Şimdi Ara

HAVA KURDUNU HATIRLAYAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi zamanlar hava kurdu (air wolf ta diyebilirsiniz) diye bi yabancı dizi vardı.bayılırdım yaa.kara şimseğin hava versiyonuydu.bi sorun çıkıyo ve adamlar helikoptere atlıyolar savaşıyolar dağıtıyolar ortalığı.tabi ordaki önemli nokta helikopterdi.normal bi helkopter değildi.turbosu falan vardı.savaş uçaklarına falan kafa tutuyodu( kafa tutuyodu dediğime bkamayın resmen ?ıçıyodu ağızlarına).hatırlayanınız ver mı?internette bulamaz mıyız ki tekrar izlesem hasret gidersem

• hatırlar gibiyim
    bir tırdan mı çıkıyordu acaba?
    siyah bir helikopter
  • "Blue thunder" değil miydi onun orjinal ismi? Helikopterin stealth modu da vardı, bi düğmeye basınca sessiz konuma geçiyordu. Güzel diziydi. Onun bi de filmi vardı.
  • valla bende hayal meyal hatırlıyorum sanırım tırdan çıkıyodu siyahtı helikopter.blue thunder da olabilir ismi ama türkçesi hava kurduydu ona eminim.

• quote:

Orjinalden alıntı: tr_smach

valla bende hayal meyal hatırlıyorum sanırım tırdan çıkıyodu siyahtı helikopter.blue thunder da olabilir ismi ama türkçesi hava kurduydu ona eminim.

evet ya nerden aklına geldi o şimdibide tatlı cadı vardı dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: so what

quote:

valla bende hayal meyal hatırlıyorum sanırım tırdan çıkıyodu siyahtı helikopter.blue thunder da olabilir ismi ama türkçesi hava kurduydu ona eminim.

evet ya nerden aklına geldi o şimdibide tatlı cadı vardı dimi

bilmiyom valla geldi bi yerden.tekrar izleyebilsem daha da mutlu olcam.zaten uçaklara ve helikopterlere ilgim bu diziyle başladı.hep askeri pilot olmak istemişimdir ama maalesef olmadı(filozof olcam az kaldı).

• hava kurdunu hatırlamaya ne var??!

esas trt1deki girdabı hatırlayan çıkacak mı bakalım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hava kurdunu bilmem ama Blue thunder i hatırlıyorum. tırdan değil bir çölün ortasındaki dev bir kaya kütlesinin içinden çıkıyordu güzel diziydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: oert

hava kurdunu hatırlamaya ne var??!

esas trt1deki girdabı hatırlayan çıkacak mı bakalım?

arkadaşım biz hatırlama yarışı yapmıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marduk

hava kurdunu bilmem ama Blue thunder i hatırlıyorum. tırdan değil bir çölün ortasındaki dev bir kaya kütlesinin içinden çıkıyordu güzel diziydi

tamam ya şimdi hatırladım tırdan değil kayanın içinden çıkıyodu.evet o diziydi.ama ismi hava kurduydu yani türkçeye öyle çevirmişlerdi.5 sınıfta falandım ben o diziyi izlediğimde.
  • arkadaşlar böyle helikopterli iki dizi vardı
    birisi bildigimiz polis işi helikopterdi,yani geliştirilmiş bi helikopteri kullanan kişiler polisti,sanırım bu dizinin adıda mavi yıldırımdı
    ikinciside arkadaşların dediği gibi çölün ortasında bi dagdan cıkan helikopter vardı,bunuda kaybolan kardeşini arayan eski bi savaş pilotu kullanırdı tabi bi de yardımcısı vardı.bu dizi blue thunder dı ama Türkiyede Hava Kurdu olarak gösterildi
    ikiside güzeldi ama ikinci bahsettiğim helikopter daha gelişmiş ve daha güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 21 Mayıs 2006; 16:56:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşlar böyle helikopterli iki dizi vardı
    birisi bildigimiz polis işi helikopterdi,yani geliştirilmiş bi helikopteri kullanan kişiler polisti,sanırım bu dizinin adıda mavi yıldırımdı
    ikinciside arkadaşların dediği gibi çölün ortasında bi dagdan cıkan helikopter vardı,bunuda kaybolan kardeşini arayan eski bi savaş pilotu kullanırdı tabi bi de yardımcısı vardı.bu dizi blue thunder dı ama Türkiyede Hava Kurdu olarak gösterildi

ahanda buldum air wolf muş ismi doğru biliyomuşum.

http://www.amazon.com/gp/product/B0007YMWFK/ref=pd_lpo_k2_dp_k2a_1_img/103-9137549-8956669?%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=130

• ulan bir bölümde bir F16 haşat etmişti beeeee
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşlar böyle helikopterli iki dizi vardı

ahanda buldum air wolf muş ismi doğru biliyomuşum.

http://www.amazon.com/gp/product/B0007YMWFK/ref=pd_lpo_k2_dp_k2a_1_img/103-9137549-8956669?%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=130

sanırım ben karıştırdım isimleri

• hayal metal hatırlıyorum
  • İzmir tvde veya kanal 1 de çıkıyo galiba geçen denk geldim Wuuuuuuuuuuuu diye bi ses çıkarıyodu uçarken süper bişeyy eskiden abim le izlerdik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.