< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hava nemlendirici önerisi ?
-
-
Son durum nedir hocam hangisini aldınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaomi hava nemlendiriciyi aldık hocam. Philips daha iyiydi ama yedek filtresini bulmak çok zor. Bulsak bile 2 dane filtre cihaz parası yapıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Memnun musun hocam? Gerçi benim bütçem 1.5 - 2k civarı bu fiyatlara ne önerin var mıdır..
Hayırlı olsun bu arada. Senin aldığın da 2400 müş zaten deneyimlerini beklerim..
Teşekkür ederim. Cihazın kullanımı suyu doldurması arayüzü çok pratik. Mobil uygulama üzerinden modeme bağlanıyor termometresini de satın aldım cihazlar birbirine bağlanıyor birçok özelliğe app den erişiyorsunuz uzaktan kontrol , ortamın nemine göre çalıştırma vs.. Su haznesi full doluyken sanırım 36 saate kadar çalışabiliyor genelde uyurken hep açık tutuyorum. Sesi rahatsız etmiyor
Maalesef çalışma prensibi geleneksel yani buharlı tren gibi pofur çıkıyor , sabah uyandığım da bazen yerler hafif ıslanıyor ama korktuğum kadar değil. Sadece duvar kağıdı varsa biraz dikkat etmek lazım. Ama görevini yapıyor uyku kalitesin de nefes alıp vermede belirgin fark oldu.
Genel olarak izlemimim olumlu , illaki daha iyileri vardır. Yedek parça sıkıntılı olmasaydı kesinlikle philips i denemek isterdim. İllaki daha iyileri de vardır çocuklu ailelere sormak lazım onlar alırken daha iyi araştırıyor :) Ama ilk cihaz deneyimi olarak sevdim ihtiyacınız varsa öneririm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ürün linki atarmısın hocam
Kendi sitesinden aldım hocam en ucuz kendi sitesin de, stok yoktu bildire tıkladım stok gelince aldım . Şuan baktığım da hala stok yok.
https://www.mi.com/tr/product/mi-smart-antibacterial-humidifier/
Çok teşekkürler hocam. Her sabah çocuklarla beraber kuru boğaz bol öksürüklerle uyanıyoruz. Acilen sipariş vermek istiyorum aslında bende bildir yaptım bakalım inşallah kısa zamanda stok olurda alırız.. Ya da alternatiflere bakmaya devam edeyim..
-
Umarım yakalarsınız hocam çocukta varsa kesinlikle almalısınız , rahat nefes almaya başlayınca bunca yıl neden bu zamana kadar böyle bi icattan bi haberdik diye kendimizi sorguladık.. :) yani buzdolabı çamaşır makinesi vs.. nasıl bi evde olmazsa olmazsa nemlendirici de öyle :) Hatta şuan daha profesyonel cihaz bakıyoruz bu yıl sonu fırsat olursa bi tane de oturma odasına odası için düşünüyoruz.
Hocam stok gelince nerden bilgi veriyorlar? Birde kaç gün içinde geldi stok size.?
Hocam başlık açtığım gün bildir demiştim 2 gün sonra mail geldi sonra hemen aldım.
A101 markette Kiwi 6643 marka model ultrasonik hava nemlendirici aldım 2 litreye yakın haznesi var gayet iş görüyor. Fiyatı 600 tl olması lazım geçen hafta aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence evaporative olan yeni nesillerden almak gerekiyor, ultrasonik nemlendiricilerle sürekli saf su kullanmanız gerekiyor bu da bir maliyet. 1-2 gün full çalışırsa 3 lt su yiyor.
Maliyetini geçtik diyelim sürekli benzinliğe gidip o suyu alması da dert.
Ben ultrasonik aldım fakat dinlenmiş su ile kullanmaya çalıştım, saf su kullanılmayınca suyun içindeki mineral partiküllerini havaya verip havayı daha berbat kirletiyor.
İade edip philips ya da mi'nin evaporative modelleri var onlardan alacağım. Fiyatları bir tık daha yüksek ama uzun vadede daha kullanışlı olur.
Benzer içerikler
- roborock s8 wifi bağlanma sorunu
- doğalgazlı ocaktan pat pat ses gelmesi
- ses yalıtımı yaptıranlar yorumları
- daire girişi kireç önleyici kullananlar
- çamaşır makinesi neden köpürmez
- matkap markaları
- en iyi lazer epilasyon aleti
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi waffle makinesi
- en çok tavsiye edilen elektrik süpürgesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X