Şimdi Ara

HAVA ER EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI - KÜTAHYA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.748
Cevap
13
Favori
740.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kütahya hava indirme ağır vasıta ? nası yardımcı olursanız sevinirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexmaris

kütahya hava indirme ağır vasıta ? nası yardımcı olursanız sevinirm

sen 89/1'limisin
  • 1- YANINA GELİRKEN HİÇBİRŞEY GETİRME ZATEN TUGAYDAN VERİYORLAR AMA YANINA ŞAMPUAN ALSAN İYİ OLUR YALNIZ BİZE HAVLU VE SABUNLARI VS GEÇ VERDİLER
    2- JİLET FALAN VERMEZLER WİLKİNSON TIRAŞ BIÇAĞI TIRNAK MAKASI SATIYORLAR HEPSİ TOPLAM 50 YTL FALAN VAR
    3- AKBANK BULUNMAKTA KENDİN HESAP AÇMANA GEREK YOK ZATEN SENİN HESAP AÇIK OLUYOR ORADA SADECE İMZA İŞLEMLERİNİ YAPACAKSIN ZATEN SANA ZARF VERİYORLAR İÇİNDE SENİN ÜZERİNE AÇILMIŞ BİR ATM KARTI VAR İMZA ATARKEN SANA PARA YATIRMAN İÇİN YARDIMCI OLUYORLAR
    NOT: BAŞKA BİR BANKA ATM Sİ BULUNMAMAKTA

ÖNERİLER : 1 SAĞLIĞINA DİKKAT ET HASTA OLURSAN PASO İĞNE YERSİN (BEN BİLE ZOR DAYANDIM)
    2 KİMSEYE KARŞI GELME ERLERLE ÇAVUŞ VE ONBAŞILAR İLGİLENİR
    3 KÜNYENİ BAĞIRARAK OKU ADIN SOYADIN MEMLEKETİN
    4 SUÇ İŞLEMEDİĞİN SÜRECE KİMSE SENİ DÖVMEZ
    5 IPOD, MP3 ÇALAR VE CEP TELEFONU TRAŞ MAKİNESİ FALAN GETİRME NİZAMİYEDE ALIYORLAR
    6 MUHAFIZ ERİ ÇAVUŞ ONBAŞI FALAN OLACAM DEME HÜSRANA UĞRARSIN GİDENE KADAR EĞİTİN YAPARSIN EVRAK İŞLEMLERİ VE SİVİL HAYATTA NE İŞ YAPIYORSAN DOĞRUCA SÖYLE RAHATSIZLIĞIN FALAN VARSA SÖYLE YOKSA MUHAFIZ FALAN YAPARLAR TESLİM TARİHİ KAÇSA O ZAMAN TESLİM OL
    7 CEKLİST'İ İYİ EZBERLEYİN
    ..........................ALLAH SANA SABIR VE KOLAYLIK VERSİN..................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar_2450 -- 9 Şubat 2009; 16:18:11 >

• s.a herkese bende kütahya hava er eğitim tugayı bu asizlerle ilgili bi kaç bişeyi okudum ama ingilizce bilenlerden oluyomuş sanırım bu sınavka yapıyolarmış sınavlar ne derecede zordur bilen warmı acaba şimdiden teşekkürler.
  • benim orada arkadaşım var askeri inzibat dediğin gibi olacak olsa benim arkadaşımı 88/4 as.iz yapmazlardı kim söylüyorsa sana yalan söylemiş yabancı dil bilme olayı farklı bir bölüme giriyor yani as.iz'le alakası yok
  • eywallah bilader yinede
  • adaş bak yukarıda gencerker ne yazmış bi oku
  • gencerker arkadaşımızın yazdığı: Bir de 2 ve 4 celplerinde 15 tane ingilizceci alınıyor AS-İZ'lere.. Bende bunlardan biriydim fakat sınavları geçemedim. Kazanan 3 arkadaşımız Belçika yolcusu 6 şubatta.

bunu yazan arkadaşımız doğru yazdı ama her yabancı dil bilmeyen asker as.iz olmayacak anlamına gelmez
    sende evrak işlemleri yapılırken yabancı dil biliyorum dersen seni havada karada kaparlar birde onun sınav usulü var onuda kazanısan yurddışına gidersin kazanamazsan direk usta birliğine gidersin
  • eywallah üstat bunları öğrenmek ii oldu yalnız bişey daha sorsam hani bu yurtdışına yolluyo diosun ya ne olarak yollandığı neler yaptıkları hakkında bi bilgin warmıı ?
  • selam arkadaşlar 89/1 kütahya hava er eğitim komutanlıgı ulaştırma gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirlegend -- 14 Şubat 2009; 16:13:18 >
  • SELAMINALEYKÜM ARKADAŞLAR 89\1 KÜTAHYA YOLCUSUYUZ :d MERSİNDEN ABDULLAH FOTOĞRAFCIYIM 460 GÜN BİZİ BEKLİO :d BİZDE O DENENİ YEDİK ARKLAR
  • gardaşlar ıskendrundan serhat ben ben de kutahya yolcusuyum 89/1 muhafız eri olarak.muhafız eri ne demek bılen varmı.bırde oraya dusen arkadaslar varsa eklesın konusalım alone_serhat@hotmail.com foto apo ozellıkle sen ekle yakınız gorusuruz orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat689 -- 17 Şubat 2009; 17:17:50 >
  • slm devrem bende kütahya hava ulaştırma hizmet araçları sürücü gidiyorum orda görüşelim
  • sirlegend
    arkadaş; ulaştımada, sülüs'te özellik ne yazıyoo? benim hizmet araçları sürücüsü.
  • herkese selamlar aynı şekilde benimde bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim normalde sınıfım hava ulaştırma ' makam araçları sürücüsü' olarak yazılmış fakat mesleğimle ilgili bir konu üzerine yönlendirilme yapılıyormu yada benim isteğimle farklı mertebelerde görev tamamlama söz konusu olabilirmi anlamadığım tek konu makam araçları sürücüsü tam olarak hangi kapsamları içeriyor teşekkürler 26 şubt ta kütahyada görüşmek dileğiyle :D
  • ilavuslu 32 nerden yazıon tertıbım
  • ıspartadan tertip
  • tamam kardesım yukarda msn vermıstım bı ara eklede goruselımmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: catalbicaktakimi

herkese selamlar aynı şekilde benimde bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim normalde sınıfım hava ulaştırma ' makam araçları sürücüsü' olarak yazılmış fakat mesleğimle ilgili bir konu üzerine yönlendirilme yapılıyormu yada benim isteğimle farklı mertebelerde görev tamamlama söz konusu olabilirmi anlamadığım tek konu makam araçları sürücüsü tam olarak hangi kapsamları içeriyor teşekkürler 26 şubt ta kütahyada görüşmek dileğiyle :D

askerliğe başladıktan 2 hafta sonra meslek seçimleri yapılır. seni beğenirlerse kendi mesleğini yapabilirsin. makam şöförüde güzeldir. ama sülüsünde yazana bakma içeride herşey değişir. makam şöförleri görüntüsü ve konuşması güzel kişilerden seçiyorlar

• cevabın için teşekkür ederim umarım herşey gönlümüzce olur.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.