Şimdi Ara

hava üfleyici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarların tozunu almak için hava üfleme makinası arıyoruz
    bildiğiniz markalar ve nerelerde bulabileceğim hakkında bilginiz varmı?
    birde bortalama fiyatları nekadardır. ben makita marka gördüm ama bana pahallı geldi

• 50 - 70 ytl arasında olması lazım . pc sarf malzemeleri satan yerlerde mevcut oması lazım
  • Hırdavatcılara bak biz oradan aldık. 30 YTL
  • yasinsahin nickli kardeşim 20ytl ye satıyor. ben de almayı düşünüyorum.
  • o dediğiniz şey yerine şöle bişi yapdım ben anlatayım

hani eski simtel süpürgeler varya onun üstünde hava atan bi ksım var onun üstüne bi aparat takılıyor sonra o normal borudan hava atıyo hemde baya bi etkili

ben kasa tozlandıgında kasayı balkona çıkarıyorum dedigim gibi baglayıp bi üfletiyorum kasanın içini toz zerresi kalmıyo...

bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caner***

o dediğiniz şey yerine şöle bişi yapdım ben anlatayım

hani eski simtel süpürgeler varya onun üstünde hava atan bi ksım var onun üstüne bi aparat takılıyor sonra o normal borudan hava atıyo hemde baya bi etkili

ben kasa tozlandıgında kasayı balkona çıkarıyorum dedigim gibi baglayıp bi üfletiyorum kasanın içini toz zerresi kalmıyo...

bilginize

evet bende katılıyorum eski kırmızı(çelik gövdeli) simtel marka elektrik süpürgelerinin üst kısmına geçen aparatı kullanarak kompresör elde edilebiliyor havasıda çok iyi yeterli bende kullanıyorum memnunum

• Peki eski simteli olamayanlara ne tavsiye ediyorsunuz. Gidip simtel mi almayı
    İşin şaka tarafı da. Yasinsahin nikli arkadaşın sattığı ürünü bende buarada gördüm. Deneyen kullanan var mı nasıl. 900W gibi gördüm resmini. Birde o alıştığımız hem çeken hem üfleyen silindir şeklinde değil. Sanki bahçede kullanılan yaprak karma makinesine benziyor.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2341900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mediart -- 28 Mart 2006; 22:54:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mediart

Peki eski simteli olamayanlara ne tavsiye ediyorsunuz. Gidip simtel mi almayı
    İşin şaka tarafı da. Yasinsahin nikli arkadaşın sattığı ürünü bende buarada gördüm. Deneyen kullanan var mı nasıl. 900W gibi gördüm resmini. Birde o alıştığımız hem çeken hem üfleyen silindir şeklinde değil. Sanki bahçede kullanılan yaprak karma makinesine benziyor.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2341900

aynı marka degıl ama aynı urunden kullandım etkılı kasa temızlemek ıcın guzel arkadasımın kasayı temızlemek ıcın onu kullanıyorum
    yanlız kullanırken dıkkat etmek gereken bırsey var fanların ustune tutugunuzda bır elınızle fanı tutun yoksa zarar gorebılır

• mantıklı, kaliteli bir görüntüsü var. En azından nalburlarda satılan 80 YTL'lik ürünlerden daha kaliteli duruyor. Biraz pahalı değil mi yani Yasinsahin'in 20 YTL'ye saattığı üründen ne gibi artısı var. 900/1400W haricinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.