Bildirim
Hava Harp Okulu Mülakatları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
geçmiş olsun buyuk ihtimalle mulakata giremeyeceksiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Hukukcu Polis
geçmiş olsun buyuk ihtimalle mulakata giremeyeceksiniz
Hava Harp Okulu'nu arayanlara söyle bir bilgi vermişler. 27 Haziran-7 Temmuz arası herhangi bir günde gelebilirsın demişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emrullah.
quote:
Hava Harp Okulu'nu arayanlara söyle bir bilgi vermişler. 27 Haziran-7 Temmuz arası herhangi bir günde gelebilirsın demişler.
Oyle bir sey oldugunu sanmiyorum giris belgesinde tarih yaziyor cunku.
quote:
Orijinalden alıntı: oceans21
quote:
quote:
Oyle bir sey oldugunu sanmiyorum giris belgesinde tarih yaziyor cunku.
Kara Harp Okulu mülakatimda 29 haziran yazıyor. Arayıp söylemiştim 27 Haziran ile 1 Temmuz arası istediğin bir günde gelebilirsın dedi.
hocam mülakatları çakışan(kho-dho-hho) kişilere o yazdığınız tarihteki günlerden birinde gelebileceklerini söylemişler telefonda(forumda konusu vardı.sorun olacağını sanmıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: inceuclusarj
hocam mülakatları çakışan(kho-dho-hho) kişilere o yazdığınız tarihteki günlerden birinde gelebileceklerini söylemişler telefonda(forumda konusu vardı.sorun olacağını sanmıyorum.
Aynen bende ona güvenerek gidiyorum. Dün normalde gidecektim ama 30 dk ile otobüsü kaçırdım bugüne kaldı.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: inceuclusarj
Aynen bende ona güvenerek gidiyorum. Dün normalde gidecektim ama 30 dk ile otobüsü kaçırdım bugüne kaldı.
anladım.mülakatlarda başarılar : )
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yaptınız geçtinizmi mülakatı ya da nereden elendiniz ortam nasıldı anlatırmısınız? @Emrullah. -
quote:
Orijinalden alıntı: yener44
Ne yaptınız geçtinizmi mülakatı ya da nereden elendiniz ortam nasıldı anlatırmısınız? @Emrullah.
Son aşamada elendim.
Neden? @Emrullah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X