Bildirim
Hava savunma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Hava savunma
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2007)
Giriş
-
bu gittiğiniz yerdeki komutanlara göre değişir mesela benim silüs kagıdında sanırım adı tam bu idi silüs kagıdında Topçu şöfor yazıyordu ama ben yazıcı oldum... Orası acemi birliği boşver herkes askerlik ediyor de kimseye birşeyleri ispatlamaya çalışma unutma ordaki adamlar seni ilk kez tanıyor ve ölse dahi kimseye para veya eşya verme... Ölse dahi verme... Sana bir mevkii verilirse de sonuna kadar kullan... Ama usta birliğinde kullan. acemide pek olmaz biraz sürünürün ama usta da rahat edersin. -
ben askerliğimi orda yaptım . hava savunma yedek subay okulun da okudum . gayet güzel rahat bir yer . -
sağolun arkadaşlar yorumlarınız için yokmu başka yorum -
87/3 mü 2ler gittimiki 3e geldi sıra hayır bende 3 tertip gitcemde ondan soruyorum -
Biraderim asker orda.Ağacı çam yeşili ot bir yer -
yokmu mayıs ayında askere gidicek arkadaşlar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X