Şimdi Ara

Hava Filitresine Yağ Dolması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

94 model 1,3 seat ibiza marka aracım 60 km yaparken önce hava filitresine yağ çekmeye başladı.
    yağını kont ettirdim tam sorun kalmadı dedim bu seferde çekişten düştü ekzozdan su atıyor.tekleyerek gitmeye başladı sizce prop.nedir bana ne kadar masraf acar. :S

son olarak bir hafta önce yarışa katılmış 170 dedirmiştim lpg de sizce o sırada motoru yakmış olabilirmiyim :(

bu arada aracım 225000 km de.ama tüm bakımlarını normalde en ince ayrıntısına kadar yaparım motorum son derece temizdi. :(

10 yıldır hic benzinle çalışmamış.(benzin otomatiği bozuk olduğu için)

Acil cvb ve çözüm önerilerinizi bekliyorm

Saygılarımla

• sanırım segman yemiş. ama kafam hava filtresine takıldı nasıl yağı çekiyor. birde egzozdan atılan su normal birşeydir ama oluk oluk atıyorsa o zaman büyük ihtimalle su kanallarından birisi çatladı. aracında su eksiltmesi var mı? bunlarıda yazarsan iyi olur
  • çok az da olsa su eksiltmesi var.

hava filitresini filitresiz kullanımda nasıl böyle oluk oluk yağı çekerek üfleme yaparsa aynen öyle çekti.sıkıstırmadandır diye düşündüm hava filitresini söküp temizledim yenisini taktım şimdi o sorunu baya bi giderdim ama inan bende ilk defa böle bişeyle karşılastım.

sekman yese seste faklılık olmazmı ve hiç çekmemesi lazım değilmi ?
  • bana yağ çekme değilde yağ üflemiş gibi geldi, krank havalandırmasından çekeceği yerde geri basmış olmasın, artık nedeninide motoru fazla sıkıştırmana veya fazla yağ konmuş olabileceğine bağlıyorum...
  • yağda eksilme oluyorsa bi yerlerde çatlak ta olabilir.
  • radyator kapagini ac ve icinde kremsi bi tabaka olusmus mu ona bak.gerisini sen soruyu yanitladiktan sonra yazacam.
  • radyatörün soğuk su deposunu araç çalışırken açıp baktım ewt köpürme var ama öyle yoğun kremsi bir tabaka görmedim bveyada ben bakamadım.çünkü bnmkinin radyötöründe kapak yok.ayrıyeten şuan baya bir sızdırma var.ve son olarak acaba sekman yiyip yemediğini nasıl anlarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soğutma suyunda yağ
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araca conta yaktırmışsın. hayırlı olsun mu deseeem, geçmiş olsun mu desem, bilemedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.