Şimdi Ara

Hatun kisilerle ilgili her turlu sorularınızi alabilirim. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sınıfta arkadaşlar muhabbet ederken kafamı sol tarafa çevirdim ve kızın birinin bana derin derin baktığını gördüm.Sonra benim de ona baktığımı görünce hemen arkadaşıyla konuşmaya başladı.

+ bu kız sınıfta arkadaşlarla rahat konuşurken (Dersler hocalar vs konularında ) benle sadece gerektiğinde konuşuyor.

şimdi kızlar sevdikleri ile konuşmaktan çekinirler mi ?= en azından ben sevdiğim kişi ile rahat konuşamam ama normal birisi ile daha rahat konuşurum.

durum ne olur kardeş
  • devamlı twitterda sevgilim yok diye kıvranan kızla olur mu?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73429394/tm.htm şu konuya bi bakabilirmiyiz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Sınıfta arkadaşlar muhabbet ederken kafamı sol tarafa çevirdim ve kızın birinin bana derin derin baktığını gördüm.Sonra benim de ona baktığımı görünce hemen arkadaşıyla konuşmaya başladı.

+ bu kız sınıfta arkadaşlarla rahat konuşurken (Dersler hocalar vs konularında ) benle sadece gerektiğinde konuşuyor.

şimdi kızlar sevdikleri ile konuşmaktan çekinirler mi ?= en azından ben sevdiğim kişi ile rahat konuşamam ama normal birisi ile daha rahat konuşurum.

durum ne olur kardeş

Niyetini öğrenmeye çalış, çay falan içmeye gidin beraber, muhabbet etmeye çalışın. Yakınlık derecesini bir algıla, ondan sonra harekete geç :)
  • Kizla tanistim, "mimarim" dedi aradan biraz zaman gecti baktim bara cikti dansediyor. Neyse indi tekrar yanima geldi "bos zamanlarimda striptizcilik yapiyorum" dedi. Aksam beraber olduk sabah uyandi "gitmem lazim sevgilim merak etmistir dun eve gitmedigim icin" dedi hazirlandi cikti gitti. Simdi sorum cok basit. Sen olsan bundan sonrasinda ne yaparsin?
  • 2-3 aydır friend-zone'um çıkılır mı nasıl çıkılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru1

Arkadaslar basliktan da anlasilacagi uzere her turlu sorununuzu alabilirim.Bu konuda cok derin bilgiye sahip olduguma inaniyorum, sorularinizi eksik etmeyin.Ha sen nerden biliyorsun diyorsaniz cok iyi anliyorum onlari, hepsi oyle soyler ve cok sever beni.

bi kızla nasıl tanışılır? (Not: Kızla ortak arkadaşım yok, aynı okulda değiliz. aynı dersanedeyiz ama ben dersaneden giderken o geliyo)
  • Kızın bakması,ama facebooktan isteği bekletmesi ne anlama gelir hocam büyük bi çelişkideyim
  • Usta şimdi aşık olan kız konuşurken dizi sana doğru durur diyolar doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru1

Arkadaslar basliktan da anlasilacagi uzere her turlu sorununuzu alabilirim.Bu konuda cok derin bilgiye sahip olduguma inaniyorum, sorularinizi eksik etmeyin.Ha sen nerden biliyorsun diyorsaniz cok iyi anliyorum onlari, hepsi oyle soyler ve cok sever beni.

bir kadının olmassa olmaz ihtiyacı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.