce sil süpür aklıma geldi bi girip bakayım bu hafta kaç dakika vericek diye. Birde ne göreyim sil süpür yok. Ayrıca 10gb 1000dk kullanıyorum ve şu ana kadar internet olarak whatsapp dışında hiç gelmedi. Neredeyse 2 yıldır aboneyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 15 Mart 2020; 17:23:48 >
    İşte adam zaten diğerlerin de ki durumu bilmediği için soruyor ama, şimdi olmadığını öğrendi ve ona göre davranacak.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    aynen hocam işi şansa kalmış artık internet çıkabilir de çıkmayabilir de, sil süpür ikinci cuma çıkıyor Vodafone çarkı hemen çıkıyorsa ona geçmek daha iyi olur

Konusunda da yazıldı kimsenin dikkatını çekmemiş anlaşılan internet verdiği sürekli

Sil süpür harici de kişiye özel veriyor be 2.cumdan önce çıktığı oluyor yukarıda yazdığım gibi

• Ayrıldığın operatör de yeni müşteri sayılman için, bir başka operatör de 3 ay kalma zorunluluğu var diye biliyorum.
  • Hediye Internet konusunda Turkcellden daha iyisi varmış. Onu da öğrenmiş olduk. Turkcellde beklemen gerek yok. Hattı taşı faturasız başka hatta sonra hemen gel turkcelle yeni müşteri sayiliyosun. Telekomla falan uğraşma. Gerçi her hafta 5 10 gb veriyormuş o yüzden orda da kalabilirsin 😜

• 3 ay sadece TT'da var.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Turkcell'e geçeli 3 hafta falan oldu şuana kadar çatlat'tan 1 saatlik 1 GB harici hiç çıkmadı, salla kazandan ise 12 saatlik 1 GB harici görmedim. Türk telekom kullanırken de genel de haftalık 100 dakika en iyi haftalık 2 GB falan çıkıyordu. O yüzden benim düşüncem al birini vur ötekine. Biz burada bir kaç gb hesabını yaparken dünya mobil de sınırsız internete geçeli bir kaç yıl oldu. O yüzden operatör holiganlığı yapmanın bir manası yok. Türkiye'de ki operatörlerin hepsi nasıl daha iyi soyarım derdinde.
  • Telekom faturasız da o hediyeleri katlarıyla alırdın

• Hattımı taşıyacam en iyi ücretsiz İnternet veren operatör.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Hediye Internet konusunda Turkcellden daha iyisi varmış. Onu da öğrenmiş olduk. Turkcellde beklemen gerek yok. Hattı taşı faturasız başka hatta sonra hemen gel turkcelle yeni müşteri sayiliyosun. Telekomla falan uğraşma. Gerçi her hafta 5 10 gb veriyormuş o yüzden orda da kalabilirsin 😜
    Hemen geliniyor mu gelinse yeni tarih sayılır mı arkadaşlar 1 ay diyor

• daha önceki sayfada söylendi sanırım ama yine açıklayalım
    turkcellden çıktıktan sonra istediğin zaman geri dönebilirsin, geri dönmekte sıkıntı yok beklemek yok.
    Faturasızda Yeni müşteri sayılman için 30 gün turkcell dışında durman gerekirken faturalıda herhangi bir süre yok, döndüğünde yeni müşteri olursun.

• Benim de taahhüt bitmek üzere, turkcell kesinlikle indirim yapmıyor, bende tt kontörlü hatta geçsem, 1 ay sonra turkcell e geri dönsem olur mu? Tt da kontörlü hat fiyatı nedir? Geçiş hemen oluyor mu?

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Telekom faturasıza geç Telekomdan sinyal alır almaz turkcelle geç yeni müşteri sayiliyosun. Yeni yaptim annemin hattını. 2 gün vodafone geçiş işlemi sürdü. Vidafona geçtiğim gün tekrar turkcelle döndük.

• Vodafone yanimda uygulamasında 5 gb hediyesi vardı bir seferlik(TL Yükleme şartı var mıydı a hatırlamıyorum. ) hala devam ediyor mu bilmiyorum. Yeni tasiyan birine veya bayiye sorabilirsiniz.

Türk telekom da sil supur gelmesi biraz zaman alabilir.

Eger tl yüklerim derseniz bimcell de tl yükleyip internet alabilirsiniz. TL nizi daha sonra iade alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 16 Mart 2020; 1:9:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Telekom faturasıza geç Telekomdan sinyal alır almaz turkcelle geç yeni müşteri sayiliyosun. Yeni yaptim annemin hattını. 2 gün vodafone geçiş işlemi sürdü. Vidafona geçtiğim gün tekrar turkcelle döndük.
    Telekoma mı geçeyim yoksa Vodafone mu. Hat ücreti ne kadar peki.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.