selam arkadaşlar 90 cm lik hava perdesi almak istiyorum ortam ısılı piyasada arastırdım storm hava perdesi çok iyi ama fiyatı da yüksek size bir kaçtane marka soracağım 1. ARTDOOR HAVA PERDESİ 2. FREEDOOR HAVA PERDESİ 3. TERMOMAK HAVA PERDESİ bu markalar nasıl hangi markayı önerirsiniz ilk başta sıcak soğuk almayı düşünüyordum ama araştırmalarıma göre sıcak soğuk çok elektrik harcıyormuş o yüzden ortam havalı hava perdesine karar verdim önerilerinizi bekliyorum
onların hepsi dandik.Storm veya Olefini 10 numaradır. Storm alamıyorsan,Storm un üretimi ekonomik seri Lotus al. Olefini alamıyorsan Olefini nin yan üretimi Seemdoor al.
quote:
Orijinalden alıntı: mbirol
onların hepsi dandik.Storm veya Olefini 10 numaradır. Storm alamıyorsan,Storm un üretimi ekonomik seri Lotus al. Olefini alamıyorsan Olefini nin yan üretimi Seemdoor al.
seemdoor nasıl sessiz mi bari beki varmı satın alacağım güvenilir bir site
quote:
Orijinalden alıntı: yolcu45
quote:
Orijinalden alıntı: mbirol
seemdoor nasıl sessiz mi bari beki varmı satın alacağım güvenilir bir site
hava perdesi ses çıkarmassa iş yapmaz.tabi rüzgar sesi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme