< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 21 Mart 2020; 13:14:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 21 Mart 2020; 13:14:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hay senin yapacağın trollüğe..... sana bişey derdim de yönetim komple sizden yana.. hemen ban atıyorlar
|
Böyle tipleri bilirim. Bunlar küfür yemekten hoşlanırlar. Analarının babalarının kulaklarını çınlatır burda bir üye bunlar mesajı okur zevklenirler. Zamanında çok küfür ediyordum bende bunlara ama baktım tatmin olmuyorlar, vazgeçtim.
|
Basiretsiz beceriksiz yönetimle herşey için geç olacak bu gidişle. Halk kendini kontrol edemeyeceği belli, ohal ilan et, seferberlik yap, daha az zayiatla atlat. Ekonomik sorunlar zaten hastalık yayıldığında da olacak. İyisimi yayılmadan bu sorunu göze alıp en azından hastalıkla mücadele anlamında daha fazla efor sarfetmek zorunda kalmayız. Böylelikle hem sağlık giderlerinden kaynaklı ekonomik problem yaşanmaz, hem en az ölü sayısı ve vaka olur hemde yönetici olarak örnek olursun. Ama nerede.
|
Tarım ve Orman Bakanlığı, park ve mesire alanlarında mangal ve piknik yapılmasını yasakladı..
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|