Termal İçlik ve Termal Eldiven Önerisi
-
-
askeri termal içlik al.
-
Türkiye içinde tavsiye eden var mı bu askeri içlik benzerleri tarzı varsa onlar baya iyiydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nereden alabilirim peki?
-
Ne zaman yolculuk?
-
2 ay sonra
-
dekatlon içliği iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım. Genelde ilk kış zor geçiyor, ondan sonra hava şartlarına alışıyorsunuz. Eğer bahardan sonra gidiyor olsanız alışverişi orada yapın derdim ama pek mümkün olmayacak sanırım o.
İçlik olarak ben yün içlikleri çok daha fazla seviyorum. Türkiye'den de çok ucuza satın alma şansınız var. Eldiven konusunda ise, sanırım Türkiye'de eldiven içliği bulmak zor olacaktır, o yüzden kalın kayak eldivenlerine falan bakmak gerekecek sanırım.
-
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de kayak ürünlerine bakıyorum ama dereceleri var mı acaba kayak ürünlerinin. Kayak kış sporu tabi ama Kanada'nın soğuğu başka. O yüzden sıcak tutanını almaya çalışıyorum.
Yukarıdaki arkadaşın dediği Decathlon'a baktım ama iki üründe de kayak yazıyor fiyatları farklı ve sıcaklık derecesi belirtilmemiş mesela.
-
Ürünleri oradan almak daha mantıklı olabilir, sonuçta her yerin kendi iklimine göre değişiyor ürün özellikleri.
-
baktım decathlona ama birçok farklı içlik var farklı özellikleri var hangisini önerirsiniz ?
-
siyah polyester olan hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X