Merhaba arkadaşlar, evimdeki bir peteğin hava alma vanası yok. Su giriş çıkışı peteğin altında konumlanmış, üst kısımlarında ise tıpa var. Peteğin üstü ısınmıyor, binanın su tesisatının yapısından dolayı neredeyse her ay banyodaki havlupandan hava almak zorunda kalıyorum. Fikrimce üstü ısınmayan petekte hava var, fakat vanası olmadığı için nasıl havasını alabileceğimi bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hava alma vanasız petek
-
-
Mobil sistem değilse herhangi bir petekten hava almanız yeterli olur aslında?
Mobil (kolektörlü) sistem mi var evinizde?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğalgaz kombi var, herhangi bir petekten almak maalesef işe yaramıyor. Sanırım kombinin evin genelinden aşağıda konumlanmasindan kaynaklı.
Kombi ve bir küçük petek yarım kat aşağıda, merdiven boşluğu. Geri kalan 2 petek ve havlupan yarı kat yukarıda.
Geçenlerde kombi değişti eskisinin su tankı patladı bütün sular boşaldı peteklerden. Yenisini taktıklarından beri yatak odasının peteğinin üstü ısınmıyor. Birini çağırsam maliyeti çok fazla olacak, ona ayırabilecek bir bütçem yok maalesef.
Umarım bir çare bulabilirim burada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmamasi saçmalik miş,iki tarafa tapa takmişlarsa tek yapicağin şey dogalgaz tesisatcilarin da vana alman kendin takman yada anahtar yardimiyla havasini alman, Ayrica her yil hava alman gerektiricek bi durum olmamasi lazim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her yol olsa mükemmel derdim 😁 her ay en az bir kere banyodan alıyorum üstü soğuk kalıyor yoksa. Ben bı tipayi gevşetebilir miyim ona bakayım en iyisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X