Şimdi Ara

Hava Harp Okulu hakkında soru/cevaplar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
12.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bilgisi olan mülakatlara katılmış veya katılan birini tanıyanlara sesleniyorum rica ediyorum hatta bi el atın benim sorulara. Öncelikle khoya veya hhoya gittik diyelim yani seçim aşamalarına o süre zarfında okulda kalabiliyor muyuz? Birde boyda veya başla herhangi bir durumda bir sıkıntı çıktı öbür sağlık muayenesinde direkt eleniyor muyuz??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -SerkanK- kullanıcısına yanıt
    Şuan lise son sınıf öğrencisiyim.ygs den sonra mı başvurucam yoksa LYS den sonra mı ?
    Araştırdım yapılan yeterlilik sınavlarında uçuş ta varmış sivil liseden geldiğim için bi eğitim alıp mı o elemeden geçicez tam olarak nasıl olucak açıklar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

quote:

Orijinalden alıntı: -SerkanK-

quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

merhaba hocam sorum belki sizin alanınıza girmeyebilir.

subay olmak istiyorum mülakatlar nasıldır zormudur nelere dikkat etmem gerekir ?

Direkt hho ya başvurarak mı yoksa astsubaylık myodan sınavlı geçişmi hocam açıklarsan daha iyi cevaplayabilirim .

hava değil hocam denize gitmek istiyorum sorunuza gelirsek evet harp okuluna başvuracağım.

Bu gün bazı sitelerde araştırma yaptım açık lisede okuduğum için
    sorunlar çıkıyormuş pek olumlu yazılar okumadım olmayacak gibi görünüyor sizide meşgul ettim özür dilerim.

Kardeş emin ol denizci olmak istemezsin onlar hep alkolik 2. Sınıf adam oluyılar düşünsene 6-7 ay denizdesin tanıdığım denizciler hep hava veya kara oku diyolar

• başlığı açan kişinin helikopter pilotları yalnızca hava harp okulundan çıkar cümlesi bile basit bir bordo klavyeli işle ilgisi alakası olmayan biri olduğunu gösteriyor. şuan silahlı kuvvetlerdeki en çok helikopter ve helikopter pilotu kara kuvvetlerinde. yani bu başlık altında okuduklarınızı tamamen doğru kabul etmeyin. kendiniz araştırın
  • Helikopter pilotları sadece HHO'dan çıkmaz, K.K.K.lığı'nda Kara Havacılık, Dz.K.K.lığı'nda Deniz Havacılık sınıfı vardır. Jandarma ve Sahil Güvenlik pilotları da burada yetişir.

• Hava Harp Okulunda en düşük boy kilo sınırı nedir acaba?
  • Kripoli kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana milyonluk uçak veriyorlar tabiki kusursuz göz olmalı

• Kafan güzel herhalde adamların sana teslim ettikleri BMW veya Mercedes falan değil kardeşim jet veriyorlar sana 1 numara göz kusuru olan birinin jet sürmesi kesinlikle imkansız.

• En düşük 1.63 en yüksek 1.90 kolonda buna göre kitle endeksine göre bak

• Harbıyelı H kullanıcısına yanıt
    Harp okuluna girmekle pilot olmak aynı şey mi? Ben okula girmek için söyledim. Ayrıca girenlerin de zaten az bir bölümü pilot oluyor. Git harp okulu öğrencilerine bak %30u gözlüklüdür.

• Teknisyenler onlar kardeşim.
    Bilmiyorsan yorum yapma lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Harbıyelı

Teknisyenler onlar kardeşim.
    Bilmiyorsan yorum yapma lütfen

Meslek yüksek okulundan sonra hava harp okuluna girişler nasıl sınav mülakat nelerdir biraz bilgi verirmisin

• Pilotluk hakkinda bilgi sahibi olmak sart mi yani nasil kullanildigini bilmek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aysegy

Pilotluk hakkinda bilgi sahibi olmak sart mi yani nasil kullanildigini bilmek?

Pilotluk hakkından bilgi sahibi olmana gerek yok sadece mülakatları başarı ile geçebil. Okulun amacı pilot yetiştirmek onlar öğretiyor zaten.

• meraba ben 16 yaşındayım ve bu sıralar hava harp okuluna ayrı bir ilgim var ve orayı düşünüyorum. size bu konu hakkında birkaç sorum var. ben burnuma estetik yaptırmak istiyorum ama şartlarda bıçak altına yatmamış olmak gerekiyormuş burun estetiği o şarta girermi acaba. ve diğer sorum çevremmde hep hava harp okuluna girip yapamayıp geri dönen insanlar var koşullar çok mu ağır? ve diğer sorum kızlarla erkeklere aynı oranda mı ağırlık veriyorlar yoksa kızlara dahamı esnek davranıyorlar? cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler.
  • Benimde bi sorum var ben kalp hastasiyim
    Ayni zamanda alerjik astimim var 7.siniftayim gelecek sene girip ısıklar askeri hava lisesine gitmek istiyorum gozumde herhangi bi sorun yok daha once herhangi bi dershane veya cemaat okuluna gitmedim alirlarmi beni

• Ben bu sene hava harp okulu mülakatlarına gireceğim. Diyelim ki mülakatları başarıyla geçtim sıra intibak eğitimine geldi. İntibak eğitimi bildiğim kadarıyla eylül ayında yapılıyormuş. İntibak eğitiminden elenirsem ya da özel güvenlik soruşturmasından elerseler başka bir üniversiteye gidebilecek miyim yani sonuçta intibak eğitimi taaa eylülde yapılıyor. yoksa boşta mi kalacağım bilen biri varsa cevaplarsa çok memnun olurum. Teşekkürler...

• Hocam Merhabalar 11. Sınıf öğrencisiyim ve pilot olmak hep hayalimdi. Çok araştırdım HHO nu ve herturlu fiziksel sınavı geçecigimi düşünüyorum. Her türlü spor dalında tecrübem ve yeteneğim var. En iyi Anadolu lisesine gidiyorum Tekirdağ daki. Ve okulumda spor dallarında başarılı isimlerden biriyim. Ayrıca 2 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum fitness a gidiyorum. Vücudum da iyidir kaslı biriyim. 178 boyum var. HHO da tek korkum var. Ben gondola binemiyorum. Yani böyle hizli bir şekilde ileri geri gittigimde içim bi kötü oluyor. Gondola binerim binmesin bikere bindim arkadaşlar çok istedi diye ve kendimi böyle çok sıkınca birşey olmuyor. Ama durmadan kendimi sıkmaliyim yoksa kötü oluyor içim. Bayılmak gibi felan olmuyorum ama anladınız siz. Ve HHO da buna benzer testler uygulanıyor. G kuvveti testı felan yapılıyor. Bunlara sıkıntı yaşadığımı farzedersek elendim sayalım. Ben okuldan çıkarılıyor muyum? Yerde bi meslek elde edemiyor muyum? Ne oluyor yani hocam? Ve 2. Korkum ise ingilizcem okadar da iyi değil. İdare eder ama iyi denemez. Bu bana orda problem yaratır mı? Hocam bana e postadan da ulaşabilir misiniz? Bilgilisiniz bu konuda mthnkty@hotmail.com

• ygs den hava harp okuluna kabul edıldım mulakatlar felan var ama lys de mf ye gırmeıdm tm ts olarak gırdım sorun olur mu ?
  • rigby28 R kullanıcısına yanıt
    Tm den alım yapıyorlar sıkıntı olmaz. Ufak bir tavsiye sabah kahvaltını iyi yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 14 Temmuz 2017; 20:34:1 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.