Şimdi Ara

Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
7
Favori
14.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Airflow olan ile arada çok fark var mıdır? Sıcaklık açısından soruyorum, estetik değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Airflow olan ile arada çok fark var mıdır? Sıcaklık açısından soruyorum, estetik değil.

4000x modelini almıştım o da kapalı ön panele sahip haf x kasa ile karşılaştırmayı şurada yapmıştım

https://forum.donanimhaber.com/corsair-4000x--148007049-6#148904832

yükte can sıkabilir sıcak çalışan donanım varsa. toz filtresi takıntınız yoksa lancool 2 mesh daha iyidir.

• oLgan kullanıcısına yanıt

Hemen inceliyorum, teşekkürler.

• lancool II Mesh'i 999 TL ye satmış incehesap dün. Alan var mı bilmiyorum ama iyi fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lancool üretim yerini gamers Nexus ziyaret etmişti. YouTube görebilirsiniz. Bizim kaportacı Selami abinin dükkanı bile daha moderndir.

• Darth Mentor kullanıcısına yanıt

999tl şu an da, ben almıştım geçen hafta incehesaptan, kasa fiyatına göre çok çok güzel fakat kalite kontrol sorunu var lian-li'nin. Mesela kabloları koruyan kapaklar tam boyanmamış, kılcak çizikler var. Tam incelemedim fakat yarın yeniden bakmayı düşünüyorum

• nknowntossing07 N kullanıcısına yanıt

670 liraya Corsair 4000D aldıktan sonra oLgan'ın tavsiyesi üzerine ben de Lancool II düşünmeye başladım. RGB, ışıklandırma, estetik kaygıları falan düşünmeden yalnızca güzel bir hava sirkülasyonu olsun, kâfi.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

kalite kontroldeki birkaç küçük eksik dışında, malzeme kalitesini üst düzeyde buldum, kasada kullanılan her şey metal sanırım hdd kutuları dışında. Her iki yanı temperli cam ve menteşeli, bu fiyat aralığında böyle bir özelliği olan kasa yok bildiğim kadarıyla. sol alt tarafı da mesh olduğu için 2*120mm fan takmayı planlıyorum, özellikle gpu soğutmasını için etkili olacağını düşünüyorum. İçerisinde gelen fanlar lian li bora fanları değil, stok fan diyebileceğimiz seviyede keşke fansız satılsaydı derim çünkü bu rgb fanları kontröl etmek için de bir ton kablo koymuşlar alta, yazılımı olmadığı için de kasadaki gereksiz düğmeleri saymıyorum bile.

https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-ii-mesh-rgb-black-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48655//

Bu akşam yeniden incelemeyi planlıyorum SS atarım belki buraya dediğim kalite kontröl mevzusu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nknowntossing07 -- 11 Mayıs 2021; 14:47:6 >

iyi günlerde kullanın. p500a 1700tl iken 999tl o kasa için şu zamanda bence bedava.

Fanları çıkarıp yerlerini kendi fanlarınızla ile donattığınızda daha iyi kasa bulmak cidden zor.

Gpu altındaki fanları ekran kartına doğru üfleyecek şekilde konumlandırırsanız üstte de egzoz fanlarınız olursa gpu sıcaklıklarının baya iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Mayıs 2021; 15:5:17 >
  • Tekrardan merhaba, şimdi daha detaylıca inceleme fırsatım oldu. Bana gelen üründe 5-6 yerinde kılcak çizik veya boya dökülmesi vs. var. Onun haricinde kasada ezilme vs. yok. Resimler:

Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar

Sizler için fikir vermesi açısından alt tarafındaki mesh bölümü de çektim:

Fanlar da böyle, standard fanlar bora-digital değilmiş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nknowntossing07 -- 11 Mayıs 2021; 16:42:5 >

• Bu tarz ufak sıkıntıları tolere edebilirim. Tabiî keşke olmasaymış, kasayı da görsel olarak tasarımın bir parçası görenler için can sıkıcı olacaktır ama benim kasa masanın altında ve birbirimizi sadece açılışlarda/kapanışlarda görüyoruz.

@-erna- Kasa fanı olarak ne öneriyorsunuz? Arctic Bionix modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kullanımdan kaynaklı tarz çizikler mi yoksa lian li qc ünde bir sorun mu var onu anlamak lazım sanki.

@Nicholai Hel

Premium fan isteniyorsa noctua nf-a12x25 in chromax ı bu yılın 3. çeyreğinde gelecek o alınabilir.

f/p için arctic p12 pwm ya da arctic bionix de olabilir ama ben olsam p12 pwm alırdım. Bionix halka yapısı yüzünden kenarlardan baskı gelirse fanlar tıkırtı sesi yapar.

rgb li isteniyorsa arctic p12 a-rgb ler yeni çıktı. 3 lü paketler halinde amazon da satılıyorlar. Ama klasik p12 den düşük cfm değerlerine sahipler.

Arctic kutularından sadece 4 tane vida ve bir tane de barkod kağıdı çıktığını belirteyim. Yani öyle noctua gibi aksesuarlarla dolu kaliteli bir kutu beklemeyin.

Benim düşüncemi soracak olursanız ben fanlarda rgb işine karşıyım. Cfm değerinin düşmesine sebebiyet veriyorlar. İlla rgb isteniyorsa bunu led strip gibi sadece o işi yapan ürünler kullanılarak yapılmasını öneririm. Ya da phanteks in fanlara ekstra olarak takılan halos ringleri var onlar da bir seçenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Mayıs 2021; 18:19:32 >

• Teşekkürler. RGB olmasın, kaliteli olsun kâfi.

p12 pwm ler o zaman en mantıklı ürünler oluyor. Ben p12 pwm ve p14 pwm leri kullanıyorum gayet memnunum.

İleride noctua nın chromax yeni nesil fanları gelirse belki onlara geçerim.

• Tekrar teşekkürler. Fiyatlara bir bakayım, üç tane alayım. Ön tarafa 2 adet p14 mü, yoksa 3 adet p12 mi daha makbul olur? Şu an bir adet 12 cm fan var, onu yukarıya kaydırabilirim.

• incehesap güvenilir bence kullanılmış ürün sattıklarını sanmıyorum güvenlik bandı da vardı üstünde. Zaten kendileri resmi distribütör (oksid bilişim) sorun olursa yardımcı olurlar. Malzeme kalitesi bu kasada üst düzey fakat qc biraz sıkıntı. Attığım ilk resim haricinde kasanın dışında herhangi bir estetik deformasyon göze çarpmıyor fakat kabloları gizeleyen plakalar resimdeki gibi.

Tr'ye yeni geldi pek değerlendirme yapan yok fakat bu sitelerde baya yorum var:

https://www.newegg.com/black-lian-li-lancool-atx-mid-tower/p/2AM-000Z-00061

https://www.amazon.com/Lian-Li-LAN2MRX-LANCOOL-Black/dp/B08CSQPBFJ#customerReviews

3xp12 hddler dahil daha geniş bir alanı soğutup biraz daha yüksek hava akışı sağlar. 3xp12 derim ben. Zaten fanlar aşırı sessizler. 1200rpm de bile zor duyuluyor sesleri.

qc olarak attığınız sitelerde de benzer sorun varsa o zaman lian li tarafına kalıyor iş.

Ben phanteks p500a kullandım şimdi phanteks enthoo pro 2 kullanıyorum ikisinde de hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım onu belirteyim.

Bu kasayı önerme amacımız performansından dolayı. Bu qc sorununu paylaşmanız cidden iyi oldu.

Çünkü bundan haberdar olmadan öneriyorduk. Şimdi en azından alacak olan arkadaşı uyarıp ona göre alıp almama kararını almasını sağlayabiliriz.

Şunu da ekleyeyim. 999tl gibi bir fiyatı düşünerek konuşursam üstündeki çizikler de dahil artıları eksileri topladığımda lancool 2 mesh her türlü alınacak bir kasadır bence.

Eğer extreme kozmetik koşullar istenmiyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Mayıs 2021; 18:38:25 >
  • Ana konuyu devamlı güncel tutmak ve belli bir html template üzerinden kasaların özelliklerini listeleyip okuyanların kolayca kasa seçimi yapmasını sağlamak gibi bir düşüncem var ama bilmiyorum ne zaman yapabilirim.

Tabii bu yeni ve mesh olan kasalar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Mayıs 2021; 18:43:21 >
  • Ben lancool 2 mesh beyaz kasamı teknolojipazar.com dan aldım herhangi bir hata yoktu kasada. Sizin şanssızlığınıza denk gelmiş. Öndeki fanlar çok kaliteli hava akımı olarak. Ben bora digital 3x takviyesi yaptım. Mining olayı düzelirse geçici 1030u da emekli ederiz şimdilik idare ediyorum =D Aldırmayın komik durduğunu biliyorum =D. Kısaca kasa çok premium hava akımı zaten top 1-2 oynuyor incelemelerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur4591 -- 15 Mayıs 2021; 1:30:38 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.