Şimdi Ara

Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
7
Favori
14.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • P500A'nın üst tarafına 360mm Arctic LF2 sığar mı? Boy olarak kurtarıyor ama kalınlık olarak Phanteks'in sitesinde bir ölçü belirtilmemiş.

• Lancool 3 veya haf 700 stoklara gelse alacağım da yok.

• Honey Badger kullanıcısına yanıt
    Haf 700 vatanda var şu an, lancool 3 çok daha iyi f/p olarak ama stoklarda hiç yok :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • R0semary kullanıcısına yanıt

Valla ben Lian Li O11 dynamic evo aldım. Çok tereddüt etmiştim mesh ön panel yok acaba soğutma nasıl olur diye ama endişelerim boşa çıktı. Önceki kasamda 95 dereceleri gören CPU ve GPU şuan 60'ı görmesi için saatlerce oyun oynamam gerekiyor. Yani kasa + 7 tane arctic fan + arctic 360mm aio ile tertemiz çözdüm kasa işini. Zaten Lian Li kalitesi çok üst düzey. Aldığı parayı fazlasıyla hak ediyor.

• Bende bir kasa arayışı içindeyim. İşin Aslı görüntü olarak haf 700 EVO ile Asus Rog helios arasında kaldım. Haf devasa geliyor helios eskidi gibi geliyor. Haf700evo alsam bir o kadar fan alacağım masa kadar yer kaplayacak. Rog alsam gösterişli ama daha minimal olacak karar veremedim gitti.

Rog helios alırsam gümüş alıp ryuo beyaz soğutucu düşünüyorum. Daha karakteristik duracak gibi geliyor. Haf alırsam siyah ryuo alırım. Ne dersiniz arkadaşlar yardımcı olun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 26 Şubat 2023; 10:32:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.