Şimdi Ara

Hatun kisilerle ilgili her turlu sorularınızi alabilirim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar basliktan da anlasilacagi uzere her turlu sorununuzu alabilirim.Bu konuda cok derin bilgiye sahip olduguma inaniyorum, sorularinizi eksik etmeyin.Ha sen nerden biliyorsun diyorsaniz cok iyi anliyorum onlari, hepsi oyle soyler ve cok sever beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erkekte ilk neye bakarlar. parası olan erkek tıpı olmasa bıle 1-0 önde mıdır
  • kız erkekten büyükse erkekle ciddi düşünebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru1

Arkadaslar basliktan da anlasilacagi uzere her turlu sorununuzu alabilirim.Bu konuda cok derin bilgiye sahip olduguma inaniyorum, sorularinizi eksik etmeyin.Ha sen nerden biliyorsun diyorsaniz cok iyi anliyorum onlari, hepsi oyle soyler ve cok sever beni.

Hatunlarla aran iyi olsa burada işsizlikten soru cevaplamazdın.
  • Arkadasim ciddiyim ben. Guncellemedim orayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

kız erkekten büyükse erkekle ciddi düşünebilir mi

Ben de daha once oyle bir iliski yasadim, hatun benden 10 yas buyuktu ve hic sorun olmadi. Tavsiyem onun sana guvenmesini saglamalisin biraz da ayagin yere bassin.Olgun bir genc ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: srvt71

erkekte ilk neye bakarlar. parası olan erkek tıpı olmasa bıle 1-0 önde mıdır

Paraya bakmıyorum derse yalan soyluyodur. Paspal bir goruntu de olan kisiyle kimse muhabbet etmez, sen de etmezsin emin ol. Biraz cool ol ve kendini agirdan sat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadasim ciddiyim ben. Guncellemedim orayi.

sevmediğin bir kızla ısrarları üzerine 3 yıl çıktıktan sonra yavaş yavaş alıştım ve bağlandım ama sonra ayrılınca bu durum beni üzdü bayağı bir üzdü. dediğim gibi sevmeme ve kızın benim dengim olmamasına rağmen üzülmüştüm. o da benim gibi birisiydi öylesine çıkmak veya zaman geçirmek için sevgili olmak değilde düzgün ve adam gibi birşeyler arayan birisiydi arada internetten bakıyordum baya bir süre hiçbirşey yoktu geçen denk geldi baktım başkasıyla ilişkiye başlamış. hani pişmanlık veya üzüntü durumu değilde öyle görünce ne bileyim hafif sinirim bozuldu karnıma ağrı girdi çok garip oldum. git başka kızla takıl diyeceksin istesem takılırım da rahat rahat ama ben hassas ve düzgün birisiyim oyun oynamak istemiyorum veya cinsel olay için çıkayım da demiyorum seçiciyim de bu yüzden yeni kız işide derslerden dolayı bu aralar olmaz anca yazın... bu durum geçmesi için ne yapsam sence bende ilişkiler yaşadım ama senin tecrübe daha fazlaysa birşeyler duymak isterim.

• Sen davet edince hiçbi yere gelmeyen, sen ona mesaj atınca konuşmayı bitirmeye çalışan ama yine de arkadaşın olan bi kızı tavlamak için ne yapmamız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadasim ciddiyim ben. Guncellemedim orayi.

sevmediğin bir kızla ısrarları üzerine 3 yıl çıktıktan sonra yavaş yavaş alıştım ve bağlandım ama sonra ayrılınca bu durum beni üzdü bayağı bir üzdü. dediğim gibi sevmeme ve kızın benim dengim olmamasına rağmen üzülmüştüm. o da benim gibi birisiydi öylesine çıkmak veya zaman geçirmek için sevgili olmak değilde düzgün ve adam gibi birşeyler arayan birisiydi arada internetten bakıyordum baya bir süre hiçbirşey yoktu geçen denk geldi baktım başkasıyla ilişkiye başlamış. hani pişmanlık veya üzüntü durumu değilde öyle görünce ne bileyim hafif sinirim bozuldu karnıma ağrı girdi çok garip oldum. git başka kızla takıl diyeceksin istesem takılırım da rahat rahat ama ben hassas ve düzgün birisiyim oyun oynamak istemiyorum veya cinsel olay için çıkayım da demiyorum seçiciyim de bu yüzden yeni kız işide derslerden dolayı bu aralar olmaz anca yazın... bu durum geçmesi için ne yapsam sence bende ilişkiler yaşadım ama senin tecrübe daha fazlaysa birşeyler duymak isterim.

Kardesim ortada kaldin diye kendini bu kadar caresiz hissediyorsun. Detaylara onem veriyorsun sanirim. Bence hayatina sunger cek onunde ki firsatlari degerlendirmeye basla.

• quote:

Orijinalden alıntı: sigva

Sen davet edince hiçbi yere gelmeyen, sen ona mesaj atınca konuşmayı bitirmeye çalışan ama yine de arkadaşın olan bi kızı tavlamak için ne yapmamız lazım.

Fazla baski uygulama eglenceli bir tip ol. Zorla guzellik olmaz kardesim.

• quote:

Kardesim ortada kaldin diye kendini bu kadar caresiz hissediyorsun. Detaylara onem veriyorsun sanirim. Bence hayatina sunger cek onunde ki firsatlari degerlendirmeye basla.

ortada kalmadım yahu ben birçok kez bitirelim diyordum zaten arkadaşa ama o sürekli zoraki uzatıyordu en sonunda ailesi yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştı. çaresiz hissetmek demeyelim de umutsuzum biraz aradığım özellikteki kız gerçekten yok veya yok denecek kadar az onları bulmak için de çok fazla uğraş gerekiyor o kadr boş zamanım yok. süngeri çoktan çektim ayrılalı 1 yıl oluyor.. şuan bile unuttum zaten sevseydim etkisinden çıkamazdım. biraz şans ile karşıma birisi çıksa kafamı dağıtacak iyi olacak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Mart 2013; 17:01:47 >
  • quote:

Arkadaslar basliktan da anlasilacagi uzere her turlu sorununuzu alabilirim.Bu konuda cok derin bilgiye sahip olduguma inaniyorum, sorularinizi eksik etmeyin.Ha sen nerden biliyorsun diyorsaniz cok iyi anliyorum onlari, hepsi oyle soyler ve cok sever beni.

G : sevdiğim kız
    Ö: bayan kankim

şimdi özgüven eksikliği konusuna girmiştim güzel kızlarla ne kadar konuşursanız o kadar özgüveniniz artar demişler bu yüzden Ö ile kanki oldum G yi 2 senedir seviyorum açılamıyorum aynı sınıftayız sürekli 4 tane kız ile birlikte geziyor tipim ortalama sayılır nasıl açılabilirim git konuş diceksen herkes diyor farklı bi çözüm öneriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

ortada kalmadım yahu ben birçok kez bitirelim diyordum zaten arkadaşa ama o sürekli zoraki uzatıyordu en sonunda ailesi yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştı. çaresiz hissetmek demeyelim de umutsuzum biraz aradığım özellikteki kız gerçekten yok veya yok denecek kadar az onları bulmak için de çok fazla uğraş gerekiyor o kadr boş zamanım yok. süngeri çoktan çektim ayrılalı 1 oluyor.. şuan bile unuttum zaten sevseydim etkisinden çıkamazdım. biraz şans ile karşıma birisi çıksa kafamı dağıtacak iyi olacak ..

Emin ol oyle bulamazsin kardesim biraz daha eglenceli bi adam ol. Ben yapamiyorum dersen de inan yapicak birsey yok.Bir de biraz bencillik olur birini unutmak icin birini bulmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duru1 -- 30 Mart 2013; 16:54:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AllameFan

quote:

G : sevdiğim kız
    Ö: bayan kankim

şimdi özgüven eksikliği konusuna girmiştim güzel kızlarla ne kadar konuşursanız o kadar özgüveniniz artar demişler bu yüzden Ö ile kanki oldum G yi 2 senedir seviyorum açılamıyorum aynı sınıftayız sürekli 4 tane kız ile birlikte geziyor tipim ortalama sayılır nasıl açılabilirim git konuş diceksen herkes diyor farklı bi çözüm öneriniz varmı

Uzaktan niyetini sorgula niyeti varsa sayet devam et yoksa salla. Hem neyini gordun ve aranizda ne gecti de asik oldun?

• quote:

quote:

Sen davet edince hiçbi yere gelmeyen, sen ona mesaj atınca konuşmayı bitirmeye çalışan ama yine de arkadaşın olan bi kızı tavlamak için ne yapmamız lazım.

Hocam onları ben de yapıyorum. Ama artık inata dönüştü bu ben de ne olursa olsun bu oyunu ben kazanmalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

quote:

quote:

Hocam onları ben de yapıyorum. Ama artık inata dönüştü bu ben de ne olursa olsun bu oyunu ben kazanmalıyım.

Alıntıları Göster
    Kızlarla iyi anlaşıyorsan bence sen nonoşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Alıntıları Göster
    Mesajım sürünsün şuralarda.

Bu arada konuyu açan arkadaş eralde Hatunların yedek sevgilisi MAHO
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Adam ol cok fena benzetirim seni.Burada ki ergenlr yüzünden insanin giresi gelmiyor, birbitmediniz.

• quote:

Actıgım konuya cevap yazarsan cok sevinirim bu baslık altındada yazabilirsin sorun değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_73401361/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73402916
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.