Şimdi Ara

Hava güzel olunca piknik alanı tıklım tıklım doldu taştı.. Böyle örnek dünyada yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.cumhuriyet.com.tr
    İstanbullular ‘evde kal’ çağrısına uymadı! Korkutan görüntüler
    http://www.cumhuriyet.com.tr/video/istanbullular-evde-kal-cagrisina-uymadi-korkutan-goruntuler-1728590

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 21 Mart 2020; 13:14:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basiretsiz beceriksiz yönetimle herşey için geç olacak bu gidişle. Halk kendini kontrol edemeyeceği belli, ohal ilan et, seferberlik yap, daha az zayiatla atlat. Ekonomik sorunlar zaten hastalık yayıldığında da olacak. İyisimi yayılmadan bu sorunu göze alıp en azından hastalıkla mücadele anlamında daha fazla efor sarfetmek zorunda kalmayız. Böylelikle hem sağlık giderlerinden kaynaklı ekonomik problem yaşanmaz, hem en az ölü sayısı ve vaka olur hemde yönetici olarak örnek olursun. Ama nerede.
  • Bizim bakanlıklar sıkıntılı, tek tek yasaklıyorlar. Bilmiyor musunuz bu milletin ne olduğunu? İç İşleri olay üstüne yasaklıyor önlem mantığı yok, kriz yönetimi kavranamamış.

Bu gidişle İtalya vız gelir tırıs gider yanımızda.
  • Tarım ve Orman Bakanlığı, park ve mesire alanlarında mangal ve piknik yapılmasını yasakladı..
  • Basiretsiz beceriksiz yönetimle herşey için geç olacak bu gidişle. Halk kendini kontrol edemeyeceği belli, ohal ilan et, seferberlik yap, daha az zayiatla atlat. Ekonomik sorunlar zaten hastalık yayıldığında da olacak. İyisimi yayılmadan bu sorunu göze alıp en azından hastalıkla mücadele anlamında daha fazla efor sarfetmek zorunda kalmayız. Böylelikle hem sağlık giderlerinden kaynaklı ekonomik problem yaşanmaz, hem en az ölü sayısı ve vaka olur hemde yönetici olarak örnek olursun. Ama nerede.
  • bırakın ne olucaksa olsun.
    camilere , avmlere , maçlara falan gitsinler karışmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chebu

Tarım ve Orman Bakanlığı, park ve mesire alanlarında mangal ve piknik yapılmasını yasakladı..
    belgrada girişi yasaklasalar daha mantıklı değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

belgrada girişi yasaklasalar daha mantıklı değil mi

Alıntıları Göster
    Yeni yasaklandı. Ekipler gerekli müdahaleyi yapacaklar diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bu mesaj silindi.
    Hay senin yapacağın trollüğe..... sana bişey derdim de yönetim komple sizden yana.. hemen ban atıyorlar

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Kendisi o mesajı evinden yazarken nasıl da gönül rahatlığıyla konuşuyor.

Böyle olmaz ama. Piste bekliyoruz sizleri de...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke virüs sadece bu tiplere bulaşıp öldürse de dünya güzelce bir dezenfekte olsa. Biz de mutlu mesut yaşasak.

• Bunlarin muhabbetlerinin ana konusuda korona virüsüdür ha
    Adam bir yandan etini yerken bir yandanda bu virüs cok can alacaga benziyor muhabbetleri yapıyordur
    Komedi ülkeyiz yemin ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimisi hiç sallmıyor virüsü, kimisi de aşırı önlem alıyor. ortası yok bu işin
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Böyle tipleri bilirim. Bunlar küfür yemekten hoşlanırlar. Analarının babalarının kulaklarını çınlatır burda bir üye bunlar mesajı okur zevklenirler. Zamanında çok küfür ediyordum bende bunlara ama baktım tatmin olmuyorlar, vazgeçtim.
  • Mangal ve pikniğe de yasak geldi

• Hangi birine küfür edeceğimi şaşırdım
    Asker yollayanamı
    Piknik yapanamı
    Otobüsle gezenemi...

• Firüs dumana gelmiyormuş kesin bilgi yayalım....

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Bizim bakanlıklar sıkıntılı, tek tek yasaklıyorlar. Bilmiyor musunuz bu milletin ne olduğunu? İç İşleri olay üstüne yasaklıyor önlem mantığı yok, kriz yönetimi kavranamamış.

Bu gidişle İtalya vız gelir tırıs gider yanımızda.
    Zaten olayın en başından bu yana her gün şahit olduğumuz şey şu: Atılan her adım yapılması gerekenler ne ise onun yapılmadığın gösteren bir olayla karşılaştıktan sonra atılıyor.

Buna da iyi yönetim vs. deyip bakan övüyor muhalifinden aktrollüne herkes.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.