Şimdi Ara

Hava harp okulu mezunu,em,93.75 yds neler yapılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir yakınım eski askeri pilot
    Hava harp okulu mezunu elektronik mühendisliği diploması var itü denkliği var muhtemel
    Yds 93.75 puanı var
    Yazılım dillerine hakim c,java için vs zamanında itü de tez hazırlamış ileri düzey okuma yazma konuşma İngilizcesi olan donanımlı birisi
    Piyasada ne yapabilir sizce fikri olan var mı?Kafası karışık biraz yardımlarınızı bekliyorum.Yaş 32-33 fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Botadam -- 21 Mayıs 2021; 21:32:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• hava harpten mezun olan adamın rahat iş bulması lazım girsin bir yerlere hemen başlasın tecrübe önemli

• Hocam düzgün cv hazırlamayı bile bilemiyor :)
    Aniden oldu her şey boşta kaldı direk
    Linkedin den vs haberide yok boşta kalacak birisi değil ama işte eskide kaldı biraz yaşı gereği

• bence baya dolu bir cvsi çıkar. kolaylıkla mühendis olarak iyi bir iş bulabilir diye tahmin ediyorum. bir de biliyorsanız neden havacılığı bıraktı

• Siyasi meseleler hocam, hakkında fetö belası yüzünden dava açıldı,beraat etti davadan ama dönmedi geri

• Botadam B kullanıcısına yanıt

anladım hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam burası tyt ayt forumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetö metö diye diyip kendilerinden olmayanları şutladılar askeriyeden. İyi hazırlanmış bir cv ile girer güzel yerlere fetö davasından beraat etmişse bir de hiçbir sıkıntı yaşamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.