Bildirim
Hava soğutma ile 4.4 !! Varmı önerisi olan ? :O
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aman tanrim didim nasil oturuyon o pc yaninda bizim elektrikli supurgeden bile cok ses vardir senin kasada 4103rmp de donuyor fanlar.Elektrikli supurge fanimi takili kasada????? -
quote:
Orijinalden alıntı: Overlord7134
Aman tanrim didim nasil oturuyon o pc yaninda bizim elektrikli supurgeden bile cok ses vardir senin kasada 4103rmp de donuyor fanlar.Elektrikli supurge fanimi takili kasada?????
Hayır eskiden kullandığım all-in-one işlemci sıvı soğutma kitimde bulunan fanı(90mm) çıkardım
o 4000+ devir önden gelen fanı içeri üflüyor öbürüde arkadan çekiyor egsoz yardımıyla çekmesi daha da kuvvetleniyor
okadarda sesli değil ya şimdi fan expert ile ayarladım hiç rahatsız etmiyor sanırm işlemci kendinden çok serin çalışıyor bilmiyorum
akşam resmini çekip atıcam şimdi dışarı çıkmam lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X