Şimdi Ara

Hattın ulaşabileceği maksimum hız hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an tt 35 mbit kullanmaktayım. Modem değerlerinde ulaşabilir max hız 120 mbit seviyelerinde. Servis sağlayıcılardan altyapı kontrolü yaptığımda ise hattın max hız 53 mbit desteklediğini gösteriyor.
    TT altyapı bilgilerini ölçümler sonucu mu giriyor yoksa kafalarına göre bölgelerde max hız mı belirliyor. 100 ya da 75 mbit lik pakete geçme şansım olur mu sizce?

• Turknet ?
    turk telekom ?
    netspeed ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 26 Şubat 2019; 13:54:30 >
  • Şuan tt deyim, netspeed ya da farklı bir iss düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur747 -- 26 Şubat 2019; 13:59:10 >
  • ugur747 U kullanıcısına yanıt
    online işlemlerden paket değişikliği yaparsınız.
  • Hattın ulaşabileceği maksimum hız hakkında

Bugün telekomla konuştum 100 mbit için önce 84 tl fiyat istediler sözleşme bitiş tarihime kadar, kabül ettim ama sonra en fazla 50 mbit alabilirsiniz dediler, modem değerlerim yukarıda aslında daha fazla hızı destekliyor, yan binalardaki altyapı sorgulama yaptığımda daha farklı sonuçlar çıkıyor saha dolabına aynı yakınlıkta olmamıza rağmen, saha dolanı mesafem 100 metre civarı gerçekte.

• ugur747 U kullanıcısına yanıt
    Değerlerin gayet güzel 100 mbit alırsın hiç bi problem olmaz hıza karşı alerjileri oldukları için vermemişlerdir.
  • 120 mbit max. 100 mbit kullanırsanız bence zorlanırsınız. Arada sorun çıkarabilir. VDLS2 de bakır üstünden geliyor. Fiber olsa sorun olmazdı belki

hattı mesela 16 megabite sabitlerseniz 120 mbit yerine 140 mbit bile görünebilir. 75-80 mbit olsa mis gibi kullanılır. snr değerleri de çok güzel

her gün 100 mbit kullanmam lazım derseniz siz bilirsiniz. çok aksiyona girmeden 50 ile devam ederdim şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 28 Şubat 2019; 1:36:37 >
  • Bu da farklı modem taktığımdaki değerler 150 mbit gösteriyor bunda da ama zaten Telekom 50 den büyük paketi tanımlamak istemedi mecburen eski şekliyle devam edeceğim.
    Hattın ulaşabileceği maksimum hız hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur747 -- 28 Şubat 2019; 2:47:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.