Şimdi Ara

Termal İçlik ve Termal Eldiven Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kanada'da yaşamaya başlayacağız ve kışlar çok soğuk geçiyor -20 civarının altına düşüyor bazen. Amazonda vs indirim varken alayım diyorum. O soğuklara bir nebze koruyabilecek destek olacak termai içlik ve termal eldiven önerisi olan varsa çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden

• askeri termal içlik al.

• Türkiye içinde tavsiye eden var mı bu askeri içlik benzerleri tarzı varsa onlar baya iyiydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crux07 kullanıcısına yanıt

@crux07

Nereden alabilirim peki?

• Ne zaman yolculuk?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

@Real RocknRolla

2 ay sonra

• dekatlon içliği iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal ped önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Termal Macun Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • joker00 J kullanıcısına yanıt

Anladım. Genelde ilk kış zor geçiyor, ondan sonra hava şartlarına alışıyorsunuz. Eğer bahardan sonra gidiyor olsanız alışverişi orada yapın derdim ama pek mümkün olmayacak sanırım o.

İçlik olarak ben yün içlikleri çok daha fazla seviyorum. Türkiye'den de çok ucuza satın alma şansınız var. Eldiven konusunda ise, sanırım Türkiye'de eldiven içliği bulmak zor olacaktır, o yüzden kalın kayak eldivenlerine falan bakmak gerekecek sanırım.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

@Real RocknRolla

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de kayak ürünlerine bakıyorum ama dereceleri var mı acaba kayak ürünlerinin. Kayak kış sporu tabi ama Kanada'nın soğuğu başka. O yüzden sıcak tutanını almaya çalışıyorum.

Yukarıdaki arkadaşın dediği Decathlon'a baktım ama iki üründe de kayak yazıyor fiyatları farklı ve sıcaklık derecesi belirtilmemiş mesela.

• Ürünleri oradan almak daha mantıklı olabilir, sonuçta her yerin kendi iklimine göre değişiyor ürün özellikleri.

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

@baltalimanı seks ofisi

baktım decathlona ama birçok farklı içlik var farklı özellikleri var hangisini önerirsiniz ?

• joker00 J kullanıcısına yanıt
    siyah polyester olan hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.